- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Size değildi cevabımEşimi onların yanında o duruma düşürmeyeceğim için sorun yok.
O durum ayrı bir dava.kuzenler grubunda eşinin ne işi var?
çok kezbanca gerçekten. benim eşimin de kuzenler grubu var kızlı erkekli (!) bir kere bile beni alın demedim.
Eşin izin aldın mı demesi kadar konu sahibinin senden izin mi alacak demesi de yanlış. Bana göreO zaman aynı kuzen eşi,
Herkesin içinde grupta kocasına
Sen benden izin aldın mı bakim, demeyecek.
Oydar sizlik bir şey yok, yanlış bir şey yapmamışsınız. Bir şeylerin sinirini sizden çıkarıyor, yada başka hazımsızlıkları var.
Eğer eşi ile arasındakiler arasında kalsın, başkası karışmasın istiyorsa kuzenlerinin yanında çenesini kapatır.
kocam bana kuzenlerimin yanında böyle bir mevzu için sen benden izin aldın mı/bana danıştın mı/sordun mu dese, rezil olmuş hissederdim.
herkes de acayip dalga geçerdi kocamla.
ben olsam sürekli gıcık ederdim kadını. uyuz oluyorum böyle tiplere çünkü. kaç senelik kuzenin kardeşin bir nevi. iyi demişsin sana mı soracak diyeO durum ayrı bir dava.
Aman dikkat sizi burda bir kaşık suda boğacaklar varben olsam sürekli gıcık ederdim kadını. uyuz oluyorum böyle tiplere çünkü. kaç senelik kuzenin kardeşin bir nevi. iyi demişsin sana mı soracak diye
İstediğini söyleyen, istemediğini işitir.Eşin izin aldın mı demesi kadar konu sahibinin senden izin mi alacak demesi de yanlış. Bana göre
Bence o grupta herkes çenesini kapasın
Evet öyle olmuş kuzen ve konu sahibi için.İstediğini söyleyen, istemediğini işitir.
Kuzeninizin eşi samimi değil ayrıca takıntılı ve kıskanç ..Uzak durulması gereken tiplerden ..Merhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
ZORUNLU DÜZENLEME: arkadaşlar bazıları samimiyetiniz yok ya da gelin seni sevmiyor falan yazmış o duruma açıklık getirmek istedim. Görüştüğümüzde ya da grupta başka konu olduğunda gayet iyi. Evine de gittim güzel ağırlandım benimle spesifik bir derdi yok. Ama ne zaman kuzenimle ilgili bir konu olsa o önce atlıyor. Evet hayat arkadaşı artık yeni bir hayatları var ama çok basit meselede bile böyle. İşte aile bireyleri kuzenimle olan fotolarını sosyal medyada paylaşınca olay oluyor mesela. Ya da kuzenimin erkek kardeşi abi ps gidelim dediğinde abşn gelemez diyebiliyor. Bana bunlar aşırı geliyor sanırım whatsapta yazdığım şey de hepsinin birikimi olmuştu bugüne kadar bununla ilgili üstüme vazife değil dedim tabiki. Ama birebir benim yazdığım şeyden muhabbet dönünce eeeh demişim sanırım. Tekrar söylüyorum ben zaten yazmamam gerektiğini biliyorum gereksizdi ama eşini de haklı bulmuyorum. Sonuçta evlilik bu değil benim gözümde
Öyle densizlik edip eşimi milletin yanında küçük düşürürsem bir gün elbet biri çenesini tutamayıp söyler zatenTamam.
Sizin görümceniz, kuzeniniz, kv deniz ya da herhangi biri de eşinizle muhabbet edip sonra siz bozulunca ‘hayırdır sana mı soracak, karışma’ tarzında bir laf söyleyince umarım haklı bulursunuz.
Hep banacılık fena...
Bence "orada kizlar da var, benim olmadigim bir grupta senin de isin yok" demiştir.O durum ayrı bir dava.
Şahsen izin değil ama eşim benimle konuşmadan, fikir alışverişi yapmadan başkalarıyla karar verse üzülürüm açıkçası. Bence eşlerin her konuda birbirleriyle konuşup fikir alması lazım, izin almak demeyeyim fikirleşmek, eşinin görüşünü önemsediğini belli etmek, eşini yok saymamak için bence önemli. Eşi ne yazarsa yazsın, size yazmamış sonuçta, muhattabı siz değilsiniz ki neden siz savunmaya geçiyorsunuz. Her konuda böyle cevaplar verşyorsanız göze batarsınız. Hanımefendi grupts yazmadan eşine özelde söyleseymiş daha iyi olurmuş ama izin alıp almaması 3. Kişileri ilgilendirmez. Kocamın benden izin alması kuzenine ne? Kuzeni kim oluyor yani?Ama sizin olaylarda ikisi de sizi ilgilendiriyor
Adamın yarışmaya gitmesi neden kadını geriyor onu neden ilgilendiriyor
TV yarışmasına katılmak için eşten izin mi alınır
Çoğu sürpriz olur böyle şeylerin
kaldı ki konuşma sen de katıl haaa katılayım ama çağırmazlar ki modunda
Galiba ben de konu sahibi gibi senden izin mi alacaktı yazardım ya da yarışmaya izin almadan katılamıyor mu vs diye
Pası atmış golü yer
O düşünüp yazsın, amacı laf sokmak ise cevap alabileceğini de bilir, ben mi onun evliliğini düşüneceğim
Ama oraya benden izin aldın mı yazınca cidden insan şaka sanır
Iste kuzeninizin esi gibi olanlar bu hayatta cok mutlu. Kuzeninize yazik ya. Kimse kuzenlerimle arama girmiyor ozel alanim 1 yil oncesine kadar aile akrabalarim arkadaslarim vardi hayatimda cok şükür kafama uyan biriyle evliyim. Kuzeninizin durumu icler acisi. Birkac yila kalmaz hayati sadece karısı olur. Fikir beyan edebilirsiniz. Ama tabi artik uzak durun derim muhattap olmaya gerek yok. Evlilik bazilari icin karsi tarafin boyuna tasma takmaktir.Merhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
ZORUNLU DÜZENLEME: arkadaşlar bazıları samimiyetiniz yok ya da gelin seni sevmiyor falan yazmış o duruma açıklık getirmek istedim. Görüştüğümüzde ya da grupta başka konu olduğunda gayet iyi. Evine de gittim güzel ağırlandım benimle spesifik bir derdi yok. Ama ne zaman kuzenimle ilgili bir konu olsa o önce atlıyor. Evet hayat arkadaşı artık yeni bir hayatları var ama çok basit meselede bile böyle. İşte aile bireyleri kuzenimle olan fotolarını sosyal medyada paylaşınca olay oluyor mesela. Ya da kuzenimin erkek kardeşi abi ps gidelim dediğinde abşn gelemez diyebiliyor. Bana bunlar aşırı geliyor sanırım whatsapta yazdığım şey de hepsinin birikimi olmuştu bugüne kadar bununla ilgili üstüme vazife değil dedim tabiki. Ama birebir benim yazdığım şeyden muhabbet dönünce eeeh demişim sanırım. Tekrar söylüyorum ben zaten yazmamam gerektiğini biliyorum gereksizdi ama eşini de haklı bulmuyorum. Sonuçta evlilik bu değil benim gözümde
Bu tip kadınları ben de sevmem ama fazlaca var etrafta. E malum koca kıymetli :)Merhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?