Yani evet biranda düşünmeden yazdım böyle bir şey için eşler birbirinden izin mi alır aklım almadı o anEsi hakli, size ne? Grupta da yazmis ona ragmen senden izin mi alsin yazmissiniz
Ha ben de böyle düşündüm ki ortada yarışmaya giden yok bi başvuru için eşine soracak olması garip geldiYarısma ya katılırken eşine mi soracakmış. Ay ilkokul ilkokul davranışlar.
İçli dışlı olmayın.
Bana gore de almaz ama onlarin iliskisinin dinamigi oyle demek ki. Kadin bana sormadan nasil katiliyorsun vs diyince siz ustune bir sey soylememeliydinizYani evet biranda düşünmeden yazdım böyle bir şey için eşler birbirinden izin mi alır aklım almadı o an
Karışmamış zaten. Ortak grupta öyle takılmış sadece. O zaman evli insanlar kimseyle muhatap olmasın mazallah biri bir şey der falan.Evet karışmamalısınız
Milyonlar görür kocasını aşık olurlar felan saklasin evde kocasini çok hakliMerhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
Ha evet sonradan attığı mesajda yeni hayatı var kabullenin falan yazmasına üzüldüm çünkü kuzenimi bayramlarda görürüm onun dışında grupta bazen geyik yaparız ki orda da baya kişi var.Karışmamış zaten. Ortak grupta öyle takılmış sadece. O zaman evli insanlar kimseyle muhatap olmasın mazallah biri bir şey der falan.
Zaten platform da wha.. app. Oradaki gruplarda coğunlukla geyik yapılır.Ha ben de böyle düşündüm ki ortada yarışmaya giden yok bi başvuru için eşine soracak olması garip geldi
Evet eşi haklı. Yani tamam buraya katılsana demişsin Orda Bi kötü niyet görmedim ama eşi ona kime sordun dediğinde senin araya girmen hoş olmamış. Bıraksaydın açıklamayı kocası yapsaydı. Sana gerek yoktuMerhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?