Arada kaldım..

Ben sahsen ödemelerine izin veririm cünkü benim cocugum kirsa bende ödemek icin israr ederim. Sükür cocuga birsey olmamis ama annesinin sigara icin odadan cikmasi bastan hata cünkü evinizin ne kadar güvenli oldugunu kesin bilemez. Kendi evinuzde televizyonu duvara sabitledil. Baskalarda böyle olmayabilir.cocuk bu aklina birden eser birsey bilemezsiniz

Ben sahsen ödemelerine izin veririm cünkü benim cocugum kirsa bende ödemek icin israr ederim. Sükür cocuga birsey olmamis ama annesinin sigara icin odadan cikmasi bastan hata cünkü evinizin ne kadar güvenli oldugunu kesin bilemez. Kendi evinuzde televizyonu duvara sabitledil. Baskalarda böyle olmayabilir.cocuk bu aklina birden eser birsey bilemezsiniz
Ödemeden içi rahat etmeyecek zaten.. Ben olsam ben de bi an önce ödeyip insanları mağdur etmemek için elimden geleni yapardım.. Bi anlık dalgınlık hata işte allah korudu çok şükür. Allah bir daha yaşatmasın

Ben de olsam kesinlikle öderdimm, siz de kabul edin bence, ki tv alamayız yazmışsınız... Bunda hoşgörüsüzlük gibi bir durum yok...

Back
X