Arada kaldım, fikirlerinizi merak ediyorum..

Doktora muayeneye gittiğimiz gün haber vermiştim, hiç sormadı ne dedi doktor filan.Çocuk söylemiş ameliyat olacağını, hımmm demiş sadece.Para konu olunca el cebe gidince çocukla ilgilenmem ben de artık havasında büründü.
Evet 10 gün iyileşme süreci olacak dedi Dr. 4 yaşinda sadece geniz eti ameliyatı olmuştu, şimdi o da büyümüş. İştahlı çocuktur, yeme içme konusu nasıl olacak bakalım.

Kendi toplasa istedigi yerde harcadın kendi toplamadigi fındığın parasının ziyan yerde gideceğini de bir zahmet soylesin
Evet kesinlikle. Bir acil ihtiyaç olur ,mağduriyet olur neyse dersin fedakarlık edeyim anneyim ben dersin ama hiç dala el sürmeden hazır para bekle, onu da oralarda harca. Annem sonuçta, zoruma gidiyor. Yoksa kendi parasının üstünde tepinsin,ya da kendi toplasın tepinsin banane

Kabul etmiyorsa etmesin erkek kardeş gelsin toplasin bunun keyfini niye bekliyorsunuz? Ne bencil kardeşiniz varmış. Çocuk ameliyat olacak annenizi göndermeyin giderse de parasını kendine alsın vermesin kardeşe.

Hatta anneniz bu kardeslere toplatma işini artık bıraksın madem böyle olacak. Kendisi niye bir şey demiyor neden torun ameliyat olacak ne fındığı demiyor?

Kabul etmiyorsa etmesin erkek kardeş gelsin toplasin bunun keyfini niye bekliyorsunuz? Ne bencil kardeşiniz varmış. Çocuk ameliyat olacak annenizi göndermeyin giderse de parasını kendine alsın vermesin kardeşe.
Dün gece yazdım.Kadını rahat bırak,fındık kızarmıyor bir türlü,başını beklerse buraya gelemez biz yalnız kalırız dedim. Bakalım ne yapacak

Dün gece yazdım.Kadını rahat bırak,fındık kızarmıyor bir türlü,başını beklerse buraya gelemez biz yalnız kalırız dedim. Bakalım ne yapacak
Anne niye kendisi demiyor bunları?

Bugün arayıp söyleyecek. Akşam önce annem yazmış fındıkta sıra değişin diye,triplere girince annem demiş yarın konuşalım görüntülü. Geç saatti, uyuyacaktı, bugüne attı
Güzel sevindim. Kardeşiniz ne anlatırsa anlatsın (ben üvey evlat miyim vs), hiç oralı olmayın. Ne hali varsa görsün, şu zor zamanda destek olmayacaksa ötede dursun. Gecmis olsun şimdiden.

Güzel sevindim. Kardeşiniz ne anlatırsa anlatsın (ben üvey evlat miyim vs), hiç oralı olmayın. Ne hali varsa görsün, şu zor zamanda destek olmayacaksa ötede dursun. Gecmis olsun şimdiden.
Teşekkürler

Fındık annenize ait olsa gelmesin ilgilensin diyeceğim ama koca koca insanlar hem fındıkla uğraşmayacak hem anneye yük olacak hemde ameliyat olan yeğenini umursamayacak birde üstüne para talep edecek. Aslında annenizin " ben yaparsam para yollamam yada ben yapamam x ameliyat olacak" demesi gerekir. Kardeşinizin yaptığı hiç hoş değil.

Ablanız annenize ilk teklif ettiğinde , hayır toplayamam yeğenin ameliyat olacak onun yanında olacağım demeliydi.
Hâlâ ablanız için çözüm üretmeye niye çalışıyor ki yok o toplasın yok bilmem ne.
Sorumluk kimde ablada anneniz net olacak gerekirse çöp olacak o fındık, yoksa her sene iş açar başınıza sorumsuz belli ki.

15 ton fındığımız var
fındık öyle iki günde sen hallet gönder bir şey mi
sanki kardeşin bunu bilmiyor mu
ortada sağlık varken olacak iş mi
ayrıca bu sana düşmez ki
annen diyecek ne saçmalıyorsun ben ameliyata refakatçi gideceğim gel fındığını topla
ya da bu sene başka kardeşe verecek fındık işini
ortalama on konuda bir iyi ki tek çocuğum var dedirtiyor bana bu site

üstelik bu sene fındık yok
topladım geçtim de olmayacak
tek tek dalların arasında arayacaksın
kafadan 20 gün sizin iş kuruması makinası ohoo

Ben üvey miyim deyip anneme vicdan yaptırıyor çünkü sürekli, her konuda

Annem her şeyi bu haftaya sıkıştırabileceğini sandı ama olmadı, fındık inatla beyaz kalmış hala.

Evet 1.derece yakın akrabanız için refekatçi raporu alabiliyorsunuz diye biliyorum.
İş kanunu göre özel sektöre de verilen bir izin hakkı diye biliyorum.
Onu soracağım hastaneye, hastanede yattığı süre boyunca mı yoksa iyileşme süreci kadar mı alabiliyoruz diye. Bir gece kalacak hastanede

Onu soracağım hastaneye, hastanede yattığı süre boyunca mı yoksa iyileşme süreci kadar mı alabiliyoruz diye. Bir gece kalacak hastanede
Cok basit bir ameliyat gecmıs olsun .ben 2bucuk yasında yaptırdım soguk seyler dondurma hafif ılık çorba. Bunların besledim bir 2 gun .ekmeğin kıtır tarafını sert seyleri vermeyın .nefes alabildiği için daha rahat yiyorlar 4 gunde normale dönmüştük biz

Hastanede yattıgı sure zarfında veriyorlar dıye biliyorum biz hastanede 4 saat kalıp cıkmıstuk yatmadık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…