Aslında cevabı sen vermişsin canım, mesajının son bölümünde sizden başka danışabileceğim kimse yok demişsin... Bunu evlendikten sonra çekebileceğin muhtemel sıkıntılar için bir prova olarak düşün, annenin yanında olmadığı bir sıkıntı anında ne hissederdin? Telefonla konuşabilirsin ama yanyana olmak sen de bilirsin ki bambaşka.. şu an karar vermekte zorlandığın bir durum içindesin, annen ile aynı şehirde olmak mı, evlenip ayrı bir şehire gitmek mi kararsızlığı.. Bu kararsızlıkların başka türlü tezahür ettiğinde annenin yanında olmasını istersin değil mi?
Şöyle düşün...
Evlendin, mutlu mesutsun ama senin de zor zamanların, üzüldüğün, ağladığın zamanların olacak hayatın gereği tabi, hepimizin başına geldiği gibi, böyle durumlarda yanında olmasını istediğin ilk isim haliyle annen olacak, sarılmak istediğin..
Evlendiğin insanın ailesiyle yakın olmak her zaman zordur, ikinizin ailesi de aynı yerde olsa sorun değil ama yalnızca bir taraf gurbette kalır gibi olduğunda gurbette kalana zor gelir, ağır gelir bazı şeyler..
Hem annen de yalnız kalacak sen evlenip gidersen, bu da işin bi başka zor yanı..
Bugün bekarken taktığın gözlükleri evlendiğinde değiştirmek zorundasın yani işler bekarken çok başka görünüyor insanın gözüne evliyken bambaşka..
Kötü niyetle söylemiyorum bunu yanlış anlama.. Gidersen yanlış yapmış olursun da diyemiyorum... Zor bir durum..
asla yanlış anlamam aksine memnun oluyorum görüşleri alınca. annemde sizin gibi konuşuyor sürekli :) haklısınız sanırım. çoğu hanım bu şekilde düşünüyor. sizler böyle düşünüyorsanız bakış açımı değiştirmem gerekicek galiba.