Arabozucu mu oldum.

Bence hatali değilsiniz
Whatsapp grubunda da esinin size cikismasi zaten yanlis, yanı basindaki kocasiyla hic mi iletişimi yok da gruptan herkesin okuyacagi sekilde adama hesap soruyor?
Kendi aile mahremiyetini kendisi bozmus sonra size çıkışmış. Ben özel mesaj attığında "ben fikrimi söyledim bu kadar büyütmene ve atar yapmana gerek yoktu git meseleni kocanla çöz " derdim. Hic de "aman ara mı bozdum" diye düşünmem çünkü zaten grupta paylasilmis yani, yuz yüze olsa neyse.

Ortada bir şaka var. Gülersin geçersin. Bence kuzeninizin eşi kompleksli ya da.... Eşinin bir başkasının lafına bakmasından mı korkuyor acaba. Belki eşi ona herhangi
birşey hakkında danışmadığı için ondan önce atlıyor bilemeyiz. Ama grupta herkesin içinde yazılması patavatsızca olmuş. Sizde bir daha cevap yazmayın bu tarz konularda. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Gereksiz bir gerginlik olmuş.

Sadece laf olsun diye söylenmiş bir şey için kuzeninizin eşinin mesaj atması saçma olmuş. Sizin de senden mi izin alacak demeniz daha da saçma olmuş. Böyle bir cevaba karşı hiçbir şey söylemezseniz daha iyi olurmuş.

Eşi haklı falan değil, sanki yoldan mı çıkardınız, eşini dışlayıp beraber mi takıldınız ne saçma şeyler. Alt tarafı katıl demişsiniz, ben size karşı bir kısknçlık sezdim anlattığını diğer olaylarla birlikte. Bence bir saha konusu açılınca siz de özelden yazın bana davranış tarzından rahatsızım zorunluluk dışında görüşmek istemiyorum diye ve görüşmeyin. Sanki koca bir tek onda var sinir oluyorum şöyle sahiplenmeler kimi kimden kıskanıyorsun

Ama sizin olaylarda ikisi de sizi ilgilendiriyor

Adamın yarışmaya gitmesi neden kadını geriyor onu neden ilgilendiriyor

TV yarışmasına katılmak için eşten izin mi alınır

Çoğu sürpriz olur böyle şeylerin

kaldı ki konuşma sen de katıl haaa katılayım ama çağırmazlar ki modunda

Galiba ben de konu sahibi gibi senden izin mi alacaktı yazardım ya da yarışmaya izin almadan katılamıyor mu vs diye

Pası atmış golü yer

O düşünüp yazsın, amacı laf sokmak ise cevap alabileceğini de bilir, ben mi onun evliliğini düşüneceğim

Ama oraya benden izin aldın mı yazınca cidden insan şaka sanır

Aynen öyle arabozucu olmuşsun, ne demek çocuk burda söyledi senden izin mi alsın ne demek, kuzeninizin eşide ordan tepki vererek eşini o duruma düşürmesi olmamış tepkisini ordan yazması ,sonuçta yanında eşi ne alaka diye ona kızsın ,ayyy sinir oluyorum ya benim nişanlımın kuzenleri de böyle normal seviyede edin sohbetinizi

Kuzen yeni evli sanırım size de eşi başka yaşanmışlıklarınızdan da soğuk sanırım yani öyle krediniz muhabbetiniz samimiyetiniz yok hal böyle olunca her lafı herkese edemezsiniz senden izin mi alacak olmamış eşler birbirinden izin almalı mı o başka bir konu ve onların konusu. Siz yarışmaya katıl diyebilirsiniz bunda birşey yok ama senden izin mi alacak cümlesini samimiyetiniz
kaldırmamış durum bu.

