- 15 Temmuz 2013
- 4.545
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.808
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlunuz, maşallah savunma ve yıldırma silahı konusunda çok yaratıcısu an düsündükce gülüyorum....
öncelikle selam kizlar.
oglum 18 aylik. toplam gidis gelis 6 kere uctu buzamana kadar. ortaligi karistirmadan sadece fikrinizi ögrenmek istiyorum. bu zamana kadar hic sorun yasamadik. hatta ben hep sasirirdim oglumla top falan oynarlardi.
neyse bu sabah ucaga bindik. oglum uyanikti, önümüze bi kadin oturdu. daha yerlesme esnasinda oglum ön koltuga tekme atti. ben cektim kadin birsey demeden, özür diledim. neyse oglum hemen uyuya kaldi. 4 saatlik yolculukda 3 saatini uyuyarak gecirdi. baya rahatdik. neyse bu uyanirken kendini gerdi, tabi kucagimda oturuyo. on koltugu ayagi ile itti. ben cekene kadar kadin döndü arkasini. demesin mi sizin yüzünüzden rahat edemiyorum diye. bende özür dilerim ozaman hostese söyleyelim belki bos varsa beni oraya alsinlar sizde rahat edin dedim (gayet sakin sekilde). anammmmm yanindaki adam bi saydirmaya basladi. siz nasil annesiniz hostes mi cocugunuza annelik yapcak, bi cocugunuzu tutmasini bilmiyorsunuz diye. bende siz ne diyorsunuz bu cocuk 3 saatdir uyuyor bir kere aglamadi benim anneligini yargilamak size mi düstü diye cemkirdim. o sira esimde baya tartisti, iste toplumdan rahatsiz oluyorsaniz ya first class tutsaydiniz yada ucak kiralasaydiniz. o sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti. ben hemen özür diledim. adam öyle sinir olduki cocuga vurcak diye korktum. corabi alip en arkaya firlatti. arkadakiler kafasini sallayarak corabi bize getirdiler. öyle sustuk ama ben hala hem soktayim hemde oglumun tavrina istemsizce gülüyorum.
anlatip rahatlamak istedimiyi pazarlar.
simdiden not: ucakda kimse türk degildi. konu oraya gelmesin.
Adamın arkaya fırlattığı çorap keşke bir ayıya denk gelseydi :)
Sesli guldumBir toplumsal had bildirme silahı olarak ayılar...tanıdığımız sessiz sakin bir çocuk, bir aile dostumuzun oğlu çok şımarık bir kızla evlendi. Neyse bu kız bir kafeye oturmaya gitmiş. Bir ayı da ailesiyle ordaymış. Kızın da büyük boy Husky bir köpeği var. Adam da bağlar mısınız çocuk korkuyor demiş, insanca rica etmiş. Kız da boyuna posuna bakmadan ayıya küfürler etmeye başlamış. Ayı da bunu güzelce dövmüş, hızını alamayıp yanındaki diğer tikiyi de dövmüş. Kız dayaktan sonra uslandı, şimdi evde börek falan acıyor gayet efendi hanım hanımcık oldu
Hak edene haddini bildiren ayilara hic karsi degilim topluma ayar cekiyorlar
![]()