Arabozucu mu oldum.

Eşimi onların yanında o duruma düşürmeyeceğim için sorun yok.
Size değildi cevabım

Sizin durumunuz boş bulunmak olmuş, yenge fena belli.
Belki böyle bir konuda sıkıntısı da var, kocasını tabiri caizse tasmayla yaşatıyor iğrenç bir şey ama verdiğiniz cevap, ikili ilişkiye karışmak hatta bir nevi ‘sen kimsin’ uyarısı.
O niyetle yapmadığınızı anlasam da karşı taraftan öyle algılanmış, yersiz olmuş.

Eşin izin aldın mı demesi kadar konu sahibinin senden izin mi alacak demesi de yanlış. Bana göre
Bence o grupta herkes çenesini kapasın

ben olsam sürekli gıcık ederdim kadını. uyuz oluyorum böyle tiplere çünkü. kaç senelik kuzenin kardeşin bir nevi. iyi demişsin sana mı soracak diye
Aman dikkat sizi burda bir kaşık suda boğacaklar var yok ben oh iyi ki yaptım demiyorum ama eş haklı eşine sorsun diyenleri de anlamıyorum. Hele sabahki mesaj "yeni hayatı var kabullenin artık" cümlesi.... ne bileyim ya düşünmeden yazdım böyle oldu işte

Kuzeninizin eşi samimi değil ayrıca takıntılı ve kıskanç ..Uzak durulması gereken tiplerden ..

Bir gun su kkda anket hazirlayacagim ey kadinlar kocalarinizin her haltina karisiyor musunuz,her seye sizden izin aliyor mu diye. Sonra da o anket sonucunu kocamin gozune sokma planim var al ulan diye kiymetimi anlasin biraz daha.

Bır kere kuzenınızın eşinin o grupta ne işi var ? Hayır yanı kadın istediğini diyor bellı salak olan anlar ordaki kuzenlere toplu laf sokulup gövde gösterisi yapıldığı açık net. Sen öyle dersen millette ay ne güzel laf soktu demez ben olsam tasma tak sokakta gezdir derdim kusura bakmayın evlendınız dıye bırey olmaktan çıkılmıyor. Her şeyın belli sınırları vardır. Yarışmaya katılmak için izin mi alınırmış. Adamın üstüne gülelerler. Zaten sabah yazdığı mesajda diğer kuzenlere ve görümcesine yaptığı absürt tavırlardan sonra takıntılı buldumcuk megalomanolduğu bariz belli. Hayır yanı kuzende tuhaf kız kardeşi resım atıyor. Eşi ızın vermeyıp kızlar görür diye kaldırıyor. Hayır yanı abımle resım koyarım koymam senı ne ilgilendirir.

Kuzeninizin eşi normal değil o belli zaten de araya girmek size düşmezdi bence. İkisi arasında bir mesele, bu haddi eşine veren kuzeninizin kendisi, size laf söylemek düşmez ki. Kuzen rahatsız olsa zaten eşi alırdı cevabını kocasından. Yani kadın ''her ilişkinin dinamiği farklı'' demekte haklı bir nevi. Siz bir daha böyle atılımlar yapmayın bence, sonunda kötü siz olursunuz.

Öyle densizlik edip eşimi milletin yanında küçük düşürürsem bir gün elbet biri çenesini tutamayıp söyler zaten

O durum ayrı bir dava.
Bence "orada kizlar da var, benim olmadigim bir grupta senin de isin yok" demiştir.
Gorumcesinin abisiyle olan fotoğrafını paylasmasina bile sorun cikaran insan, adama kisisel.alan birakmiyordur.
Böyle insanlar saniyor ki kocami kontrol.edersem onu kendime baglarim/bana ihanet edemez. Ama bir insan aldatacaksa her türlü bir yol bulur, adamı darlayarak sahiplenmis olmuyor.

Sizin yazdiginizda her hangj bi kotu niyet dusunmedim. Bir grup varki samimiyetiniz olmasa zaten yazmassin. Su ergen evlilerde bana bi gina getirttiriyor. Ayy canim esine sormadan nefes de alamiyormus onuda sorsaydiniz

İlk mesajında haklısın ama kuzeninin eşi öyle bir şey dedikten sonra senden izin mi alacak demen yanlış.
Konu bana da çocukça geldi ama benim takıldığım bir konuda eşimin kuzeni senden izin mi alacak dese ben de bozardım

Şahsen izin değil ama eşim benimle konuşmadan, fikir alışverişi yapmadan başkalarıyla karar verse üzülürüm açıkçası. Bence eşlerin her konuda birbirleriyle konuşup fikir alması lazım, izin almak demeyeyim fikirleşmek, eşinin görüşünü önemsediğini belli etmek, eşini yok saymamak için bence önemli. Eşi ne yazarsa yazsın, size yazmamış sonuçta, muhattabı siz değilsiniz ki neden siz savunmaya geçiyorsunuz. Her konuda böyle cevaplar verşyorsanız göze batarsınız. Hanımefendi grupts yazmadan eşine özelde söyleseymiş daha iyi olurmuş ama izin alıp almaması 3. Kişileri ilgilendirmez. Kocamın benden izin alması kuzenine ne? Kuzeni kim oluyor yani?

Iste kuzeninizin esi gibi olanlar bu hayatta cok mutlu. Kuzeninize yazik ya. Kimse kuzenlerimle arama girmiyor ozel alanim 1 yil oncesine kadar aile akrabalarim arkadaslarim vardi hayatimda cok şükür kafama uyan biriyle evliyim. Kuzeninizin durumu icler acisi. Birkac yila kalmaz hayati sadece karısı olur. Fikir beyan edebilirsiniz. Ama tabi artik uzak durun derim muhattap olmaya gerek yok. Evlilik bazilari icin karsi tarafin boyuna tasma takmaktir.

Sanki adamın adına form doldurdun da yarışmadan aradılar. Şu insanlar ne kabız,ne kasıntı yaa...
Boşver, ayağını kes onlardan. Durduk yere milletin huzurunu kaçırma,kendi canını da sıkma

Bu tip kadınları ben de sevmem ama fazlaca var etrafta. E malum koca kıymetli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…