aradan yıllar geçse de unutulmuyo mu yada unutuluyomu ?? :(:(

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
evet sevdiğiniz bi erkeği önceki ilşkinizi herhangi bi şekilde bitmiş bi ilişkiyi unutanlar varmı..yada yıllar geçsede unutulmuyo mu...:69:

Hiç bir his sonuza kadar sürmüyo, acı da mutlulukta aşk da tersi olsa nasıl yasardık zaten... zaman herseyi bir toz bulutu gibi örtüyor, gün geçtikte tüm ayrıntılar siliniyor bir bir, uçuupp gidiyor hafızamdan, hatta bazen gerçekten sevmiş miydim diyorum oldu mu böyle bir şey gerçekten :27: Ben unuttum çoktan :9:

ben de onu asla unutamayacağımı sanıyordm ama şimdi aklıma bile gelmiyor... aşkı yeniden buldm yanında da huzuru mutluluğu... rabbim herkese nasip etsn:16:
amaaaaa pişmanlık varsa birde o zaman zor... keşkeler insanı çok acıtıyor, bnm keşkem yoktu çünkü ben elimden geleni yapmştm sonuç olarak keşkeleri olan taraf yani eski sevgilim hala uğraşıyo yeniden olur mu diye aradn 5 yıl geçmesine rağmen...

Şaka gibi ama unutuluyor cidden!
Ben de unutulmaz derdim ama Rabbimin mucizelerinden biri de bu!
An geliyor; insanın aklına bile gelmiyor!

ben ayrıldıktan sonra geçen 2 yıllık süreçte unutamadım
sonra yeniden barıştık :17:
3, 4, 5.. yıl geçse unutabilir miydim bilmiyorum, ama 2 yılda unutamamıştım.

ben de onu asla unutamayacağımı sanıyordm ama şimdi aklıma bile gelmiyor... aşkı yeniden buldm yanında da huzuru mutluluğu... rabbim herkese nasip etsn:16:
amaaaaa pişmanlık varsa birde o zaman zor... keşkeler insanı çok acıtıyor, bnm keşkem yoktu çünkü ben elimden geleni yapmştm sonuç olarak keşkeleri olan taraf yani eski sevgilim hala uğraşıyo yeniden olur mu diye aradn 5 yıl geçmesine rağmen...

huhh 5 yıl mı cook sabırlı ınsanmıs yaa 5 yıl mücadele ;)

Unutuluyor, hele birde merdivenleri cikar gibi en kötüsünden en iyisine dogru gittigin zaman, güldügün ve tebessümle hatirladigin oluyor sadece.
Unutulmasi lazimda cünkü hayatin herseyi cok güzel, insan ummadigi yerde cicek actigini bile görüyor iki tas arasinda, peki neyin arkasindan hayiflanacagim, banada illaki bu dünyada bir cicek acacaktir iki tas arasinda...
Illahlastirmak kadar yanlis birsey olamaz...

Back
X