Arada Kaldim..

Sana gercekten üvey annenin tam hassi denk gelmis ..
Yasadiklarini bilmiyorum ama yazdiklarindan belli kolay seyler olmadigi , ama istee her uvey anne her insan ayni degil .

aaaa siddetmi pislkkkkk:S son durum ne

Sen tut elin evladını benimse.. Sonra dış kapının dış mandalı muamellesi gör. Ne nankör bu erkek milleti yahu!

aynen git demeyin ama ailesinin yanına gitsin kocasının değil kız haklı tabi fikrini söyliyemiyecekmi? nankörlük cidden adamın yaptığı

Şiddet de uyguladıysa bu evliliğin devam etmesine hiç gerek yok.

Sizde kalmasında herhangi bir problem yoksa sizin açınızdan kapınızın ona açık olduğunu ve istediği kadar kalabileceğini söyleyin bana kalırsa. Allah vermesin eve gider, bir sinir anında kocası bir şey yapar, sorumluluk hissederseniz. git diye de kal diye de ısrarcı olmayın bana kalırsa.

Aslında çocuklu bir adama varınca olacak olan şeylerden biri malesef evet eşi çok kırıcı davranmış siz sadece üstünüze düşen görevi yapın dinleyici olun misafir edin kendisi kararını versin çıkar yol bulsun inşallah düzelir ne denilir ki.

ben kendi kuzenlerimle kardeş gibiyim kesinlikle hiç bir anlamda mesafe yoktur aramızda.(1 erkek 1 kız )

yani eğer sen evine dönmesini istiyorsan bunu aranızdaki samimiyete güvenip söyleyebilirsin...
ama samimi değilseniz konuşturup dinleyip sakinleşmesini sağla derim...

Malesef durumlarä

Malesef durumlar kotu ..
sabah eve gitti geri geldi tartismislar suan uyuyor..
Hadi ya Allah yardımcısı olsun çok zor bu adam bekar kızı bulmuş daha ne istiyor anlamadım..
Sizin eşinizle ilişkileriniz de güzel olunca sizde kaldığı süre zarfında sizinle kıyaslama yapmıştır adamın kendisine karşı kötü davrandığını daha da anlamıştır..
Zor bi durum..

Adam kafayi yemis resmen dunya umrunda degil ..
Aileler bile araya girdi artik..

Hafta sonundan beri bende canim.
Ben düzelir sandim, ciddi bisey sanmadim.
Ama malesef ciddi durum.

Ciddi olması çok normal. Adama saygısız mı desem öküz mü desem zorba, barbar mı desem bilemedim.
Eski eşiyle, sevgilisiyle kıyaslamalar,
Şiddet,
Ortak alınması gereken bir kararda emri vaki yapmak,
Birde üzerine, eski eşim ve ben tanıyoruz çocukları da ailelerini de demek,
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor bu adam. Tabi ki siz bunları söylerseniz arada kötü olan olabilirsiniz barıştklarında canım ama çok üzüldüm çok. Birde kuzenininiz çalışıyor, ev falan kendinin, belki ailesine ve çevresine karşı "tükürdüğünü yalamış olmak" istemiyor ama çocuğu da yokken bassın kıçına tekmeyi!!

Kuzenin icin cok üzüldüm. Yazdıklarıni okuyunca aklıma, bi arkadasım geldi. O kızda çocuklu biriyle beraberdi, neyse aradan bi süre geçti evlendiler, ve eşi kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanıyordu. Dayaktir, eski Eşiyle kıyaslama, umursamaz tavırlar, eşini insan yerine koymamalar, kapıyı göstermeler ve boyle yıllar geçti. Hala evliler araları iyi, ama Kızın Yaşadıkları oyle kolay seyler olmadı, zamanla eşini bi Şekil yola getirdi diyebiliriz. Ama gel Görki erkekler hic Kıymet bilmez, kuzenin ağzıyla kuş tutsa bile, eşi sen neyaptin ki der. Kuzenin ya zamana bırakacak arayı düzeltmeye Çalışacak Adam'ı bi Şekil yola getirecek Yada ciddi ciddi boşanmaya bakacak. Gün gelir çocuğuna laf eder, sorun olur, emek verir cabalar kuzenin ama karşındakinden o iyiliği düşüneceği Görmez. Nedimin Allah boyle erkeklere akil fikir versin.

Dun oturup konustular ama kuzenim dayanamadi kaynanasina haber verdi , kaynanasi tabiiki kuzenime hak verdi ogluyla tartistilar..
Bi ara ayrilma noktasina geldiler , adam hala ben hakliyim diyordu ..
Sonra enistenin kardesi annesi yengesi geldi hepsi haksiz oldugunu soyledi , biraz sakinlesti hepsinden ozur diledi.
Ama birdaha boyle olaylar cikicak eminim suan evlerine donduler ama tekrar yasanacak bunlar.
Enistenin annesi , kuzenine at onu evden dedi akli basina gelsin sen boyle iyi niyetli oldukca daha cok havalanir diyordu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…