Merhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
ZORUNLU DÜZENLEME: arkadaşlar bazıları samimiyetiniz yok ya da gelin seni sevmiyor falan yazmış o duruma açıklık getirmek istedim. Görüştüğümüzde ya da grupta başka konu olduğunda gayet iyi. Evine de gittim güzel ağırlandım benimle spesifik bir derdi yok. Ama ne zaman kuzenimle ilgili bir konu olsa o önce atlıyor. Evet hayat arkadaşı artık yeni bir hayatları var ama çok basit meselede bile böyle. İşte aile bireyleri kuzenimle olan fotolarını sosyal medyada paylaşınca olay oluyor mesela. Ya da kuzenimin erkek kardeşi abi ps gidelim dediğinde abşn gelemez diyebiliyor. Bana bunlar aşırı geliyor sanırım whatsapta yazdığım şey de hepsinin birikimi olmuştu bugüne kadar bununla ilgili üstüme vazife değil dedim tabiki. Ama birebir benim yazdığım şeyden muhabbet dönünce eeeh demişim sanırım. Tekrar söylüyorum ben zaten yazmamam gerektiğini biliyorum gereksizdi ama eşini de haklı bulmuyorum. Sonuçta evlilik bu değil benim gözümde