Arada Kaldim..

Bu arkadas, herkesi kendi uvey annesiyle kiyasliyo ..

ayyy32 üvey anneleri bana anlatma , sadece kendimin ki ile kıyasladığımı ne biliyorsunuz .
Çocuk bilgisayar da oyun oynuyor diye alıp yere fırlatanı da duyduk.
Kusura bakmayın üvey anaların gelip burda yakınmasına hele hele çocuklar için izin vermem , şahsım adına vermem diğer arkadaşlar destekler veya desteklemez beni ilgilendirmez.
Gelir burda der ki 'kocamdan dayak yiyorum, ne yapmalıyım ?'Onu saatlerce konuşalım .
Amma mesele çocuk olursa kusura bakmayın , şartlar şekiller çok önemli değil.
Çocuklar şart şurt anlamaz, onlar resmi görür sadece.

Bu arkadas, herkesi kendi uvey annesiyle kiyasliyo ..
Menesa sen dayak olayını anlattıktan sonra ben yorum yapmayı bıraktım farkındaysan , çocuklar meselesin de hala haksız görüyorum o ayrı.
Çok masum olduğunu da düşünmüyorum kuzenin de ama dayak olayını sen yazmamıştın.
Rabbim kaderime üvey analığı yazmasın , bulunduğu konum itibariyle , zorluk yaşamaması çok zor.

Sorun cocuklar degil aslinda , sorun adamin eski karisi veya eski sevgilisini her tartismada one cikarmasi ..
Ve bunu siddetle yapmasi ..
Cocuklarin hic bir sucu yok , maduk cocuklara kim ne diyebilirki?
Bunu benim kiz kardesim bile yapsa bile bile evlendin git otur derim ..
Ama sorum adamin eski karisinin kararlarina uymasi , madem eski karisinin kararlari onemli ozaman kalsaydi karisiyla ..

Evet haklisin , bize bisey anlatmadiki daha yeni duydum bende aksam soyledi banada .
Cok sinirlendim ..
Yapilmamasi gerekeni yapmis ..
Dengesiz!!
Bu arada darp raporu almış mı?
Kuzeninize en iyi yardımı bu konudaki kanuni haklarını, şiddet durumunda neler yapması gerektiğini anlatarak; yapabilirsiniz.
Son durum nedir? Geri dönmeyi düşünüyor mu?
Bir de kafama takıldı kuzeniniz evi evlendikten önce mi aldı, sonra mı?

Ev onceden alinmisti canim , son durum degisen birsey yok hala sesi cikmadi Esinin nr aradi ne sordu ..
Darp raporu almamis malesef..
Geri donmek istiyorda , ama aramadigi surece donmeyecegim diyor bu sefer nerden inceyse ordan kopsun diyor ..

elbette karısı nasıl beğeniyorsa öyle kesecek sakalını bıyığını,siz üvey anne diye ön yargılı bakıyorsunuz.öz anneniz olsaydı aynı cevabı verseydi güler geçerdiniz.

elbette karısı nasıl beğeniyorsa öyle kesecek sakalını bıyığını,siz üvey anne diye ön yargılı bakıyorsunuz.öz anneniz olsaydı aynı cevabı verseydi güler geçerdiniz.

Üvey annelerin adi cikmis ..
Ne yapsalarda uvey anne sonucta ..

Ben de üvey anne elinde büyüdüm ama sırf bu yüzden nereden kuzeninize çatarım diye bir şey bulmayacağım.
Bulamam da çünkü.
Kuzeniniz son derece haklı !
Ev , kadından çok çocukların evi değil bir kere. Orayı bir anlayalım, öyle bir yorum okudum çok mantıksız geldi.
Ev , hepsinin evi .
Eşi, kuzeninize danışsaydı en azından sorsaydı ikna edebilirdi bence kuzeninizi.
Eşinin tavırları son derece iğrenç. Kuzeniniz bu adamdan ayrılmalı bence.
En ufak şeyde kapıyı gösteren adam olmaz olsun.

En ufak seyde kapiyi gosteriyor.
Eski esini ve sevgilisiyle sinir ediyor , Zaten kuzenimde gelmesin dememis .
Sadece lutfen birdaha sefere bana haber ver demis ..
Ama adam vay efendim sen cocuklarimi istemiyosun , cocuklarimda geldiginde haber vereyimmi?
Begenmiyorsan kapi orda.
Kizda , hayir cocuklarinla alakali degil ben yedi yabancinin cocuguna bakmak . istemiyorum sorumluluk almak istemiyorum demis sonucta cocuklariin arkadaslarini zerre kadsr tanimiyorum ailelerini hic tanimiyorum , ben kime hesap verecegim birsey olurda ?
Adamda ben ve eski karim taniyor yeter demis ..
Kizda ozaman eski karinin evine gitsin demis .
Ve tartisma alevlenmis ..
Dunden beri ne aradi ne.sordu kizi ..

Allahım ya, tam dayaklık adam .
İnceldiği yerden kopsun o zaman.
O aramadan sormadan rahat durabiliyorsa kuzenin de durabilir.
Evlenmekten korkuyorum bunlar yüzünden yemin ederim...

Allahım ya, tam dayaklık adam .
İnceldiği yerden kopsun o zaman.
O aramadan sormadan rahat durabiliyorsa kuzenin de durabilir.
Evlenmekten korkuyorum bunlar yüzünden yemin ederim...

Kuzenimde.aramadi sormadi bende kaliyor dunden beri ..

Evlenmekten sogutur boyleleri haklisin ..

O karısı ise biz de çocuklarıyız ,ayrıca kim ki babamla ayrılsalar hiç bir bağımız olmayacak kişi.
Ben sana hangisini anlatayım , biz babamızın evine gidemezdik dolabını açamazdık , amma yıllarca evlatları babamın evin de bakıldılar .
Ahh arkadaşım ahh , sen benim yaşadıklarımı yaşasaydın emin ol benim hissettiğim gibi hissederdin .
Düşün zengin baban var ama ananla evde açsın .Ben de biliyorum bütün üvey annelerin aynı olmadığını ama nedense hep kötüleri denk geldi çevrem de .

Çocuk da yok ortada, ben olsam direk avukata gidip dava açardım.

Ne biçim saygısızlık bu, eşini insan yerine koymamak!
İşin içinde dayak da var!!!

Yuhhhhh

Kuzeniniz haklı git demeyin
araları düzelip kendini toparlayana kadar yanınızda kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…