Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

babaannem zor isitir yani zor duyar,yaninda bagirarak konusuruz..doktora gittiler tabi ama nakinesine alismadi.neyse annemle yanyana geldiklerinde cok gulerim.o geldi aklima simdi.babaannem anneme yanima gelmiyorsun diye uzuntusnu dile getirrir sadece...

Son düzenleme:
keşke bu forumu evlenmeden önce keşfetseydim

belki şu an biçok şey daha farklı olurdu :))

heeeyyy bekarlar bunlar kulağınıza küpe olsun emi :)

Hanımlar ben bekarım.

1,5 sene sonra okulum bitince evleneceğim inşallah.Burada kv,görümce,elti durumlarını okudukça evlilikten korkar oldum :18:

İleride kv bana ne kadar kızı gibi davranırsa ben de ona o kadar evlatlık yaparım,her şey karşılıklı.

Sizlerin evlenmemişler için nasihatleriniz neler ?
:26:

ayyy bende bi kart sectirsemm nasil oluyo o...??? tugcecan online mi
su an online degil cnm

kesinlikle evlenmeden once herseyi konus,ayni evde 1 hafta bile kalma...

Valla tatlim benim en büyük nasihatim kendini ezdirme olur..Saygisiz ol demiyorum ama hakkini savun..Yoksa bizim gibi

kv gördügün yerde agzina kürekle vurasin gelir

kesinlikle evlenmeden once herseyi konus,ayni evde 1 hafta bile kalma...

Evet her şeyi konuşacağım zaten :18:

Ama öteki konuda ne yapacağım bilmiyorum,benim kv adayı ve görümcem pek severler akrabalarında kalmayı.Şimdi kızının evinde kalıyor 2,5-3 aydır görümce adayıyla...

Görümcem de bekar hala.

ayni yasamak gercekten cok zor ve sancili.esinle bile sorun yasiyorsun kv yuzunden

Sen deki ben yatili misafir pek sevmem fln yoksa bunlar kv görümce evine gelir cekerlerr demedi deme:)

bence kesinlikle en basindan mesafeli davran, misafir git misafir gel, o da o sekilde, baska turlu olmasina izin verme.. boylece sizinle evlilik yildonumunuzde aksam yemegine ben de geliyorum demeye kalkmaz.. çok sIk gorusmeler gibi kotu aliskanliklarin olmasina izin verme... kisacasi saygili ol ama uzakkk dur

aynı evde kalma aynı mahallede bile olma baştanda mesafeyi öyle bi koruki sende gelipde öyle aylarca kalmasın aman diyim 2 3 ay kalmak nedir ya melek olsa bile kv kocanlamı cilveleşecen nasıl yaşayacan bi düşün

Sen deki ben yatili misafir pek sevmem fln yoksa bunlar kv görümce evine gelir cekerlerr demedi deme:)
halayla kalsa gene iyi...hoppaaaa evde futboldan anlamasalrda mac top oynarlar

bence de mesafeyi korumak cok onemli,ben nisanliyken yapamadim bak bunu,tepeme ciktilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…