ucakta tartisma

Küçük yaşta çorap çıkarmak yüze atmak nedir?
Adamın gözü dönmüş olmalı ben olsam direk ısırırdım o kokuşmuş tombik ayakları.
Ohhh iyi yapmış.
Şimdi millet insan,insan yavrusu,hayvan kısacası canlılarla kavga derdinde.
Hep yediklerimizden

valla Allahtan elinde o an baska birsey yoktu. bizim oglanin atma huyu var. her topu attiginda atti diye kutluyorduk. simdi herseyi cok fena firlatiyo. sürekli pesindeyim bu yüzden baska cocuga zarar verir diye.

aklima geldi iki ay oluyo. cay bahcesinin yanindan geciyoruz etrafi kapali göremiyoruz. oglumun elinde su sisesi var sen taaak diye firlat adamin masasina düstü adam bi ciglik atti bunu kimmmm yapti diye kosa kosa geldi dövcek bizi. esim ben soookk halde nasil özür diliyoruz. oglumuz atti diye. eside geldi gülmeye basladi keske basina gelseydi belki adam olurdu diye. baya mahcup olmustuk. caktirmadan hesabi ödemistik. oglumun bu huyu yüzünden bi kac kere böyle hesap bize patladi. adam ama oglanin oldugunu ögrenince cok tatli tepki vermisti. bizimkiyle el ele tutusup horon bile tepmeye calisti :halay:

afferimm oğluna..=) heryerde var boyle okuzler.ağzı sut kokan bebeğin tekmesı deler geçer zaten..

ayakabi bile yoktu ayaginda :dondurma: ama güclü oluyorlar bence evde yürüdügü zaman en cok ondan ses geliyo dan dan

Hangi koltuklarda cocuklu olacak gorebilsek ve ona gore secim yapsak cok guzel olurmus. Boyle toplu yolculuk zorunda kalinca dusundugum sey arkamda, onumde, yanimda cocukluya denk gelir miyim? Kirk yilda bir binerim nasil bir işse hepte bana denk geliyor. -.-
Sizinkiler durumu buyutmus baya ama o arkadan koltuk tekmelemek... cidden sinir bozucu ama ben ilk yapista sakince uyariyirum :KK70: 2. Olunca sinirleniyorum.

de 3. kez olsa? sonucta daracik yer arkada adam her döndügünde benim koltukda öne gidip geliyordu. koltugu bu yüzden asla yatirmam insanlar iice daralmasin diye

Back
X