Arada laflarımı cımbızlayıp beni bozan erkek arkadaş

Bazı insanların flört dili karsı tarafla tatlı tatlı ugrasmak oluyor bazen ama dozu ayarlamak lazım itici olabiliyor. Bu konuyu onunla konusun belki farkında değildir nasıl göründüğünün

Belli ki konuşma şekli bu ve kolay kolay da değişmeyecektir. Ama şaka yoluyla laf sokanlardan. Bende bizzat yaşadığım için kesinlikle mesafe koyduğum tiplerdir. Arkadaş sevgili vs. fark etmiyor. Ciddiye alınmadığımı düşünüyorum ki öyle de. Çünkü şakanın bile sınırı vardır. Sürekli dalga geçer gibi eleştiriler yapıp bilmediklerim hakkında iğneleyici laflar söylüyorsa bu apaçık küçümsendiğim ve karşımdakininde egoist olduğu anlamına gelir. Eğer siz bu tarz konuşmayı gerçekten kaldıramıyorsanız üzülerek söylüyorum çok kırar sizi ilerleyen zamanlarda.

Evet hem ileriyi düşünüyorum hem de şimdiden üzüyor.

Bana tarzı çok hoş gelmedi. İnsanları demoralize etmeyi seviyor gibi. İşyerinde böyle bir arkadaşım vardı. Bana söylediği birkaç cümleyi hala hatırlıyorum.
Yanınızda pozitif, sizi destekleyecek kişiler yerine böyle sizi alaşağı edecek kişileri seçmek bana mantıklı gelmedi.

Bu adamla duygusal bir ilişkiniz var mı ? Kendisiyle sevgili misiniz ?

Beraber çalışan 2 iş arkadaşının çatışan fikirleri ve söylediklerini paylaşmışsınız.

Sevgili değilseniz gayet normal bir sohbet.

Sevgilisiyseniz , anlattıklarınıza bakarak; ikinizin ilişkiye bakışı ve beklentileri aynı değil.

Sevgiliyiz .

salla gitsin bu herifi ya. sevgili dediğim insan bana kendimi kötü hissettirecekse neden hayatımda olsun ki? hadi yavrum bu kontenjan sana ayrılmadı der yolcu ederim (cringe modumdayım bu gece)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…