Arada kaldım..

Arkadaşınız ödeyecek o parayı merak etmeyin. Ne kadar ısrar etseniz de ödeyecek. Çünkü düzgün biri belli ki. Böyle bir hasarı arkadaşlığınıza sığınarak size yükleyecek birine benzemiyor.

Siz yine de fazla ısrarcı şekilde “ayy vallahi ödetmem” gibisinden konuşmayın. “Dur bakalım belki tamir edilir” veya “dur bakalım kampanyalı bi şeyler çıkar” diye daha orta yollu konuşun. Birlikte ödemeyi de teklif edebilirsiniz.
Eşim de böyle teklif etti en ucuz en düşük olan modeli alalım birlikte ödeyelim dedi bu şekilde iki taraf da daha huzurlu olacak sanırım çok teşekkürler yorumunuz için

Kendi evindeki tv'yi düşürseydi almayacaklar mıydı alacaklardı ayrıca o teklif etmiş siz sıkboğaz etmemişsiniz neticede. Söyleyin alsınlar bence bi şey yok bunda
Yok ağzımı bile açmadım. Zaten o an tv falan umrumda olmadı açıkçası.. ama sağolsun ki iki üç kez aradı modelini yaz yolla bana diye biz zarar verdik biz karşılayacağız dedi

Yok ağzımı bile açmadım. Zaten o an tv falan umrumda olmadı açıkçası.. ama sağolsun ki iki üç kez aradı modelini yaz yolla bana diye biz zarar verdik biz karşılayacağız dedi
Doğru olan karşılaması zaten ben karşılatmam diyenlere bakmayın siz :)

Merhaba hanımlar..
Bugün bir arkadaşım aradı sana kahve içmeye gelicem diye ben de gel dedim iki yaşında dünya tatlısı bir kızı var arkadaşımı da kızını da çok severim. Oturma odasında kırılacak dökülecek her şeyi kaldırmamı rica etti ben de seve seve toparladım her şeyi çocuk rahat rahat oynasın diye. Arkadaşım da inanılmaz dikkatli ve çok ilgili bir annedir.
Bir ara kahve yapmak için mutfağa gittim arkadaşım da sigara içmek için yanıma geldi. Birden bi gürültü geldi hemen koştuk ki çocuk televizyonu üstüne düşürmüş aklımız çıktı tabi mahvolduk çok korktuk.. hemen baktık kaldırdık falan televizyon da öyle çok büyük ağır bir televizyon değil allahtan ve arkadaki kablosu kısa olduğu için tam düşmemiş asılı kalmış biraz.. tamamen çocuğun üzerine düşmemiş allahtan çok şükür ki hiç bir yerine zarar gelmemiş sadece biraz korktuğu için ağladı sonra hemen oyuna başladı gülmeye falan başladı allah'a şükür .. hastaneye götürelim dedim ben yine de tedbir için ama annesi bişey yok gibi olmazsa eşimi ararım götürürüz akşam dedi. Uzun bi süre kendimize gelemedik tabi. Neyse gittiler giderken de televizyonu mutlaka yaptırıcaz yapılmazsa bile yenisini alıcaz dedi ben de şu an önemli olan çocuk dedim televizyon bi şekilde halledilir düşünme şimdi bakarız bi çaresine dedim. Sonra eşim geldi anlattım durumu o da çok üzüldü bi taraftan da arada kaldı insanlara odetmek olmaz falan diye düşündük sonra arkadaşım tekrar aradı bak küçük bişey olsa neyse ama bu konuda itiraz kabul etmiyoruz kesinlikle markasını modelini yazıp gönder hemen yarın alıcaz dedi ben bişey diyemedim gerek yok acelesi yok falan geçiştirdim çünkü ödetmek asla istemem içime sinmez.. bi taraftan da şu an bırakın televizyon almayı ufak bişey alacak durumda bile değiliz ben çalışmıyorum tek maaşız evimiz kira ve borcumuz var.. tamam alın ödeyin de diyemeyiz böyle bi arada kaldık .. çok üzüldüm ben de böyle olmasına.. siz olsanız ne yapardınız kabul eder miydiniz ödemek istediklerinde? Uzun oldu kusura bakmayın fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim..
Bende isteyemezdim ama israr ediyorlarsa durum malum tamire götürsünler dikkat etmek lazım.Tek bırakılmaz ki çocuklar ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun.

Ben olsam ödemesine razı olurdum.
Arkadaşınızın içi rahat etmez yoksa, sürekli mahcup olur
Evet kıyamam kaç kez aradı ici rahat değil hiç.. benim de ödetiyomuş gibi olduğum için içim hiç rahat değil.. en azından bi kısmını ödemeye ikna etmeye çalışıyorum hepsini yüklemek istemiyorum onlara..

Ay Allah'ım en korktuğum şey TV'nin düşmesi. Allah minigi korumuş. Benim de 2 yaşında bir yaramazim var. Aklım çıkıyor. Babası duvara asmiyor ev kiralık diye:olamaz: ünitenin üstüne çıkıyor bu sefer ne yapacağımı şaşırdım. Ödemesi iyi olur onun içi rahat eder. Siz de mahcup olmayın. Aynısı sizin başınıza gelse (Allah esirgesin) almaz mıydınız?

Ay Allah'ım en korktuğum şey TV'nin düşmesi. Allah minigi korumuş. Benim de 2 yaşında bir yaramazim var. Aklım çıkıyor. Babası duvara asmiyor ev kiralık diye:olamaz: ünitenin üstüne çıkıyor bu sefer ne yapacağımı şaşırdım. Ödemesi iyi olur onun içi rahat eder. Siz de mahcup olmayın. Aynısı sizin başınıza gelse (Allah esirgesin) almaz mıydınız?
Aman dikkat edin allah korusun çok tehlikeli hala kendime gelemedim ben bişey olsaydı mahvolurdum eşimle de saatlerdir aynı şeyi konuşuyoruz.. Biz olsak hemen şimdi gitmiştik almaya bi akşam bile beklemezdik.. öyle içimiz rahat ederdi o yüzden arkadaşımın da huzursuzluğunu anlıyorum kesinlikle..

Zaman ayırıp cevap veren herkese çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız güzel yorumlarınızla mutlu ettiniz sağolun ❤

Back
X