Arada kalmaktan sıkıldım

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
Nasıl anlatsam bılemedım...kaynanam pazar gunu yavas yavas halılarını alalım dedı sorun burda baslıyo bız nısanlıyız ekımde dugun ertelenmeler sonucu daha mobılyamızı bıle almadık ben mobılyayı almadık ozaman alırız dedım zorlanırız taksıtle oduycem dedı halıcı tanıdık orda kalcak dugun zamanı begenmessen degıstrrsın dıyo ya nedıyım ben bı fıkır verın arada kalmaktan sıkıldım ya :)

Nasıl anlatsam bılemedım...kaynanam pazar gunu yavas yavas halılarını alalım dedı sorun burda baslıyo bız nısanlıyız ekımde dugun ertelenmeler sonucu daha mobılyamızı bıle almadık ben mobılyayı almadık ozaman alırız dedım zorlanırız taksıtle oduycem dedı halıcı tanıdık orda kalcak dugun zamanı begenmessen degıstrrsın dıyo ya nedıyım ben bı fıkır verın arada kalmaktan sıkıldım ya :)

Gidip simdi alacagina, degistirmek yerine vakti gelince alirsin. Bunda sorun neki? Taksit odemek yerine her ay yarim altin alabilir yada ceyrek,hatta durdugu yerde degerlenir hali durdugu yerde degerlenmez.
Sizin icin mantikli olan neyse o sekil cvp verin.
sevgiler

Halı seçimi çok önemli ben asla beyaz almazdım

ah kızlar ah bı anlasa zaten pazar gunu okadar anlattım bı de alıngan herseye alınır ne yapcamı bılemedım mecbur alıcaz galıba ....cok sacma ama ne yapayım....

ben bunu yaşadım.annem yıllar önce halılarımı almış odamın bi köşesine koymuştu.evlendim haydeeeee halıya göre mobilya bakındık.oturma odası mavili bi halıydı mavi koltuk takınmı baktık hep,yatakodasını halıya uyarmı gözüyle bakıp aldık.ama senin değiştirme imkanın varmış.benim o da yoktu.sen mobilyanı istediğin gibi seçersin halılar uymazsa değiştirsin.aklında illaki bir oda-mobilya rengi tasarlamşsındır kafanda.mesela kırmızı koltuk almayı hayal ediyorsan ona uygun halı deseni seçersin.takma bu kadar kafana:34:

güzelim neden dert ediyorsun kendine bak değiştirmede yaparlarmış al gitsin. benim halılarımı 10 sene önce almışlar nabalım bir süre kullandık sonra mobilyamıza göre aldık kendimiz. böyle şeyeleri dert etme şimdiden rahat ol.

Bence de mantikli. Halicidaki cesit az bile olsa, siparis verir en yenisinden getirtirsin. Eger her dediklerine karsi cikarsan sorun olacaktir ama simdi bunu kabul edince, zamani gelince sana rahatca soz soyleme hakki da duser boylece. Mantikli gelen hangi fikrinizi kabul etmedim ki, simdi de ben boyle olsun istiyorum deme hakkin olur.

Halı mobilyaya göre alınır evet ama değiştirme imkanınız varmış sorun etmeyin bence.
Bir arkadaşın da dediği gibi kafanızda tasarladığınız mobilya, renk falan vardır zaten. Ona göre alabilirsiniz. Ama kayınvalidenizle de konuşun mutlaka. ''Anne şimdi seçiyoruz ama mobilyalar alınınca uymazsa değiştirmek isteyebilirim'' deyin.

halı mobilyaya göre alınır evet ama değiştirme imkanınız varmış sorun etmeyin bence.
Bir arkadaşın da dediği gibi kafanızda tasarladığınız mobilya, renk falan vardır zaten. Ona göre alabilirsiniz. Ama kayınvalidenizle de konuşun mutlaka. ''anne şimdi seçiyoruz ama mobilyalar alınınca uymazsa değiştirmek isteyebilirim'' deyin.

oyle dedım oda kabul ettı napım artık oyle olcak bu donemler sıkıntılı gecıyo ya bıde ben cok alınganım anltamam nasıl yencem bu duyguyu anlamadım ya :)saolun kızlar cok tesekkur ederım gene bı kac kısının fıkrını alınca ıyı oluyor:)

bana da alınmış halı vardı daha biz eşimle çıkmaya yeni başlamışız halı alındı eşime sormuş ne renk alayım diye o da benim mavi sevdiğimi söylemiş üstelik de el halısı epey de pahalıydı eşim ödemiş ama klasik halı

e ben modern mobilya istiyorum ayrıca ne münasebet halı zaten hem mobilyaya göre alınır ayrıca mobilyayı yerleştirip arada kalan boşluğa bakıp ona göre halı aldık biz yani evi de tuttum öyle halı aldım ben de gidip salon eşyamı mor aldım o halılar uymaz bana dedim gittim makina halısı aldım saçma olmuş diyebilirsin ama onun zevkine göre halı kullanmak istemedim

kullanacak olan sensin bir kere o halıcıdakiler senin içine sinecek mi halı seçimi çok zorladı bizi mesela en çok vakti ona harcadık bence bakar gibi yap beğenmedim de alma bir kere evleniyorsun

biliyorum insan mesele çıkarmak istemiyor ama sonra bir sürü şey içinde kalıyor ayrıca karışmasına zemin oluyor küçük şeylr çok önemlidir aslında o yüzden beğenmezsen taviz verme derim ben alınırsa da alınsın

kusura bakma ama mobilya yokken hali nereye alio ki uzunlugu olcusu onemli his benimde almis 7 tane hemde el halis ianlat anlat bitiremedi iste m2 300tl falan diye ama inana ikisi uyuyor evime geirisni ne yapicam ben demezmi ona gore mobilya alirsin diye cildirdim :) i kadin hiosta zevkler farkli olunca zor zaanat :) bence yok anne once mobilya desen darilcak demesen sen kizican off zor isler ben al dedim ikisi tuttu artik atarim bi yerlere ben severim haliyi zarar gelmez: )

Back
X