- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
ben anne demek istiyorum ama k.validem bana "abla" de diyor
ciddiyim..
ama ben hala anne diyorum,abla diyemem :) ne de olsa eşlerimizin anne-babaları bence çok da abartmamak lazım.onlar olmasaydı sevdiğimiz adamlar da olmayacaktı.
Bende kv ye anne diyemiyorum ama kp e baba diyebiliyorm . Anne demek isterdim sirf istiyo diye ama agzm dilim baglaniyor resmen..sanirim kv ile onceden tanistgmz icin teyze demeye alismisim.ama simdi 2 yildr bol bol ortaya konusuyom.iskence gbi yaa..uzagimdayken anneee bunu da yikayacak miym diye soracagm biseye anne diyemedgmden yanina kadar gdip sormak yada o elimdeki seyi onun yanina goturmek zornda kaliyorm..boyle geldi boyle gtcek mi acaba? Anne olunca gecer diyolar ama sanmiyorum..
of tam benlik bi konuymuş:))hemen yazim dedim görünce.ben de nişanlıyım düğünüme daha var.anne diyemedimya prosedür gibi herkes sıkıştırınca tuhaf oldum yani ben de demek isterim de ayıp diyen oluyo arkadaşlarımdan.büyüklerden kimse oyle ayıp demedi ama soruyolar diyebiliyomusun diye.başkasının yanında hiç hitap etmeden kaynanamın yüzüne bakarak anlatıyorum konuşuyorum:)başkasından çekiniyorumacaba ayıplarlarmı beni diye.toplum baskısı çok tuhaf bişeyya.belki çok doğru söylenmesi gerekiyo ama niye ayıplarki insanlar.hırsızlıkmı yaptık namussuzluk mu hakaret edip terbiyesizlik mi yaptık!!yok.o derece bişeymiş gibi yani ayıplamak odur.gerisi kişiye kalmıştır.ancak kaynana gelin damat arasında olan bi konudur.herkes herşeye karışır zatenn.
ne anne diyenler gördüm .arkasından kaynanasına neler söylüyo ya da evime almam kaynanamı diyo.ne anladıkki anne dediğinden.önce saygı.saygısız ol herşeyi yap sonra anne dedin mi demedinmi bu prosedüre takıl.sinir olmuştum ohh rahatladım anlatınca:)
hm ama anne demek çookk çok güsel bişey evlenince dicem tabiki ama düşünüyorum .garip geliyo.çok kişi nişanlıyken bile demeye başlıyo.ve benim nişanlım da anne baba diyemeyen biri olck gibi yani şimdiden oyle söylüyo.bana da kendi annen baban dışında annen baban olamaz gibi geliyo ama ailen olur çok seversin benimsersin başka bi şey onun adı ya bilemiyorum.sanki anneme haksızlık edecm gibi geliyo bilmyrmne garip herşey yaa
zorunda mıyız:))):18:
KABUL ediyorum insanin kendi annesi disinda birine anne demesi gercekten zor ama..Nerdeyse 18 yil olacak ben neden beceremedim anne demeyii..HER SEFERDE donup kaliyorum yuvarliyorum...
KAYINBIRADERiM NISANLANDIGI gün eltim anne anne diye baslamisti bilee...gerci oda bana kizim diye sayili kez seslenmistir..Telefon acar birakin ismimi söylemeyi IIIIIIHHGG gibi garip
bir ses cikarir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?