arada kaldım, sinirliyim

Konu sahibinin zaten 2. Gün ailesi gelecekmiş
İlk gün de gitmeyecekse ne zaman gidecek ki sizce?
Konudan bağımsız yorum sahibin fikrini almak istedim. 2 saattir acaba konu açıp sorsam mı diye düşünüyorum. Sonra goygoycular sinirimi bozacak hiç gerek yok diye yorum yapan arkadaştan fikrini sormak istedim

Oh ne güzel eşinizin ailesi söz konusu olunca virüs yok efenim çocuğun uykusu gibi bahanelere sığının madem bu kadar virüsü düşünüyorsunuz kendi ailenizde de düşünün. 2 kişi vs farketmiyor virüste tek kişi yeterli ya hanı:işsiz: Bu kadar çifte standart yapmayın yahu bir sizin aileniz mi aile ve değerli erkek ailesi anne vs değil mi ? Bayramlarda yapmayın bari ayıptır. Eşim bunu bayramda böyle bir istekle gelse bende aileni kabul etmiyorum derim net. Onun ki ailede benim ki değil mi?

Gittiniz mi kardeş ? Noldu o is
evet sorun çıkarmadım gidelim dedim oradayız şu an
Oh ne güzel eşinizin ailesi söz konusu olunca virüs yok efenim çocuğun uykusu gibi bahanelere sığının madem bu kadar virüsü düşünüyorsunuz kendi ailenizde de düşünün. 2 kişi vs farketmiyor virüste tek kişi yeterli ya hanı:işsiz: Bu kadar çifte standart yapmayın yahu bir sizin aileniz mi aile ve değerli erkek ailesi anne vs değil mi ? Bayramlarda yapmayın bari ayıptır. Eşim bunu bayramda böyle bir istekle gelse bende aileni kabul etmiyorum derim net. Onun ki ailede benim ki değil mi?
ben eşimi hiçbir zaman aileme gidelim diye zorlamadım. 2 kişinin yarattığı riskle 40 kişininki aynı mı? muhalefet olacağım diye çıldırdı herkes yani. ailemi de ben çağırmadım kendileri gelmek istedi, eşimin ailesi istese yine tamam derdim iki kişi onlar da.

evet sorun çıkarmadım gidelim dedim oradayız şu an

ben eşimi hiçbir zaman aileme gidelim diye zorlamadım. 2 kişinin yarattığı riskle 40 kişininki aynı mı? muhalefet olacağım diye çıldırdı herkes yani. ailemi de ben çağırmadım kendileri gelmek istedi, eşimin ailesi istese yine tamam derdim iki kişi onlar da.
Evet tabi ki aynı 40 kişide onlara bulaştırabilir sizin ailenizede dışardan bulaşabilir. Havadan bile virüs kapılıyor. Havada 2 saat asılı kalıyor. Mantıken onlarda 2 kişi sizin ailenizde 2 kişi 🤷🏼‍♀️

Bahane yada deil bir sekilde gitmissin
Ustelik mesafeli bir anne ile vakit gecirecegime kv ye giderim daha iyi

Ben hiç erkeğin kadına uyduğunu görmedin birde gelenin öyküsü köy bağlantılı ise , o kadın köy yüzü görecek
İyi bayramlar ema
Benim eşim yıllardır bana uyar
Ona gidilecek buna gidilecek fikri benden çıkar ortak karar alırız
11 yıllık evliyim eşimin köyüne bir kez nişanlıyken bir kez de evliyken gittim kendi isteğimle
Var yani dengeli ilişkiler

İyi bayramlar ema
11 yıllık evliyim eşimin köyüne bir kez nişanlıyken bir kez de evliyken gittim kendi isteğimle
Keşke köyümüz olsaydı😂eşimin anne babası ben tanışmadan ölmüş. Onlarında yoktu köyleri. Sitedeki gelinlerin hayali hayat ben de aslında😄ama olsaydı köy nefes almaya giderdim pandemi de

İyi bayramlar ema
Tşk sana da mutlu huzurlu bayramlar dilerim , şanslı olanlardansın , aman nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

Keşke köyümüz olsaydı😂eşimin anne babası ben tanışmadan ölmüş. Onlarında yoktu köyleri. Sitedeki gelinlerin hayali hayat ben de aslında😄ama olsaydı köy nefes almaya giderdim pandemi de
Benim de yok köyüm
Bütün yazı o köy senin bu köy benim gezerek geçiriyorum. Bende hep hayal ederdim bekarken bir gün evlensem memleketten turşu yollasalar salça yollasalar yazın çocuğumla gitsem çamurla oynasa filan…..
Eşimin köyü 14 saatlik uzaklıkta. Eşimin ailesinin orada sorunları var. Çocukla kalınabilecek bir ev yok gibi….karışık uzun mevzular….o yüzden çok sevmemize rağmen gidemiyoruz ama imkanımız olduğunda iki göz oda yapıp sık sık gidecez İnşaallah.
Bende eşimi annemin köyüne filan götürüyorum, ailemin bir sahil kentinde evi var her yaz oraya gidip yeni köyler keşfediyoruz.köy kahvesinde ihtiyarlarla sohbet ediyoruz, yerel ne bulursak alıyoruz…..aynı kafada olmamız çocuk gibi sevindirdi beni

Kendi aileniz gelince virüs yok mu siz çocuğunuz uyumuyor diye kendi ailenize gitmemezlik yapar mısınız? Sizin aileniz gelecek kaç gün kalıp torun sevecekler ama eşinin ailesi göremeyecek bayram günü sizce ayrımcılık haksızlık değil mi?

Benim de yok köyüm
Bütün yazı o köy senin bu köy benim gezerek geçiriyorum. Bende hep hayal ederdim bekarken bir gün evlensem memleketten turşu yollasalar salça yollasalar yazın çocuğumla gitsem çamurla oynasa filan…..
Eşimin köyü 14 saatlik uzaklıkta. Eşimin ailesinin orada sorunları var. Çocukla kalınabilecek bir ev yok gibi….karışık uzun mevzular….o yüzden çok sevmemize rağmen gidemiyoruz ama imkanımız olduğunda iki göz oda yapıp sık sık gidecez İnşaallah.
Bende eşimi annemin köyüne filan götürüyorum, ailemin bir sahil kentinde evi var her yaz oraya gidip yeni köyler keşfediyoruz.köy kahvesinde ihtiyarlarla sohbet ediyoruz, yerel ne bulursak alıyoruz…..aynı kafada olmamız çocuk gibi sevindirdi beni
Herşeyin yeri ayrı. İnsana köy de lazım şehirde. Köydeki insanlar candan sarılıyorlar seviyorlar insanı. Üretiyorlar ekiyorlar biçiyorlar. Asıl şehirde şehirleşememiş ama kendini şehirli sanıp köydekileri beğenmeyenlere gıcığım. Benden uzak olsunlar😅

Back
X