- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
İnşallah bunlara gerek kalmaz canım
Ama insanoğlunun başına her şey gelir,olur da böyle bir durumla karşılaşırsam tavsiyelerin aklımın bir ucunda duracak
insallah canim, emin ol iyi olanlar da var...
erkekler eslerinin hakli oldugunu kabul etsede bazen yeterince tepki koyamiyorlar, bunu o kadar emegi olan annelerine ihanet gibi goruyorlar (biz oyleydik) baktim olacak gibi degil, son silahim olan ayrilmayla tehdit ettim ki numara yaptim ve ancak o zaman esim ailesiyle aramiza mesafe koydu... hatta dedim ki esime, ben bu sekilde yasamaya devam edemem eger sen degismiyorsan ayrilalim ama sunu da bil ki obur dunyada iki elim annenin yakasinda olacak çunku o benim ruya gibi yuvami yikti... ise de yaradi
allahtan sende işe yaramış işte yaptığın konuşma kendini ifade etmen bile okadar önemliki bu gibi durumlarda afedersin ne möö ler var anne bir tane evlenecek kadın çook diye düşünen
insallah canim, emin ol iyi olanlar da var...
erkekler eslerinin hakli oldugunu kabul etsede bazen yeterince tepki koyamiyorlar, bunu o kadar emegi olan annelerine ihanet gibi goruyorlar (biz oyleydik) baktim olacak gibi degil, son silahim olan ayrilmayla tehdit ettim ki numara yaptim ve ancak o zaman esim ailesiyle aramiza mesafe koydu... hatta dedim ki esime, ben bu sekilde yasamaya devam edemem eger sen degismiyorsan ayrilalim ama sunu da bil ki obur dunyada iki elim annenin yakasinda olacak çunku o benim ruya gibi yuvami yikti... ise de yaradi
Neyse ki eşin geç de olsa tavrını koyabilmiş canım,ya ayrılmak istiyorsan kapı orada deseydi ?
Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah
ona dusunmek için 24 saat verdim 12 saat dolmadan geldi sarildi ben kimseyi senin gibi sevmedim, kimseye senin gibi dokunmadim sensiz nasil yasarim... bence durumun ciddiyettinin farkina vardibaska turlu soyluyorsun soyluyorsun tamam diyor haklisin diyor iki gun sonra yine annesiyle bir yakinlasma, soylediklerin unutulmus bile..
ben de kaçtim kizlarn geç bile kaldim, iyi gecelerr hepinize...
evli olmayan arkadaslar yazdiklarimizdan ders alin ama sakin kv nize karsi onyargili olmayin..iyi olanlar da var ve ayni sekilde kotu gelinler de var.. araniza mesafe koyun zamanla gorursunuz...
ben onun beni çok sevdiginden eminim ki oyle derse bile kesinlikle sinirden soylemis olurdu ama diyelim ki dedi ben heme nefesi annemlerde alirdim ve ona 40 takla attirirdim geri donmek için ! bir ton sart kosardim en basta anneni benden uzak tut sarti
Konu cok guzel olmus cok eglenceli tiplersiniz hepiniz masallah
Ben masallah hemen atladim olaya annecim babacim diye, annemler dediler cunku eger simdi demezsen sonra hic diyemezsin cok zorlanirsin diye. Bende yurtdisinda yasiyorum ve senede bir gidiyoruz TR ye. kafam pek uymasa da kayinvalideye senede bir diye idare ederdim bir kac gun sonucta ne olacak diye.
Bize misafirlige geldi bir sureligine ve bizde ipler koptu bu surede. su anda tel de bile anne demek istemiyorum. yahu anne demeyi istemeyi birak , kadinla konusurken geriliyorum. resmen istemiyorum konusmak. sadece vazife olarak gordugumden konusuyorum. icimden gelmiyor ama. boyle de zor
Ve benim esim bu konularda cok hassasdir. kendisi annesini haksiz da gorse, hatali da gorse, ben yerden goge hakli da olsam yapacak birsey yok. bu kadin boyle. esimle aramiz bozulmustu resmen annesi burdayken ve cok korkuyordum bu kadin gidince de bizim aramiz bozuk kalirsa diye.
