Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

Anneciginin ellerinden öpüyorum cnm...KV dedigin böyle olmali

83 yaşından sonra gelin ipleri eline almış olduğu için uğraşsa da farketmiyor bence evet yaşlılar çocuk gibi ve bu halleri sevimli bile oluyor bazen... ama sizlerinkiler henüz orta yaş enerjisine sahipler bence, kendinizi kollayın, ipleri şimdiden elinize alın.... (akıl verene de bakın hele)

yazik olmus...boyleleri de var iste.aaah ah bir orta yolu yok mudur arkadasim bunun

simdiki aklim olsa asla gelmezdim kimseye tavsiye etmiyorum

sen ne kadar oldu buraya geleli cnm.bir de sorun olmazsa soylemende almanyanin neresindesin

ama bu ülkede sürahi nine diede bir gercek var yasa bakmas bu isler fesatliga bakar dermisim:111::111:

sonuç :

evlendiğini anlamak, eşinle mutlu olmak istiyorsan mümkün oldugu kadar kaynanaya uzak olacaksın ...

aman aynı apartmanda oturayım ne olacak evim ayrı nasıl olsa falan hikaye

kaç kaçabildiğin yere kadar ..

iyi aksmlar cnm,hosgeldin...yakinda kv bilgisayari da ogrenmeye kalkacak o zaman olur

benimkinde her ayak var anam, facebook var, msn var, skype var, surf yapar, bazi islerini direk netten halleder, belki KK ne bile uyedir...
Kv eger uyeysen ve beni tanidiysan sana bisey soylemek istiyorum : pesimizi birakkk ! neyiz biz ya sinif arkadasi mi? alla alla

x anne diye hitap ediyorum.. öyle ya öz annem değil yarimin annesi onunda bir adı var etti sana x anne

Son düzenleme:
buralari da okuyormus,sonra sana gelip gelinler kv leri yaziyolar.biri sunu diyor,biri bunu diyor diye anlatiyormus
BEN geleli 17 yil oldu 17 yasindaydim cnm..

17 koca sene...insan ne kadar zaman gecerse gecsin alisamiyor sanirim buraya.zor oldugunubiliyordum;ama hic alisamayacagimi dusunmemistim

hatta issiz bir yerdemi gördün arkana bir kere bile bakmadan alabildigine kacacaksinnn Süpersiniz kizlarrrr:111:

ben oyle hitap etsem ona da bir laf eder kv.

Allah Allah neden ki anne demek zorunda değilsin X anne demekte anormal birşey yok bence ama işte bazı kv ler böyle :26:
Ederse etsin sen istediğini söyle,, köle değilsin hoş

keşke bu forumu evlenmeden önce keşfetseydim

belki şu an biçok şey daha farklı olurdu :))

heeeyyy bekarlar bunlar kulağınıza küpe olsun emi :)

ahahahahahahahayyy ben bi wc ye ordanda MOLASI yapiyim altima ... Gülmekten Pesimizi birak...!!!!! ahahahahahhah:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Anneciginin ellerinden öpüyorum cnm...KV dedigin böyle olmali

annem hep kotuluge iyilikle cvp verme taraftari, kendisi çok genç evlenmis ve bunu anneme kim asilamis biliyo musun, kayinpederi yani dedem !
ayni evde yasamislar, hem babaannem hem dedem annemi çok severlermis..
annemin babasi annemi aglaya aglaya evlendirmis, annem evlendikten sonra babasi (dedem) surekli babamin babasini ariyormus, kizim iyi mi? onu çok ozledim, surekli evlerine yiyecek içecek goturuyomus, kizim bunu çok sever diye..
annemin babasi, babaannem ve dedemden anneme iyi bakacaklarina dair, soz vermelerini istemis, onlar da soz vermis ve gerçekten de kendi evlatlari gibi sevmisler annemi...
sonra annemin babasi annem evlendikten 3 yil sonra beyin kanamsi geçirip olmus, oyle olunca daha da sahiplenmisler annemi..
bu arada babam da annemi çok ama çok seviyormus...

annnemin bugun yengeme boyle davranmasinin sebebi bence bu yasadiklarindan kaynaklaniyor...

keşke bu forumu evlenmeden önce keşfetseydim

belki şu an biçok şey daha farklı olurdu :))

heeeyyy bekarlar bunlar kulağınıza küpe olsun emi :)

ah ah ya bennn ! ilk zamanlar o kadar taviz vermeseydim bana yaptiklarina cesaret edemezdi ! zaten artik uzak duruyorum ya sanki bana yalakalik bile yapiyor
ben evlenmeden, kv ve gelinlerin aralarinda problem yasandigi gerçegini bile bilmiyordum !!! gulmeyi kizlar ben okuldan eve evden okula, hafta sonlari arkadas muhabbet... akrabalarim arasinda da kimse bisey anlatmadi... saf saf evlendik iste..

Aynen öyle cnm...Benimkilerde söz verdi zamaninda emmmeee verdikleri sözü tuttuklari görülmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…