Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

evi onlara verin kiraya gidin, ayni evde mi yasadiginizi kaçirmisim, kaç gundur takiliyorum burda ama hep girgir malum :)
bence tek çare evini ayirman, omur boyu çekilecek sey degil, esine ilk basta neler hissettigini, sIkIntilarini anlat sonra da deki ben bu sekilde yapamiyorum omur boyu boyle devam edemem ya evi ayiririz ya da bosaniriz de, eger bi gelisme goremezsen ciddi ciddi bosanmayi dusunuyomus gibi yap...
esin bi kere evlenir evlemez bosanmis bir daha ayni seyi yasamamak için elinden geleni yapar !
eger maddi olarak sIkIntilariniz varsa o evi satip yerine iki kuçuk daire alabilirsiniz mesela...

bunu soyleyecegim ona;ama nasil baslamam gerektigini bilmiyorum.ona gore su an bir problem yok.icimdeki firtinalari ben biliyorum... misafirler vardi anca gittiler.kv nin isi gucu bana laf sokmak.simdiki gelinler oyle mi?simdiki gelinler SIKINtiya gelemiyorlar.gelen misafirler;esimin ablasiyla ablasinin arkadasi esi kizlar falan.gorumcenin arkadasi cok konusuyor.kv dedi ki ben seni cok severim ayni senin gibi gelinim olsun isterdim.o abla da gel gulcin elimden bir bardak su ic dedi.ciddi ciddi elinden su icirdiler bana ya. neymis benim cenem acilirmis.gelinler kocasinin anasindan kiskanirmis.insanlarin icinde hep bana laf atiyor.halbuki kendisi kiskaniyor oglunu benden.sinir kupuyum.misafirler gidince biraktim ucunu asagida.iyi geceler dedim onlara sinirimi belli etmeden.kostum buraya.ya ben gercekten cok mutsuzum.huzursuzum.

eşinle aran nasıl yani kv sana laf soktukça sen üzüldükçe o napıyor

nasil degilmis bal gibi farkindadirda sanirimoda ne yapmasi gerektigini bilmediginden en kolay olani yapiyo...SUSUYO..!!!

aynen katılıyorum sana kolayına geldiği gibi yapıyo genelde erkeklerin yaptığı şeydir bu benim eşimde ve eşimin tüm aileside benim kv nin huyunu biliyormuş meğer bana öyle bi anlatmıştıki eşim annesini bende bilmiyom melek sandım her lafında nevarki diyordu sonra bi baktım benim kafa gitti gerçeğim doğrum yanlışım hepsi şaştı bu kv delerin hepsini bi yere kapatmak lazım

ben bi kac yer önerebilirim Bermuda seytan ücgeni Tusunami ihtimali olan endonezyada bir ada Her an patlama ihtimali olan bir yanardagin hemen yani basi

Amerikada kasirgalarin en cok felakete yol actigi bölge

pes yani ! senden onceki gelinin neden kaçtigi anlasildi !!! benimki bana boyle yapsa esim 1dk durmaz orda, esin nasil farkinda degil, sen "simdiki kv ler boyle desen" genel konussan der ama anneme laf sokuyosun diye, al sana firsat, tek tek soyle kocana boyle boyle diye, neden sesini çikarmiyosun ana kuzusu musun sen? eger oyleyse ben gideyim otur annenin eteginin dibinde ! boyle bisey yok ya...

Bu modeller genelde ana kuzusu oluyo tatlim

yanardag iyi bence

pes ya 4 aylik geline yapilir mi bu, gidip o kv yi dovesim var !

Aynen cnmm yaaa...KADINA bak yaa bir gelinin gitmis kimbilir bunun yüzünderdirki % 1500 Kv Yüzündendir..Bari 2. GELINDE kes ceneni otur be kadin

AMA yookkkk mikseri icat edenler kesin kv ve görümcelerden ilham almislardir:111:

Aynen cnmm yaaa...KADINA bak yaa bir gelinin gitmis kimbilir bunun yüzünderdirki % 1500 Kv Yüzündendir..Bari 2. GELINDE kes ceneni otur be kadin

AMA yookkkk mikseri icat edenler kesin kv ve görümcelerden ilham almislardir:111:

benimkiler de sinirlerimi bozdu yine biz aramiyoruz uzak durmaya çalisiyoruz, iki gun sonra gecenin bi saati pat telefon çaliyo ! nedir ya bir hafta sadece bir hafta biz olmadan yasayamiyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…