Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

İnşallah bunlara gerek kalmaz canım

Ama insanoğlunun başına her şey gelir,olur da böyle bir durumla karşılaşırsam tavsiyelerin aklımın bir ucunda duracak

insallah canim, emin ol iyi olanlar da var...
erkekler eslerinin hakli oldugunu kabul etsede bazen yeterince tepki koyamiyorlar, bunu o kadar emegi olan annelerine ihanet gibi goruyorlar (biz oyleydik) baktim olacak gibi degil, son silahim olan ayrilmayla tehdit ettim ki numara yaptim ve ancak o zaman esim ailesiyle aramiza mesafe koydu... hatta dedim ki esime, ben bu sekilde yasamaya devam edemem eger sen degismiyorsan ayrilalim ama sunu da bil ki obur dunyada iki elim annenin yakasinda olacak çunku o benim ruya gibi yuvami yikti... ise de yaradi

allahtan sende işe yaramış işte yaptığın konuşma kendini ifade etmen bile okadar önemliki bu gibi durumlarda afedersin ne möö ler var anne bir tane evlenecek kadın çook diye düşünen

allahtan sende işe yaramış işte yaptığın konuşma kendini ifade etmen bile okadar önemliki bu gibi durumlarda afedersin ne möö ler var anne bir tane evlenecek kadın çook diye düşünen

ona dusunmek için 24 saat verdim 12 saat dolmadan geldi sarildi ben kimseyi senin gibi sevmedim, kimseye senin gibi dokunmadim sensiz nasil yasarim... bence durumun ciddiyettinin farkina vardi baska turlu soyluyorsun soyluyorsun tamam diyor haklisin diyor iki gun sonra yine annesiyle bir yakinlasma, soylediklerin unutulmus bile..

Neyse ki eşin geç de olsa tavrını koyabilmiş canım,ya ayrılmak istiyorsan kapı orada deseydi ?

Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah

ben de kaçtim kizlarn geç bile kaldim, iyi gecelerr hepinize...
evli olmayan arkadaslar yazdiklarimizdan ders alin ama sakin kv nize karsi onyargili olmayin..iyi olanlar da var ve ayni sekilde kotu gelinler de var.. araniza mesafe koyun zamanla gorursunuz...

Neyse ki eşin geç de olsa tavrını koyabilmiş canım,ya ayrılmak istiyorsan kapı orada deseydi ?

Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah

ben onun beni çok sevdiginden eminim ki oyle derse bile kesinlikle sinirden soylemis olurdu ama diyelim ki dedi ben heme nefesi annemlerde alirdim ve ona 40 takla attirirdim geri donmek için ! bir ton sart kosardim en basta anneni benden uzak tut sarti

sevindim senin adına :) aklı başında bi adammış :) evet kv deden büyüük bi darbe alıyorum annesine hesabını soruyordu 3 gün sonra anası bi yandan kendi bi yandan konuşmuyorum diye alttan alttan baskı yapıyordu balık gibi ya hafıza şoklanıyordum

Çok haklısın canım,iyi geceler diliyorum

Tavsiyeleriniz için her birinize teker teker teşekkür ederim kızlar,görüşmek üzere herkese iyi geceler

demek lazım tabi de yeniden el olunca daha çok koyuyor. olmadık insanlara dedim diye

Tskk cnmm senide bekleriz muhabbete ALLAHtan yilda bir görüyosun ya benim gibi ayni sokakta yada daha vahimi ayni evde olsaydin:

bu anlatiklarin biraz tanidik geliyor bana.benim esim de onlar yaslilar,zaten yilda bikac ay kalip donuyorlar turkiyeye,idare et diyor.kv yuzunden esimle de aramizda problem oluyor;hatta ben esimdeen bile sogudum.anne demeyi birakin konusmak bile gelmiyor icimden,yanindayken kendimi cok huzursuz hissediyorum.bu evde kalmak istemiyorum resmen...beni buraya ne bagliyor ki diyorum su an.anne-baba dedim dün,esim nasil da mutlu,ise gitmis bana ´seni seviyorum askim´yazmis.etkilenmedim.su an duruyorsam ailede hic bosanan olmadigi icin.evlendiysem bir sekilde devam etmek zorunda goruyorum kendimi.belkide kizginliktan soyluyorum bunlari.esime anlatmali miyim sizce bunlari.anlatirsam moralimi bozuyorsun demesinden cekiniyorum.halbuki esim benim ilk askim,sevdigim....

4 aylik evliysen tabi ki bu sebeplerden bosanma tatlim... hani yazmissin ya esimden bile sogudum diye emin ol esin bu konuda sana destek olsun arkanda dursun onu eskisinden bile çok seversin... birde kv ile konusmak bile içinden gelmiyor ya esin arkanda olursa konusursun (içinden )...
bence bir sekilde esinin seni anlamasini saglamalisin, neden annesiyle yildizlarinizin barismadigini, yasanan sorunlari neden unutamiyorsun, neden mutsuzsun, esinden beklentin nedir... mektup yazabilirsin mesela en azindan soylemek istediklerinin bir kismini unutmazsin ve esin de tekrar tekrar okuyup dusunebilir...
çok sey mi istiyoruz ya sadece bizden uzak dursunlar istiyoruz..

ya benimki de tuhaf kaynanamı hiç sevmiyorum ama görünce o kadar içten anne diyorum ki o an ben bile anlamıyorum neden o şekil söylediğimi ama gerçekten çok samimi söylüyorum

tesekkur ederim...esimin benden once bir evliligi olmus.3-4 ay evli kalmislar ve ayrilmislar.bana anlattiklarina gore ilk esinden yalanlari yuzunden ayrilmis;ama ben inanmiyorum artik buna.buraya geldigimde bana hicbir sey alinmadi.esya olarak.ve icimde bir suphe var,yatak odasi...esime defalarca sordum bunu ne zaman aldin diye,yakin zamanda diyor.gecistiriyor...suphemin ne oldugunu anlamissinizdir...hepsi biliyorlar annesinin nasil oldugunu;ama bana idare et diyorlar.tamam diyorum her seferinde;ama olmuyor.yapamiyorum ayni evde.bu evi alirlarken esime 40bin euro vermisler.her lafinda bunu soyluyor bana.ya ben ev icin mi geldim.alin eviniz sizin olsun...

Tatlimm sakin haa sen esini seviyorsun belli bosanip ayrilip o cadalozun ekmegine yagmi süreceksin cekip gitcekler ztn az daha sabret

esinede bisey söyleme araniz daha cok acilir yatak odasina gelince tahmin ettigin gibi olabilir kaldirilmasi zor bir durum anliyorum seni

en kisa zamanda degistirirsin ins..

tesekkurler canim...aaah ah.icimde ne firtinalar kopuyor var ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…