Arada laflarımı cımbızlayıp beni bozan erkek arkadaş

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Konuyu uzatmayacagim . Birbirimizi yeni tanıyor sayılırız .Mesele şu ki ne zaman görüşsek beni eleştirecek bir şey buluyor belki fazla takıyorum ama ben aynısını ona yapmıyorum. Bir örnekle anlatayım ikimiz de benim memleketim olan ilçede çalışıyoruz. Daha önce memnun olmadığı şeyleri orali oldugumu da belirterek iğneleyerek söylemişti bana, ben de bazı konularda hak vermiştim. Neyse, benim kardeşim baska bir ilde ücra bir köye atandı. Ve orda her anlamda çok zor günler atlattı . Bu kişi de daha önce oralarda çalışmış birisi. Neyse kardeşimin çalıştığı yeri konuşuyorduk. Bana bir anda "Sen de bir yeri beğenmiyorsun" gibi bir çıkış yaptı. Bir örnek daha vereyim bu sene kpssden umudum var. O da destekler beni. Neyse atanırsan şöyle yaparız böyle yaparız diye arada konuşuruz. Ben de atanırsam yine doğu görevi yapmak zorunda kalırsın dedim şaka ağızlı.(çünkü bizim atamalar genellikle doguya oluyor . O dogu görevini yapti onun başka yere gitme planı var) hemen bana hele sen bir atan da dedi ve beni bozdu. Hevesimi neden kırıyorsun dedim hemen R(geri vites) yapmaya başladı. Mesela bir konuda konuşurken bir şeyi bilmediğimi söylersem "sen de bir şeyi bil" gibi saçma sapan çıkışlar yapacak birisi. Her zaman olmuyor arada yapiyor ama yine de canımı yakıyor. Belki de tarzı budur ama ben gerçekten bu üsluptan hoşlanmıyorum. Onu incitmemek için özen gösteriyorum. O bana böyle davranınca hem kızıyorum hem de ben de öyle davranmak zorunda kalıyorum. Cevap yetistirme çabası içine giriyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor. Çünkü öyle biri değilim nezaketten hoşlanıyorum.
Abartıyor muyum açıkça söylemeli miyim ?? Yanından gelince hiç konuşasim gelmiyor onunla .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı insanların böyle kinayeli,ironik laf sokmalı oluyor konuşma tarzları.

Söylediği anda rahatsız olduğunuzu belirtin, içinizde biriktirmeyin. Mesela hele sen bir atan kısmında ben bir şey göremedim, belki siz de biraz alıngansınız. Ama üslup genel olarak sıkıntılı, rahatsız edici, üstten bakan tarzda.

Aranızda bunları konuşamayacak kadar mesafe varsa ayrılın zaten.

Uslup onemli burda yüz ve mizacini tam olarak bilemem konusmada lakin sert mizacli biri gibi.bir kac ikaz edersiniz ciddi anlamda eğer size deger veriyorsa kelimeleri daha ozenli seçer gibi

Uslup onemli burda yüz ve mizacini tam olarak bilemem konusmada lakin sert mizacli biri gibi.bir kac ikaz edersiniz ciddi anlamda eğer size deger veriyorsa kelimeleri daha ozenli seçer gibi
Ben istiyorum ki o bunu düşünsün. Bozulduğumu da belli ediyorum. Ama yok halen aynı.

e sizde ona yapıyormuşsunuz başka yere gitme planı olana bende atanırsam yine doğu görevi yaparsın diyerek sataşıyorsunuz ,sende herşeyi biiiil dediğine göre herşeye karışıyorsunuz ki öyle söylüyor karşılıklı yaptığınız şey ,karşılıklı hep atışma halindesiniz demek ki

Hayır hiç öyle birisi değilim. Ona çok değer veriyorum ve özenli davranıyorum. O bana laf sokmaya baslayinca cevap vermek durumunda kalıyorum

Hayır hiç öyle birisi değilim. Ona çok değer veriyorum ve özenli davranıyorum. O bana laf sokmaya baslayinca cevap vermek durumunda kalıyorum
o zaman açıkca tavrından hoşlanmıyorum kendimi yanında rahatsız hissediyorum sözlerin iğneleyici oluyor demeniz lazım...

Ben niye bı sorun göremedim bu laflarda bilemedim. Siz şaka yapinca okey ama o iğneler gibi şaka yapinca bozulmak da garip. Ben küçümser laf edilmediği sürece herşeye alinmamaniz gerektiğini düşünüyorum. Özgüven sorunlarınız olabilir mi. Çevrede vardı böyle arkadaşlar bı sure sonra insan cekinip muhabbeti kesiyor öyle dedim kalbimi kırdın böyle dedin moralimi bozdun... Rahat iletişim kuramadigim biriyle konuşmam ben

Hiçbir özgüven problemim yok. Ben onu iğnelemedim ki bir soru sordum. Alıngan biri olabilirim ama. Nezaketi seviyorum ve karşımdaki kişiden de bunu bekliyorum

Buraya yazacağıniza açıkça söyleyin.
Ama biraz siz aliniyorsunuz gibi geldi bana

Bana normal şeyler gibi geldi ama iki satırlık yazıdan bilemeyiz huzursuz olmanıza neden oluyorsa mesafe koyun, samimiyetiniz yeterliyse mesafe koymadan önce uyarmayı deneyin

Uzaklaşın benim annem de böyle canıma okuyor

.
Abartıyor muyum açıkça söylemeli miyim ?? Yanından gelince hiç konuşasim gelmiyor onunla .
Rahatsız ediyorsa konuşmayin.
Aramız neden açık,neden mesafelisin şeklinde sorarsa da : Ani çıkışlarından hoşlanmıyorum,duygu değişimlerin ve ansızın yükselmenden rahatsız oluyorum deyin.
Ben böyleyim derse ; yakınlığınızi tamamen kesin.

Aynen kesinlikle

Aslında tavrımı belli ediyorum ama bir de böyle deneyelim .

Sağlıklı iletişim, sağlıklı ilişki insanı bukadar yormaz. Gözden geçirilmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…