Arada Kalmak

aglayankiz85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
19
62
3
39
Herkese selamlar. Kizlar gecenlwrde actigim konuyu bilenler bilir. Esimle aileler yuzunden bosanma asamasina gelmistik. Neyse cok sukur o problemi atlattik. Ancak dun ailem beni aradi ve bana gelmek istediklerini soyledi. Bende esime sormadan kabul etmis bulundum. Aksama esime konuyu acrigimda cok sinirlendi ve neden bana sormadan kabul ediyosun hafta sonu icin plan yapmistim dedi. Aramizdaki tartisma giderek buyudu. Sonuc olarak esim son sozum onlarin bir sure buraya gelmelerini istemiyorum bana yaptiklarini hala unutamadim ve az kalsin bosaniyorduk dedi. Kizlar ben aileme nasil diyecem esim sizi istemiyor anne diye. Tamam ailem ozelliklede annem esime cok cektirdiler ama nihayetinde anne aile iste. Kafam cok karisik bana bi akil verin.

Eşin cumartesi evde yoksa daha iyi olmaz mı aileni görmemiş olacak eşine söyle ‘ sen planını bozma hayatım beni görür giderler gelmeyin demek ayıp olur’ de hem yumuşak olur hemde geri çevirmiş olmazsın.

Herkese selamlar. Kizlar gecenlwrde actigim konuyu bilenler bilir. Esimle aileler yuzunden bosanma asamasina gelmistik. Neyse cok sukur o problemi atlattik. Ancak dun ailem beni aradi ve bana gelmek istediklerini soyledi. Bende esime sormadan kabul etmis bulundum. Aksama esime konuyu acrigimda cok sinirlendi ve neden bana sormadan kabul ediyosun hafta sonu icin plan yapmistim dedi. Aramizdaki tartisma giderek buyudu. Sonuc olarak esim son sozum onlarin bir sure buraya gelmelerini istemiyorum bana yaptiklarini hala unutamadim ve az kalsin bosaniyorduk dedi. Kizlar ben aileme nasil diyecem esim sizi istemiyor anne diye. Tamam ailem ozelliklede annem esime cok cektirdiler ama nihayetinde anne aile iste. Kafam cok karisik bana bi akil verin.
aynısını o size yapsa burda neler derdik.arayıp ben X'e sormadan tamam dedim ama müsait değiliz bir işimiz çıktı diyeceksin adam haklı.

Eşin cumartesi evde yoksa daha iyi olmaz mı aileni görmemiş olacak eşine söyle ‘ sen planını bozma hayatım beni görür giderler gelmeyin demek ayıp olur’ de hem yumuşak olur hemde geri çevirmiş olmazsın.
Butun sorunda orda esim plan yaparken benide dahil etmis. Sana bir suprizim var deyip duruyordu bir kac gundur. O surpriz buymus.

Eğer anneler yatılı gelmeyeceklerse;
Anneniz geleceği vakit Eşiniz dışarıya çıksın bi arkadaşıyla görüşsün vakit geçirsin. Anneniz gidince haber edersiniz eve gelir.
O planında haftaya erteleyin.
Bence bu durumda arada kalmış olmazsınız.

Butun sorunda orda esim plan yaparken benide dahil etmis. Sana bir suprizim var deyip duruyordu bir kac gundur. O surpriz buymus.

O zaman arayacaksın Anne böyle böyle eşimin bana sürprizi varmış cumartesi günü, ben sizi bir kaç gün sonrasında ağırlayayım diyeceksin. Anne baba evladının mutluluğunu ister sonuçta üzülcek bir durum yok :)

Eşiniz haklı. Evde tek yaşamıyorsunuz birini davet edecekseniz eşe danışılır bakın plan yapmış adam. Ayrıca ailenize x haftasonu için bi şeyler planlamış malum aramız yeni düzeldi siz sonra gelin demekte ne var anlamadım. Hele ki aileniz eşinize çektirmişken yaptığınız şey çok ayıp. Eşiniz de istemekte haklı siz görüşün dilediğinizce.

Uygun bir dille ailene anlat. Plan yapmış de eşine suçu da atma . Eşin eğer Evlendiğinizden beri aileni istemiyorsa ayrı ama sonradan bir kavga sonrasında istemiyorsa ona biraz zaman tanı. Sonuçta orası onun da evi eşini karşına lma hele de seviyorsan...

Aileler yuzunden bosanma asamasina gelmissiniz. Tam yeni duzelmisken aileler de bir zahmet gencleri yalniz biraksin. Bu ne boyle kontrole gelir gibi. Hem anneniz de esinize cektirmis, oyle diyorsunuz.
Erkek tarafi yapsa idi araya mesafe koy, gerekirse gorusme, evliligindeki huzur icin falan denirdi. Simdi onu yapin mesafe koyun da demiyorum ama tam yeni yeni meseleleri cozmeye baslamisken buyukler anlayisli olmali. Annenleri arayip ben size gelin dedim esime sormadan ama esim arkadaslariyla hafya sonu icin plan yapmis. Biraz once pgrendim ben de. Daha sonra telafi edelim olur mu derdim. Bunda alinacak birsey yok.

Diyeceksiniz ki bilmem şu arkadaş davet etti şimdi gitmesek olmaz ayıp olur. Siz nasılsa yabancı değilsibiz

Bu adamla devam edecekseniz annenizi arayip musait olmadiginizi soyleyeceksiniz bu kadar basit.
Ailenizin haber var degil mi yasadiginiz sorunlardan? Hic bir sey olmamis gibi nasil cikip size misafirlige gelmek istiyorlar peki? Eski konularinizi okumadim ama esiniz tamamen hakli mi ailenizle ilgili?

Ailenizi arayıp anne, yarın bir işimiz varmış, şimdilik erteleyelim diyeceksiniz. Çok zor bir şey değil, gözünüzde büyütüyorsunuz. Eşiniz bir de sizin için program yapmışken çok da haksız değil.

Burda gelecek olan eş ailesi olsaydı ooo neler neler soylenirdi başta ailenizin sular durulmadan gelmek istemesi yanlis sizde guzelce soyleyin sizin mutlulugunuzu istiyorlarsa zaten anlayis gostereceklerdir esinizi suclayarak soylemeyin ama

Back
X