Muhtemelen kuzenin bir şeye karar verirken eşine danışmıyordur, bie yere gidilecekse davet edildilerse eşinin adına da karar veriyordur bu yüzden eşi rahatsız olup birlikte karar veririz demiş olabilir bu çok normal. Bazı erkekler evlendikten sonra eşlerine danışmadan sormadan onların adına da karar vermeye bayılıyor. O yüzden bu kuzeninizin sorunu sizin değil. Sizin senden izin mi alacak demeniz yanlış olmuş. Sizene ister izin alır ister almaz, bu onların arasında olan bir durum.
Mesela kendi eşimden örnek vereyim bana danışmadan, sen gitmek istiyor musun demeden kardeşiyle birlikte tatil planı yapmıştı, eee sen istiyorsun ama ben istiyor muyum onlarla birlikte vakit geçirmeyi diye en sonunda eşime patladım bana danışmadığı için. Daha önce de arkadaşı altın borç istemişti, eşim bana sormadan arkadaşına "tamam veririm" dedi ve ben çok kızdım, arkadaşıyla görüşmesini bitirince bana sormadı bile ben direk konuyu açtım ve buna razı değilim, o altınlar ikimizin beni hiçe sayıyorsun, benim fikrimi almıyorsun, bana sormadan veririm diyorsun, ben bu evde neyim dış kapının dış mandalı mı dedim. O yüzden sizde kuzeninizin eşinin dediklerine bu kadar takılmayın aralarında böyle durumlar vardır eşi ondan dolayı söylüyordur.
Aynen öyle arabozucu olmuşsun, ne demek çocuk burda söyledi senden izin mi alsın ne demek, kuzeninizin eşide ordan tepki vererek eşini o duruma düşürmesi olmamış tepkisini ordan yazması ,sonuçta yanında eşi ne alaka diye ona kızsın ,ayyy sinir oluyorum ya benim nişanlımın kuzenleri de böyle normal seviyede edin sohbetiniziMerhaba, benden 2 yaş büyük teyzemin oğlu var birlikte büyüdük yaşımız da yakın arkadaş gibiyiz. Bi whatsap grubumuz var bütün kuzenlerin olduğu arada geyik falan yaparız. Dün de milyoneri izliyorduk muhabbet açıldı ben de teyzemin oğluna "buraya başvursana" falan yazdım. O da "doğru ya çağırmazlar ama başvurayım hemen" yazmış. Ardından eşi "kime sordun da hemen başvurayım yazdın bana danıştın mı" dedi. Ben de bir anda " çocuk burda söyledi ya senden izin mi alsın dedim hatta gülen emoji koydum. Neyse kimse bir şey yazmadı. Bu sabah kuzenimin eşi bana bi mesaj atmış "herkesin evi farklıdır biz her şeyi birbirimize danışıyoruz siz dediniz diye yarışmaya katılacak değil artık yeni bir hayatı var kabullenin...." falan filan. Ben de kusura bakma kötü niyetle söylemedim dedim kapattım konuyu. Ama sonra karışmasa mıydım acaba diye düşündüm arada kaldım
Tamam.İyi de bu insanlar evli aynı evde yaşıyorlar madem öyle gruptan yazacağına yüzüne deseymiş benden izin al diye. Bariz konu sahibine laf atmış konu sahibi de cevabı vermiş iyi olmuş
Eşimi onların yanında o duruma düşürmeyeceğim için sorun yok.Tamam.
Sizin görümceniz, kuzeniniz, kv deniz ya da herhangi biri de eşinizle muhabbet edip sonra siz bozulunca ‘hayırdır sana mı soracak, karışma’ tarzında bir laf söyleyince umarım haklı bulursunuz.
Hep banacılık fena...
