ne diyelim canım aile de haklı büyük konuşmak da olmaz. Ama anne babadır mutlaka yanında olur evlatlarını yalnız bırakmazlar. Kuzeniniz boşanma davası açsın evi de alsın elinden kimin sözünün geçtiğini görsün.Gitsin eski karısının yanına, kıyaslamadan beraber yaşasın.Eski karısı o kadar iyiydise boşanmasındı.
hakli valla kadin hatta affetmezdim dicem agir olcak ama eski es ne alaka ya ne kadar ayip :/ evliliklerinin iyi gittgine eminmisn sanki cocuklarina bakici tutmus gibiHahh sorunda o iste eski esini isin icine karistirinca olay buyumus ..
Erkek milleti işte. Babanı bile güvenmeyeceksin canım. Sen ne yaptın desinler bunu çekeceğine otursun anne babasıyla.Evini de alsın elinden.Evinde otursun.Aynen , madem bukadar iyidi bosanmasaydin ..
Bosanmaya gelirse is , butun aile yine arkasinda olur bundan hic suphem yok..
Sadece tek korkusu , sen yaptin demeleri , erkek milleti cok nankor ylarca emek ver birgun sen ne yaptin derler ..
Tabi Bekara karı boşamak kolay derler ya bizim için dışardan boşan demek kolaydır. Kuzeninizi de anlamadan konuştum.Aynen , madem bukadar iyidi bosanmasaydin ..
Bosanmaya gelirse is , butun aile yine arkasinda olur bundan hic suphem yok..
Sadece tek korkusu , sen yaptin demeleri , erkek milleti cok nankor ylarca emek ver birgun sen ne yaptin derler ..
hakli valla kadin hatta affetmezdim dicem agir olcak ama eski es ne alaka ya ne kadar ayip :/ evliliklerinin iyi gittgine eminmisn sanki cocuklarina bakici tutmus gibi
Tabi Bekara karı boşamak kolay derler ya bizim için dışardan boşan demek kolaydır. Kuzeninizi de anlamadan konuştum.
Allah yardımcısı olsun canım. NE diyelim.Artık duyduklarımızın ve yaşananlar yüzünden evlilikten korkar olduk.Kiz hep susmus bugun anlati anlati bitirmedi topladiklarini ..
Ben bile sasirdim.
Evet hakli kadin bakicimi elalemin cocuguna bakicak bide ben ve eski esimm taniyo diyooo bencil herif..Cocuklar hafta sonu geliyor , hatta bazi hafta sonlari kuzenin esini zorluyor getie diye esi pek tinlamiyor .
Ama cocuklar geldiginde isin tuhafi herzaman o iyi adam gidiyor yerine baska biri geliyor cocuklarin yaniinda kizi azarlamalar felan kaynanasi bile buna sahit olmus ve kuzenimi destekliyor ..
Cocuklar gelsin iyi hos ona hic bir sozu yok hatta hakim bile yok karismaya diyor , ama baskasinin cocuklarini bana emanet etmeleri hic hos degil diyor en azindan onceden haber versin yoldayken yapmasi cok yanlis diyor kiz ..
Eside anlamak istemiyor konulari saptiriyor ..
Allah yardımcısı olsun canım. NE diyelim.Artık duyduklarımızın ve yaşananlar yüzünden evlilikten korkar olduk.
dört dörtlük hayat yok canım evlilikte yok malesef. Rabbim hayırlı evlilikler nasip etsin Odun kafamla diyeyim bariMalesef oyle valla sorunsuz evlilik yok..
Evet hakli kadin bakicimi elalemin cocuguna bakicak bide ben ve eski esimm taniyo diyooo bencil herif..
Kadin dogru duzgun anlatmis o nem kapmis bence...
Eve donmesin kovmus resmen hatasini anlasin.
Aminn insallah allah hayirli es nasip etsin ..dört dörtlük hayat yok canım evlilikte yok malesef. Rabbim hayırlı evlilikler nasip etsin Odun kafamla diyeyim bari
böyle erkekleri iyi bir dayak şart! hem de meşe odunuyla.Aminn insallah allah hayirli es nasip etsin ..
Ama ben sinirden kudurcam kiza siddet uygulamis iki kez , konuyu actigimda haberim yoktu .
Gecen hafta 2 kez dovmus gerizekali kizi ..
Evet bu öküzün eski karısıyla da neden ayrıldığı belli oldu. Kuzeninize aklını başına almasını söyleyin. Bir yılda sayı 2 ise, 2.yılda 12 olacak.
Bu herifin kumaşı bozuk, dikiş tutmaz!
Böylelerini falakaya yatırıp, tuzda yürüteceksin!
Kadına hemen üvey anne damgasını vurmuş bazılarınız ya pess! Yahu kadın üvey çocuklarını istememezlik yapmamış ki,çocukların arkadaşları için konuşmuş eşine..Birdaha emir vaki yapma bana, başka çocukların sorumluluğunu alamam demiş,haklı..Bunu kendi öz annelerimizde yapmazmıydı yeri gelince? Ben çok iyi hatırlıyorum küçükken annem banada derdi hep milleti toplama bak başlarına birşey gelir hesap veremem anne babasına derdi..Yada kimseyi çekcek halim yok bugün getirme arkadaş eve derdi..Yani bunun üvey annelikle ne alakası var? Kadın istemeyebilir o gün dinlenecektir evinde kafası kaldırmıyordur kimseyi olamaz mı? Burda asıl madur olan konu sahibinin kuzeni,adamın yaptığı terbiyesizlik..Ne demek git evden ya bu kadın eşek başı mı?
Ayrıca konu sahibi sen kuzenine destek olarak en iyisini yapmışsın..Kuzenin haklı sonuna kadar...O adam özür dileyene kadarda gitmesin eve..Hatta kuzeninin eviymiş adam gitsin evden bir zahmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?