• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucakta tartisma

Bitmiş gitmiş ya boşverin. Ben kızımla çok uçak yolculuğu yaptım. Hep yardımcı olmaya çalışan, güleryüzlü insanlarla karşılaştım. Sizinkiler istisnadır. Oğlan da güzel cevap vermiş zaten. :dondurma:

Çocukları yoktur herhalde. Olsa, bu denli anlamsız bir tartışmaya girmezdiler..

Valla uçağa biniyoruz bazı çocuklar avazı çıktığı kadar gidene kadar ağlıyor . Kızmak yerine üzülüyorum belli ki basınç tan etkileniyorlar. Ayrıca anne babası mahçup oluyor. Ne yapabilirler ki yani.. siz çok dengesiz insanlara denk gelmişsin iz o uçakta olsam sizin çocuktan sonra bende çorabımi siyirip atardim:KK48:

Uçakta otobüste her yerde sessiz sakin çocukları kast etmiyorum ama bazıları çok yaramaz ve sinir bozucu oluyor geçen 1,5 saat yolculukta çocuk durmadan şarkı söyledi başımı şişirdi kalbi kırılmasın diye bişey demedim ama 5 dk daha dayanamazdım anneside ağzını açıp kızım sus demedi

O çocuk ya onlar hiçmi çocuk olmadı sende istemezsin öyle olsun
Benim kızın kurmalı oyuncağından rahatsız olup elinden çrkip almamı istediler metroda tık tık yapıyordu
Bu kadar vicdansız insafsız kişilerden Allah uzak tutsun

Oğlunuza çok güldüm oh iyi yapmış :) şımarık, bilerek etrafına zarar veren, ailesinin dur demediği çocuklardan ziyade o yaşta bebeğe kızmak bana çok itici geliyor. Benim de aynı yaşlarda oğlum var, gelecek ay ilk kez uçak yolculuğu yapacağız. Huysuzluk yapar da biri bir şey der diye öyle korkuyorum ki.

Oğlunun ayaklarını benim yerim ısır lütfen :) Yerim ya çok iyi yapmış :)

Küçük yaşta çorap çıkarmak yüze atmak nedir?
Adamın gözü dönmüş olmalı ben olsam direk ısırırdım o kokuşmuş tombik ayakları.
Ohhh iyi yapmış.
Şimdi millet insan,insan yavrusu,hayvan kısacası canlılarla kavga derdinde.
Hep yediklerimizden

Ay çok kabalar.
En son ucusumda bi kadının bebeği o kadar ağladı ki ben üzüldüm. Kadın napsın?
Çantalarını falan taşıdım yardim ettim. Bebek hala ağlıyordu. Kolik dedi. Buna rağmen kimse bi şey demedi.
Sizinki uslu uslu uyumuş. Uyuz insanlar

su an düsündükce gülüyorum....

öncelikle selam kizlar.

oglum 18 aylik. toplam gidis gelis 6 kere uctu buzamana kadar. ortaligi karistirmadan sadece fikrinizi ögrenmek istiyorum. bu zamana kadar hic sorun yasamadik. hatta ben hep sasirirdim oglumla top falan oynarlardi.

neyse bu sabah ucaga bindik. oglum uyanikti, önümüze bi kadin oturdu. daha yerlesme esnasinda oglum ön koltuga tekme atti. ben cektim kadin birsey demeden, özür diledim. neyse oglum hemen uyuya kaldi. 4 saatlik yolculukda 3 saatini uyuyarak gecirdi. baya rahatdik. neyse bu uyanirken kendini gerdi, tabi kucagimda oturuyo. on koltugu ayagi ile itti. ben cekene kadar kadin döndü arkasini. demesin mi sizin yüzünüzden rahat edemiyorum diye. bende özür dilerim ozaman hostese söyleyelim belki bos varsa beni oraya alsinlar sizde rahat edin dedim (gayet sakin sekilde). anammmmm yanindaki adam bi saydirmaya basladi. siz nasil annesiniz hostes mi cocugunuza annelik yapcak, bi cocugunuzu tutmasini bilmiyorsunuz diye. bende siz ne diyorsunuz bu cocuk 3 saatdir uyuyor bir kere aglamadi benim anneligini yargilamak size mi düstü diye cemkirdim. o sira esimde baya tartisti, iste toplumdan rahatsiz oluyorsaniz ya first class tutsaydiniz yada ucak kiralasaydiniz. o sira oglan kasla göz arasi corabini cikarip adamin suratina firlatti :bicak:. ben hemen özür diledim. adam öyle sinir olduki cocuga vurcak diye korktum. corabi alip en arkaya firlatti. arkadakiler kafasini sallayarak corabi bize getirdiler. öyle sustuk ama ben hala hem soktayim hemde oglumun tavrina istemsizce gülüyorum.

anlatip rahatlamak istedim :deli: iyi pazarlar.

simdiden not: ucakda kimse türk degildi. konu oraya gelmesin.
Oğlunuz, maşallah savunma ve yıldırma silahı konusunda çok yaratıcı :D

Adamın arkaya fırlattığı çorap keşke bir ayıya denk gelseydi :)

Sesli guldum:KK48:Bir toplumsal had bildirme silahı olarak ayılar...tanıdığımız sessiz sakin bir çocuk, bir aile dostumuzun oğlu çok şımarık bir kızla evlendi. Neyse bu kız bir kafeye oturmaya gitmiş. Bir ayı da ailesiyle ordaymış. Kızın da büyük boy Husky bir köpeği var. Adam da bağlar mısınız çocuk korkuyor demiş, insanca rica etmiş. Kız da boyuna posuna bakmadan ayıya küfürler etmeye başlamış. Ayı da bunu güzelce dövmüş, hızını alamayıp yanındaki diğer tikiyi de dövmüş. Kız dayaktan sonra uslandı, şimdi evde börek falan acıyor gayet efendi hanım hanımcık oldu:bicak:Hak edene haddini bildiren ayilara hic karsi degilim topluma ayar cekiyorlar:bicak:

Ahahaha çok güldüm. Akıllı bıdığı öpüyorum. Edepsizler çocuğu da yoldan çıkarmışlar. :KK48:

Sesli guldum:KK48:Bir toplumsal had bildirme silahı olarak ayılar...tanıdığımız sessiz sakin bir çocuk, bir aile dostumuzun oğlu çok şımarık bir kızla evlendi. Neyse bu kız bir kafeye oturmaya gitmiş. Bir ayı da ailesiyle ordaymış. Kızın da büyük boy Husky bir köpeği var. Adam da bağlar mısınız çocuk korkuyor demiş, insanca rica etmiş. Kız da boyuna posuna bakmadan ayıya küfürler etmeye başlamış. Ayı da bunu güzelce dövmüş, hızını alamayıp yanındaki diğer tikiyi de dövmüş. Kız dayaktan sonra uslandı, şimdi evde börek falan acıyor gayet efendi hanım hanımcık oldu:bicak:Hak edene haddini bildiren ayilara hic karsi degilim topluma ayar cekiyorlar:bicak:

:):):) yaşasın ayarcı ayılar

Vala ogluna hayran oldum maşallah allahim esirgesin en guzelini etmis

bazı insanlar çocukların kapama düğmesi olduğunu sanıyorlar herhalde. nasıl bir yaratıcı çözümleri var merak ediyorum. çocuk bu. ne kadar sabit tutabilirsin. ne kadar sessiz tutabilirsin .

Back
X