Ay neyse yani iki kisi iliskisi olsa olaylar daha kolay bence. ama esimizin ailesiyle olan hersey esimizle iliskimizi de etkiliyor. yani benim evliligimde durum boyle. Allah yardimcimiz olsun
gittiğim yeri kurutuyorum arkadaş bu nasıl iştir yaa :))))
Konu cok guzel olmus cok eglenceli tiplersiniz hepiniz masallah
Ben masallah hemen atladim olaya annecim babacim diye, annemler dediler cunku eger simdi demezsen sonra hic diyemezsin cok zorlanirsin diye. Bende yurtdisinda yasiyorum ve senede bir gidiyoruz TR ye. kafam pek uymasa da kayinvalideye senede bir diye idare ederdim bir kac gun sonucta ne olacak diye.
Bize misafirlige geldi bir sureligine ve bizde ipler koptu bu surede. su anda tel de bile anne demek istemiyorum. yahu anne demeyi istemeyi birak , kadinla konusurken geriliyorum. resmen istemiyorum konusmak. sadece vazife olarak gordugumden konusuyorum. icimden gelmiyor ama. boyle de zor
Ve benim esim bu konularda cok hassasdir. kendisi annesini haksiz da gorse, hatali da gorse, ben yerden goge hakli da olsam yapacak birsey yok. bu kadin boyle. esimle aramiz bozulmustu resmen annesi burdayken ve cok korkuyordum bu kadin gidince de bizim aramiz bozuk kalirsa diye.
Ay neyse yani iki kisi iliskisi olsa olaylar daha kolay bence. ama esimizin ailesiyle olan hersey esimizle iliskimizi de etkiliyor. yani benim evliligimde durum boyle. Allah yardimcimiz olsun
bu anlatiklarin biraz tanidik geliyor bana.benim esim de onlar yaslilar,zaten yilda bikac ay kalip donuyorlar turkiyeye,idare et diyor.kv yuzunden esimle de aramizda problem oluyor;hatta ben esimdeen bile sogudum.anne demeyi birakin konusmak bile gelmiyor icimden,yanindayken kendimi cok huzursuz hissediyorum.bu evde kalmak istemiyorum resmen...beni buraya ne bagliyor ki diyorum su an.anne-baba dedim dün,esim nasil da mutlu,ise gitmis bana ´seni seviyorum askim´yazmis.etkilenmedim.su an duruyorsam ailede hic bosanan olmadigi icin.evlendiysem bir sekilde devam etmek zorunda goruyorum kendimi.belkide kizginliktan soyluyorum bunlari.esime anlatmali miyim sizce bunlari.anlatirsam moralimi bozuyorsun demesinden cekiniyorum.halbuki esim benim ilk askim,sevdigim....
4 aylik evliysen tabi ki bu sebeplerden bosanma tatlim... hani yazmissin ya esimden bile sogudum diye emin ol esin bu konuda sana destek olsun arkanda dursun onu eskisinden bile çok seversin... birde kv ile konusmak bile içinden gelmiyor ya esin arkanda olursa konusursun (içinden)...
bence bir sekilde esinin seni anlamasini saglamalisin, neden annesiyle yildizlarinizin barismadigini, yasanan sorunlari neden unutamiyorsun, neden mutsuzsun, esinden beklentin nedir... mektup yazabilirsin mesela en azindan soylemek istediklerinin bir kismini unutmazsin ve esin de tekrar tekrar okuyup dusunebilir...
çok sey mi istiyoruz ya sadece bizden uzak dursunlar istiyoruz..
bu anlatiklarin biraz tanidik geliyor bana.benim esim de onlar yaslilar,zaten yilda bikac ay kalip donuyorlar turkiyeye,idare et diyor.kv yuzunden esimle de aramizda problem oluyor;hatta ben esimdeen bile sogudum.anne demeyi birakin konusmak bile gelmiyor icimden,yanindayken kendimi cok huzursuz hissediyorum.bu evde kalmak istemiyorum resmen...beni buraya ne bagliyor ki diyorum su an.anne-baba dedim dün,esim nasil da mutlu,ise gitmis bana ´seni seviyorum askim´yazmis.etkilenmedim.su an duruyorsam ailede hic bosanan olmadigi icin.evlendiysem bir sekilde devam etmek zorunda goruyorum kendimi.belkide kizginliktan soyluyorum bunlari.esime anlatmali miyim sizce bunlari.anlatirsam moralimi bozuyorsun demesinden cekiniyorum.halbuki esim benim ilk askim,sevdigim....
Tatlimm sakin haa sen esini seviyorsun belli bosanip ayrilip o cadalozun ekmegine yagmi süreceksin cekip gitcekler ztn az daha sabret
esinede bisey söyleme araniz daha cok aciliryatak odasina gelince tahmin ettigin gibi olabilir kaldirilmasi zor bir durum anliyorum seni
en kisa zamanda degistirirsin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?