çok gereksiz bir konu için gelin fena duyar kasmış.
senide ilgilendirmez patavatsızlık etmişsin.
eş de şöyle diyebilirdi karıcım sen ne dersin bu işe(bu kadar anlayabilen, duyarlı odun yoktur herhalde) o yüzden es geçiyorum.
zaten hemen senin demenle çağırdılar da karısından bin bela izin alması kaldıı, parasıda kaynanaya düştü.(kaynana ne alakaysa)

İyi de bu insanlar evli aynı evde yaşıyorlar madem öyle gruptan yazacağına yüzüne deseymiş benden izin al diye. Bariz konu sahibine laf atmış konu sahibi de cevabı vermiş iyi olmuş
Tamam.
Sizin görümceniz, kuzeniniz, kv deniz ya da herhangi biri de eşinizle muhabbet edip sonra siz bozulunca ‘hayırdır sana mı soracak, karışma’ tarzında bir laf söyleyince umarım haklı bulursunuz.

Hep banacılık fena...

Eşimi onların yanında o duruma düşürmeyeceğim için sorun yok.

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum gelin bana soğuk falan değil öncesinde görüşüldüğünde falan gayet iyi diğer konularda problem yok ama bizim aileden biri ne zaman kuzene bir şey dese bi ortaya atlıyor değişik yani. Yukarda nesajlarda farklı 3 örnek daha verdim. Biri de kuzenlerle seviyeli muhabbet edin falan yazmış ne alakaysa

Evlenmeden önce nişanlınızın kuzenleriyle iletişimi kesin. Yoksa aranız bozulur

Haha kabak senin başına patlamış
Hanımefendi gereksiz bir çıkış yapmış...

Seviyeli muhabbet olayını ben yazdım ve evet aynı şey bana dense bende sinir olurum sana mı sorcak gibi bir cümle hiç hoş değil ve bana sormıcağı bi konu olsa bile inadına evet bana sorcak sana noluyo gibi bir muhabbet doğar ve gereksiz he kaldı ki ben gelinin yaptığını da doğru bulmuyorum yanındaki adama söyle illa o gruba herkesin olduğu yere bişey yazmasına gerek yok ama sizinde kimseye sana mı sorcak demenize gerek yok yani

Evlenmeden önce nişanlınızın kuzenleriyle iletişimi kesin. Yoksa aranız bozulur
yok ben iletişim kesmek yerine saygı duyulması taraftarıyım , mesela ben kv evinde bulaşık yıkarken ay ben böyle yalaklıklar yapamam diyen bi kuzene itinayla haddini bildirdim ,nişanlım oyun havası oynamayı bilmiyor diye onu videoya çekip arkadaşlarına salağa bak nasıl oynuyo diye atması bunun benim önüme gelmesi , saygı içinde olan her türlü muhabbetin içindeyimdir ama hakaret şaka değil alay bunlar bambaşka şeyler sizin ordaki kuzeninize yarışmaya katıl demenizde muhabbetinizde bir sorun yok geline sana mı sorcak kelimeniz çok yanlış ben bunu söylüyorum kimse kimseyle böyle konuşmamalı

O zaman ben olsam geline soğuk olurdum çünkü samimiyetimi haketmiyor diye düşünürdüm kendi paranoyaları var demek ki...

O zaman aynı kuzen eşi,
Herkesin içinde grupta kocasına
Sen benden izin aldın mı bakim, demeyecek.
Oydar sizlik bir şey yok, yanlış bir şey yapmamışsınız. Bir şeylerin sinirini sizden çıkarıyor, yada başka hazımsızlıkları var.
Eğer eşi ile arasındakiler arasında kalsın, başkası karışmasın istiyorsa kuzenlerinin yanında çenesini kapatır.
kocam bana kuzenlerimin yanında böyle bir mevzu için sen benden izin aldın mı/bana danıştın mı/sordun mu dese, rezil olmuş hissederdim.
herkes de acayip dalga geçerdi kocamla.

kuzenler grubunda eşinin ne işi var?
çok kezbanca gerçekten. benim eşimin de kuzenler grubu var kızlı erkekli (!) bir kere bile beni alın demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…