- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
benimkide maalesef kv ve kizlar yemin ediyorum anneme resmen aciyorum !
abim pek sevmeden evlemek için evlendi ve gitti oyle birini getirdi ki kiz annesiyle kizkardesleriyle yenglerine hayati zehir eden biri, evde oturmus hep fesatlik, kaynana gelin olaylarina girmis BEKARKEN !
kizlar size yemin ederim annem yengeme yaptiklarini bana bile yapmadi, ev aldilar 20 bin euro verdi (bana vermedi) onun ogluna bakiyor, bana hayalimdeki is teklifi geldi yegenim kizimi dovuyor diye annem ikisine bakamam dedi o isi kaçirdim..
ben hayatimda bu kadar nankor bi insan gormedim. O abuk subuk konusur annem sesini çikarmaz derim ki anne ben kendi kv me boyle desem kiyamet kopar sen ise hiçbisey demiyosun, annem de "bosver kizim cahil onunla muhattap olursam onun seviyesine inmis olurum" der geçer...
sanirim annem abime biraz aciyo, gençti aklina girdiler (annemden hbrsiz) diye evlendi ve abim daha nisanliyken bana pisma oldugunu soyledi ama kimse destek olup ayril demeyince evlilige kadar gitti annem de bunlari biliyor ve birde ben onunla muhattap olursam oglum iyice mutsuz olur diye korkuyor...
benimkide maalesef kv ve kizlar yemin ediyorum anneme resmen aciyorum !
abim pek sevmeden evlemek için evlendi ve gitti oyle birini getirdi ki kiz annesiyle kizkardesleriyle yenglerine hayati zehir eden biri, evde oturmus hep fesatlik, kaynana gelin olaylarina girmis BEKARKEN !
kizlar size yemin ederim annem yengeme yaptiklarini bana bile yapmadi, ev aldilar 20 bin euro verdi (bana vermedi) onun ogluna bakiyor, bana hayalimdeki is teklifi geldi yegenim kizimi dovuyor diye annem ikisine bakamam dedi o isi kaçirdim..
ben hayatimda bu kadar nankor bi insan gormedim. O abuk subuk konusur annem sesini çikarmaz derim ki anne ben kendi kv me boyle desem kiyamet kopar sen ise hiçbisey demiyosun, annem de "bosver kizim cahil onunla muhattap olursam onun seviyesine inmis olurum" der geçer...
sanirim annem abime biraz aciyo, gençti aklina girdiler (annemden hbrsiz) diye evlendi ve abim daha nisanliyken bana pisma oldugunu soyledi ama kimse destek olup ayril demeyince evlilige kadar gitti annem de bunlari biliyor ve birde ben onunla muhattap olursam oglum iyice mutsuz olur diye korkuyor...
simdiki aklim olsa asla gelmezdim kimseye tavsiye etmiyorum
83 yaşından sonra gelin ipleri eline almış olduğu için uğraşsa da farketmiyor benceevet yaşlılar çocuk gibi ve bu halleri sevimli bile oluyor bazen... ama sizlerinkiler henüz orta yaş enerjisine sahipler bence, kendinizi kollayın, ipleri şimdiden elinize alın.... (akıl verene de bakın hele )
iyi aksmlar cnm,hosgeldin...yakinda kv bilgisayari da ogrenmeye kalkacak o zaman olur
ben mecbur 3-4 ay ayni evde yasamak zorundayim.lafimi alttan alttan soylemenin yollarini bulmam lazim;ama nasil?:26::26:
buralari da okuyormus,sonra sana gelip gelinler kv leri yaziyolar.biri sunu diyor,biri bunu diyor diye anlatiyormusbenimkinde her ayak var anam, facebook var, msn var, skype var, surf yapar, bazi islerini direk netten halleder, belki KK ne bile uyedir...
Kv eger uyeysen ve beni tanidiysan sana bisey soylemek istiyorum : pesimizi birakkk ! neyiz biz ya sinif arkadasi mi? alla alla
BEN geleli 17 yil oldu 17 yasindaydim cnm..
sonuç :
evlendiğini anlamak, eşinle mutlu olmak istiyorsan mümkün oldugu kadar kaynanaya uzak olacaksın ...
aman aynı apartmanda oturayım ne olacak evim ayrı nasıl olsa falan hikaye
kaç kaçabildiğin yere kadar ..
x anne diye hitap ediyorum.. öyle ya öz annem değil yarimin annesi onunda bir adı var etti sana x anne
ben oyle hitap etsem ona da bir laf eder kv.
benimkinde her ayak var anam, facebook var, msn var, skype var, surf yapar, bazi islerini direk netten halleder, belki KK ne bile uyedir...
Kv eger uyeysen ve beni tanidiysan sana bisey soylemek istiyorum : pesimizi birakkk ! neyiz biz ya sinif arkadasi mi? alla alla
Anneciginin ellerinden öpüyorum cnm...KV dedigin böyle olmali
keşke bu forumu evlenmeden önce keşfetseydim
belki şu an biçok şey daha farklı olurdu :))
heeeyyy bekarlar bunlar kulağınıza küpe olsun emi :)
annem hep kotuluge iyilikle cvp verme taraftari, kendisi çok genç evlenmis ve bunu anneme kim asilamis biliyo musun, kayinpederi yani dedem !
ayni evde yasamislar, hem babaannem hem dedem annemi çok severlermis..
annemin babasi annemi aglaya aglaya evlendirmis, annem evlendikten sonra babasi (dedem) surekli babamin babasini ariyormus, kizim iyi mi? onu çok ozledim, surekli evlerine yiyecek içecek goturuyomus, kizim bunu çok sever diye..
annemin babasi, babaannem ve dedemden anneme iyi bakacaklarina dair, soz vermelerini istemis, onlar da soz vermis ve gerçekten de kendi evlatlari gibi sevmisler annemi...
sonra annemin babasi annem evlendikten 3 yil sonra beyin kanamsi geçirip olmus, oyle olunca daha da sahiplenmisler annemi..
bu arada babam da annemi çok ama çok seviyormus...
annnemin bugun yengeme boyle davranmasinin sebebi bence bu yasadiklarindan kaynaklaniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?