Iste ben bu isi yapiyorum demis arac alim satim.ama ne bileyim iyi biri olsa ay basini beklerdi insan gibi anlattik .bana diyorki sen para yok diyorsun esin model yukselticem diyor dedi.kredi cekip yukseltecek paramiz yok dedim ya sanane desene degilmi bende aptalim isteAdam kötü niyetli. Sizi çarpmaya çalışıyor. Arabayı görmeye geldiğini nereden biliyorsunuz? Elinde alet varmış boya olcuyormuş. Oldu paşam. Alırsınız arabayı götürürsün servise orada bakarlar.
Oyle ama iste bi suru manyak var duyuyoruz esime zarar verir diye korkuyorumKaporayı bile vermenize gerek yoktu. Çakal, yüz vermişsiniz astarını istiyor. Görmediği arabaya para göndermeyecekti, para harcayıp gelmeyecekti o zaman. Bu pintilikle yürüme mesafesindeki arabalara baksın sadece,
Korkacak ne varki şikayet edeceğinize dair bi msj atin hatta yalandan bi savcılık dilekcesi hazırlayın resmini çekin atın bilet parasını verdiyseniz en azndn onu geri alın.Benden yuz buldu aslinda ben korktum cunku...
Iste ben bu isi yapiyorum demis arac alim satim.ama ne bileyim iyi biri olsa ay basini beklerdi insan gibi anlattik .bana diyorki sen para yok diyorsun esin model yukselticem diyor dedi.kredi cekip yukseltecek paramiz yok dedim ya sanane desene degilmi bende aptalim iste
Devam ederse isin sonu oraya gidiyor gibiKesinlikle çirkef ve kurnaz...
Savcılığa gidip şikayetçi olun, bi kendine gelsin haddini bilsin! Herkes sustuğu için bu terbiyesizler yüz buluyor...
Gitmemis kendi aletiyle olcmus sonrada havalimanina birak beni tavanda boya cikti demis sonrada yol parasini istemisAma arac soylenen gibi cikmamis, boyasiz denmis boyali cikmis bu durumda kaporayi vermeli ancak ben olcum cihaziyla gelen birine inanmazdim. Gider adam gibi bi ekspertize neyse sorun ogrenirdim.
Ucuzada istememis direk caymis haklisin beni. Korktugumu sezdi kesinCanım adam 12 saat uzakta bir şehirde yaşıyorsa canı sıkıldıkça kapiniza nasıl dayanacak?Her seferinde otobüse /uçağa bin çok para tutar yapmaz öyle şeyBu adam sizin parayi verme eğiliminde olduğunuzu sezmiş ve ya daha ucuza arabanizi almak isteyecek .Dolandiriciya Papuc bırakma rahat ol.
Bilet parasini vermedik henuz sadece kaporayi verdik.esim umursamiyor ama ben korkuyorumKorkacak ne varki şikayet edeceğinize dair bi msj atin hatta yalandan bi savcılık dilekcesi hazırlayın resmini çekin atın bilet parasını verdiyseniz en azndn onu geri alın.
Ne yapalim sence esimin umru da degil ya gelip vurursa esimiSiz normal insansınız adam cakal
Hemen o aksam kaldirdik ilani sonucta kimseye zarar gelmesin diye ama adam cirkinlesince boyle olduKaporayi vermeniz olması gereken doğru yapmışsınız bence.Sonucta adam "ben arabayı almaktan vaz geçtim"diye aliştan vazgecmemis.Siz arabayı ilandan kaldırın ekspertiz raporu ile koyun.Arabanin ilk sahibi değilseniz de "boyasız,hasarsız,vb."sizin de bilemeyeceginiz bir konuda kesin cümleler kurmayın.
Ne yapalim sence esimin umru da degil ya gelip vurursa esimi
Hicbisey yapamaz korkmayin isterseniz gidip tehdit mesajlari varsa şikayet edin polise aratin. Görün o zaman o nasıl korkuyorBilet parasini vermedik henuz sadece kaporayi verdik.esim umursamiyor ama ben korkuyorum
Kapora gondermeyecek o zaman çıkıp gelip bakıp öyle karar verecek. Kapora iade edilmez arabayı kaç gün opsiyonlamis önünü kesmiş belki o sürede çoktan satılırdı.Kaporayi vermeniz olması gereken doğru yapmışsınız bence.Sonucta adam "ben arabayı almaktan vaz geçtim"diye aliştan vazgecmemis.Siz arabayı ilandan kaldırın ekspertiz raporu ile koyun.Arabanin ilk sahibi değilseniz de "boyasız,hasarsız,vb."sizin de bilemeyeceginiz bir konuda kesin cümleler kurmayın.
Kapora gösterme parası değildir.Anlasma olursa alım bedelinden düşecek,mal ayıplı çıkarsa iade edilecek bir paradır.Bu bey arabayı görmeye gelmekten vazgeçse iade isteyemezdi.Arabayi almaya gelmiş ve mal ilanda ki vaatten farklı çıkmış.Kapora gondermeyecek o zaman çıkıp gelip bakıp öyle karar verecek. Kapora iade edilmez arabayı kaç gün opsiyonlamis önünü kesmiş belki o sürede çoktan satılırdı.
6 7 senedir araç satışı yapılan yerde çalışıyorum. Biz araçları göstermeden alıyoruz gelecek olan müşteriye bildigimz kadarını soylyrz kendisi isterse gelmeden computest parasını gönderp teste sokmamazi istiyor öyle geliyor. İstemezse kapora gönderp olduğu gibi kabul ediyor . Buda olduğu gibi kabullenp kapora göndermiş madem bi boya için bilet parasina kadar isteyip işi piskinlige dokecekti oda en başından servis parasını gönderip kendisi için baktırlp raporları isteyip öyle kapora gönderseydi.Yalnız canım
Kapora gösterme parası değildir.Anlasma olursa alım bedelinden düşecek,mal ayıplı çıkarsa iade edilecek bir paradır.Bu bey arabayı görmeye gelmekten vazgeçse iade isteyemezdi.Arabayi almaya gelmiş ve mal ilanda ki vaatten farklı çıkmış.
Ailem icin emlak firmasından ev görmeye gittim.Ev kaç metrekare dedim,100 dedi.Anlastik ev icin,kapora verdim.Gittim tapuya sormaya burut 90 net 78 metrekare yazıyor .Geri döndüm kaporami elime verdiler.
Aracı bekletip diğer müşterileri geri çevirmenin karşılığıdır kaporaben bu kadar iyi niyetli bile düşünmedim.
dolandırıcı olabilir. herkese uzak yoldan geldim deyip aynı numarayı çekse günde 5 araba baksa köşeyi döner.
bizim millet iyi niyetli kaporayı bile veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?