İşte bunu anlatmaya çalışıyorum gelin bana soğuk falan değil öncesinde görüşüldüğünde falan gayet iyi diğer konularda problem yok ama bizim aileden biri ne zaman kuzene bir şey dese bi ortaya atlıyor değişik yani. Yukarda nesajlarda farklı 3 örnek daha verdim. Biri de kuzenlerle seviyeli muhabbet edin falan yazmış ne alakaysaKuzen yeni evli sanırım size de eşi başka yaşanmışlıklarınızdan da soğuk sanırım yani öyle krediniz muhabbetiniz samimiyetiniz yok hal böyle olunca her lafı herkese edemezsiniz senden izin mi alacak olmamış eşler birbirinden izin almalı mı o başka bir konu ve onların konusu. Siz yarışmaya katıl diyebilirsiniz bunda birşey yok ama senden izin mi alacak cümlesini samimiyetiniz
kaldırmamış durum bu.
Evlenmeden önce nişanlınızın kuzenleriyle iletişimi kesin. Yoksa aranız bozulurAynen öyle arabozucu olmuşsun, ne demek çocuk burda söyledi senden izin mi alsın ne demek, kuzeninizin eşide ordan tepki vererek eşini o duruma düşürmesi olmamış tepkisini ordan yazması ,sonuçta yanında eşi ne alaka diye ona kızsın ,ayyy sinir oluyorum ya benim nişanlımın kuzenleri de böyle normal seviyede edin sohbetinizi
Seviyeli muhabbet olayını ben yazdım ve evet aynı şey bana dense bende sinir olurum sana mı sorcak gibi bir cümle hiç hoş değil ve bana sormıcağı bi konu olsa bile inadına evet bana sorcak sana noluyo gibi bir muhabbet doğar ve gereksiz he kaldı ki ben gelinin yaptığını da doğru bulmuyorum yanındaki adama söyle illa o gruba herkesin olduğu yere bişey yazmasına gerek yok ama sizinde kimseye sana mı sorcak demenize gerek yok yaniİşte bunu anlatmaya çalışıyorum gelin bana soğuk falan değil öncesinde görüşüldüğünde falan gayet iyi diğer konularda problem yok ama bizim aileden biri ne zaman kuzene bir şey dese bi ortaya atlıyor değişik yani. Yukarda nesajlarda farklı 3 örnek daha verdim. Biri de kuzenlerle seviyeli muhabbet edin falan yazmış ne alakaysa
yok ben iletişim kesmek yerine saygı duyulması taraftarıyım , mesela ben kv evinde bulaşık yıkarken ay ben böyle yalaklıklar yapamam diyen bi kuzene itinayla haddini bildirdim ,nişanlım oyun havası oynamayı bilmiyor diye onu videoya çekip arkadaşlarına salağa bak nasıl oynuyo diye atması bunun benim önüme gelmesi , saygı içinde olan her türlü muhabbetin içindeyimdir ama hakaret şaka değil alay bunlar bambaşka şeyler sizin ordaki kuzeninize yarışmaya katıl demenizde muhabbetinizde bir sorun yok geline sana mı sorcak kelimeniz çok yanlış ben bunu söylüyorum kimse kimseyle böyle konuşmamalıEvlenmeden önce nişanlınızın kuzenleriyle iletişimi kesin. Yoksa aranız bozulur
O zaman ben olsam geline soğuk olurdum çünkü samimiyetimi haketmiyor diye düşünürdüm kendi paranoyaları var demek ki...İşte bunu anlatmaya çalışıyorum gelin bana soğuk falan değil öncesinde görüşüldüğünde falan gayet iyi diğer konularda problem yok ama bizim aileden biri ne zaman kuzene bir şey dese bi ortaya atlıyor değişik yani. Yukarda nesajlarda farklı 3 örnek daha verdim. Biri de kuzenlerle seviyeli muhabbet edin falan yazmış ne alakaysa
O zaman aynı kuzen eşi,Kuzenin eşi haklı. İzin almak konusunda olmasa bile bana da eşimin kuzeni izin mi alacak burda dediya gibi saçma bişey dese kusura bakmasın sen kim oluyorsun derim. İzin alır almaz, yine de sizin söylediğiniz şey daha yanlış. Öneri verip kenara çekilseymişiniz keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?