Araç tutması :(

tamamen psikolojik. ben de yaşamıştım küçükken 3 kardeştik. ortada oturmak hiç sevmediğim için midem tutardı. şimdi kitap okuyorum rahatca :)
araç icin de mahsur kalma hissi, çevrenizi nereye gittiginizi kontrol edemiyor olmanın verdiği gerginlik sebebiyle oluyor. camdan onu görünce o yüzden bir nebze rahatlığınız oluyor.
herşey kafada bitiyor. kendinizi sakinleştirmeye öyle ya da böyle yola çıktım şoföre güveniyorum ve yol da bitecek buna dayanabilirim deyin.
Yolculukta sıhhat vardır
Hayırlı yolculuklar

Muavine derdinizi anlatıp en ondekilerle değiştirseniz koltukları. Belki kabul ederler.

Önüne bakacaksın şakın kitap falan okuma beni çok tutardı lisede üniversitede çok uzun yol yaptıgım İçin geçti ama hala kitap falan okuyamam

Beni de bayılacak gibi tutar.Kafamı yerden kaldıramam .Öyle ki bi Bayram anneme giderken yoldan dönmek zorunda kalmıştım.Doktora gittim derdimi anlattım.İlaç ismi vermem doğru değil ama d ile başlayan bi ilaç verdi.Üç yıldır onunla yolculuğum keyifle geçiyor.Eczaneler reçetesiz vermiyor.Mutlaka doktora gidin.

araç içinde rica edin ilk sıralardan bir yolcuyla yer değiştirmek için
kabul etmezlerse diye poşetleriniz de hazır olsun

Herkese merhaba
Beni çocuklugumdan beri arac tutar araba otobus neye binersem her yolculugum kabusla geçer ama arabamizla önde yolculuk ettigimde bi sorun olmuyor iki gün sonra mecburen 6 saatlik bi otobüs yolculugu yapmam gerek bi ara geçmişti aslinda cok rahattim ama ikinci gebeligimde tekrar tutmaya basladi halen devam ediyor ilac almak fayda etmiyor sadece otobuste en önde olursam tutmuyo ama simdi 9 numarayi zor buldum baska önerileriniz varsa çok memnun olurum cevap yazacaklara simdiden teşekkür ederim
Emadur damla veya tabletini denedinizmi. Genelde hamilelere verirler mide bulantisina birebir.

Herkese merhaba
Beni çocuklugumdan beri arac tutar araba otobus neye binersem her yolculugum kabusla geçer ama arabamizla önde yolculuk ettigimde bi sorun olmuyor iki gün sonra mecburen 6 saatlik bi otobüs yolculugu yapmam gerek bi ara geçmişti aslinda cok rahattim ama ikinci gebeligimde tekrar tutmaya basladi halen devam ediyor ilac almak fayda etmiyor sadece otobuste en önde olursam tutmuyo ama simdi 9 numarayi zor buldum baska önerileriniz varsa çok memnun olurum cevap yazacaklara simdiden teşekkür ederim
Kızımda aynı dertten muzdarip, naneli sakız veya şeker atıyor ağzına, biraz fayda ediyor, bir de camdan temiz hava almak iyi geliyor ama otobüste bu mümkün olmayacaktır, klimanızı açarsınız ara ara.

Beni de bayılacak gibi tutar.Kafamı yerden kaldıramam .Öyle ki bi Bayram anneme giderken yoldan dönmek zorunda kalmıştım.Doktora gittim derdimi anlattım.İlaç ismi vermem doğru değil ama d ile başlayan bi ilaç verdi.Üç yıldır onunla yolculuğum keyifle geçiyor.Eczaneler reçetesiz vermiyor.Mutlaka doktora gidin.
Tesekkur ederim ilac denemistim ama seneler once adini unuttum pek ise yaramamisti

Kızımda aynı dertten muzdarip, naneli sakız veya şeker atıyor ağzına, biraz fayda ediyor, bir de camdan temiz hava almak iyi geliyor ama otobüste bu mümkün olmayacaktır, klimanızı açarsınız ara ara.
Mune abla şimdi kış ya kaloriferleri köklüyorlar ben bir kere bayıldım istanbuldan Samsun’a giderken

Sakizla pek aram yok ama şekeri deneyebilirim

Limon kolanyalı da bana iyi geliyor birde yelpaze serin serin

Mune abla şimdi kış ya kaloriferleri köklüyorlar ben bir kere bayıldım istanbuldan Samsun’a giderken

Ben hiç böyle sorunlar yaşamadım ama kızım mahvoluyor:( ne otobüs ne araba hiç fark etmiyor, arabamızla yola çıkacaksak onu babasının yanına ön koltuğa oturtuyorum, hele yol aşırı virajlıysa yandık, otobüs daha kötü çünkü cam açma imkanı yok, sık sık mola yok.
Çok geçmiş olsun, yanında naneli şeyler bir de kolonyalı mendiller bulundur ablacım, kızım faydasını görüyorum ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum.

Sakizla pek aram yok ama şekeri deneyebilirim

Keskin nane aromalı şekerler alın, kolonyalı mendiller bulundurun, limon kolonyasının kokusu da biraz bastırıyor mide bulantısını.

Her ilaç işe yaramıyor zaten.Bahsettiğim ilaç etkili.Çok stresliyseniz geceden bir tane ve yolculuğa çıkmadan iki saat öncede bir tane kullanılıyor .

Back
X