- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
BEN sana türkceye ceviriyim...KIZIM sende bi kaynana varrr amaninnn evlere senlikk sen bundan yakayi siyirmayi cok istiyosun..SIYIRCANDA merak etme..ESINLE dag bayir gez
dolas cünkü o kadin sana kafayi yedirmeye bakiyooo:) bunlardan kurtuldugun gibi hamile kalicaksinnn cok tatli bir bebisin olacaknasil yorum
keşke bu forumu evlenmeden önce keşfetseydim
belki şu an biçok şey daha farklı olurdu :))
heeeyyy bekarlar bunlar kulağınıza küpe olsun emi :)
su an online degil cnmayyy bende bi kart sectirsemm nasil oluyo o...??? tugcecan online mi
Hanımlar ben bekarım.
1,5 sene sonra okulum bitince evleneceğim inşallah.Burada kv,görümce,elti durumlarını okudukça evlilikten korkar oldum :18:
İleride kv bana ne kadar kızı gibi davranırsa ben de ona o kadar evlatlık yaparım,her şey karşılıklı.
Sizlerin evlenmemişler için nasihatleriniz neler ? :26:
Hanımlar ben bekarım.
1,5 sene sonra okulum bitince evleneceğim inşallah.Burada kv,görümce,elti durumlarını okudukça evlilikten korkar oldum :18:
İleride kv bana ne kadar kızı gibi davranırsa ben de ona o kadar evlatlık yaparım,her şey karşılıklı.
kesinlikle evlenmeden once herseyi konus,ayni evde 1 hafta bile kalma...
su an online degil cnm
Anladim online olunca bende bi sectiriyim:)))
kesinlikle evlenmeden once herseyi konus,ayni evde 1 hafta bile kalma...
Evet her şeyi konuşacağım zaten :18:
Ama öteki konuda ne yapacağım bilmiyorum,benim kv adayı ve görümcem pek severler akrabalarında kalmayı.Şimdi kızının evinde kalıyor 2,5-3 aydır görümce adayıyla...
Görümcem de bekar hala.
Valla tatlim benim en büyük nasihatim kendini ezdirme olur..Saygisiz ol demiyorum ama hakkini savun..Yoksa bizim gibi
kv gördügün yerde agzina kürekle vurasin gelir
Gülçin Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ama öteki konuda ne yapacağım bilmiyorum,benim kv adayı ve görümcem pek severler akrabalarında kalmayı.Şimdi kızının evinde kalıyor 2,5-3 aydır görümce adayıyla...
Görümcem de bekar hala.
Hanımlar ben bekarım.
ayni yasamak gercekten cok zor ve sancili.esinle bile sorun yasiyorsun kv yuzunden
efendim cnm.nasilsin
Görümcem de bekar hala.
Biz aynı evde yaşamayız gibime geliyor çünkü o memleketinden uzakta memur,ben de seneye okulumu bitirip de atanırsam uzakta oluruz sanırım,yani inşallah :18:
halayla kalsa gene iyi...hoppaaaa evde futboldan anlamasalrda mac top oynarlarSen deki ben yatili misafir pek sevmem fln yoksa bunlar kv görümce evine gelircekerlerr demedi deme:)
bence kesinlikle en basindan mesafeli davran, misafir git misafir gel, o da o sekilde, baska turlu olmasina izin verme.. boylece sizinle evlilik yildonumunuzde aksam yemegine ben de geliyorum demeye kalkmaz.. çok sIk gorusmeler gibi kotu aliskanliklarin olmasina izin verme... kisacasi saygili ol ama uzakkk dur
Biz aynı evde yaşamayız gibime geliyor çünkü o memleketinden uzakta memur,ben de seneye okulumu bitirip de atanırsam uzakta oluruz sanırım,yani inşallah :18:
Uyku tutmuyor..
Marga eski haline geri döndü..
bir iki haftadır tavıklar gibi erkenden yatan ben,yeni eskisi gibi sabahlara kadar oturur oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?