- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
anladim cnmm..emekliler heralde sen onlarin kurulu evinemi gelin geldin yoksa yeni evmi acmistiniz orayami geliyolar..idare etcen artik madem 3-4 ay
kurulu duzenin ortasina dustum cnm ben.bana ait hicbir sey yok...evet emekliler.esim calisiyor.
Kesin o evde temizlik bile yapasin gelmiyodur kendine ait hissetmiyosun dimi...Bizde yazlari tr gidince ayni evde kaliyoruz su zaman oldu halen benimseyemedim...
ben hemen anne dedim ama yine de katılayım topiğe:)) dedim ama sadece dedim hissetmedim annem benim değerlim herşeyim k.v ise öylesine biri mecburiyetten diyoru işte ama kimse annemiz gibi olamıyor tabi
de gitsin... boşver huzurun kaçmasın diye söylüyorum yanlış anlama anne kelimesini kv ye söylerken bi isim gibi çıkıyor ağzımdan (ister istemez)ama anneme başka annem annecim içimden gelerek yani:)dildeki kelimeler değişse de hisler değişmez değişemezesim buna kafayi taktigi icin zorla demeye calisiyorum iste...
ben hemen anne dedim ama yine de katılayım topiğe:)) dedim ama sadece dedim hissetmedim annem benim değerlim herşeyim k.v ise öylesine biri mecburiyetten diyoru işte ama kimse annemiz gibi olamıyor tabi
sagol canim her agzimdan cikisinda sanki dilim uyusuyor...de gitsin... boşver huzurun kaçmasın diye söylüyorum yanlış anlama anne kelimesini kv ye söylerken bi isim gibi çıkıyor ağzımdan (ister istemez)ama anneme başka annem annecim içimden gelerek yani:)dildeki kelimeler değişse de hisler değişmez değişemez
hg cnm...aynen öyle benimki kizim deyip bagrina bassaydi belki amaaaa...KIZI yok kadinin 4 oglu var belkide ondanmidir nedir:)
benimkinin de yok kızı ben anne dedim demesine de o bi kere kızım demedi ismimle hitap eder hep:)k.pederim der kızım diye onun ağzından çıkmadı o bana kızım demedi o sıcaklığı veremedi bende ona anneciğim diyemediim soğuk bi şekilde anne olarak kaldı kalıcaktahg cnm...aynen öyle benimki kizim deyip bagrina bassaydi belki amaaaa...KIZI yok kadinin 4 oglu var belkide ondanmidir nedir:)
uyuşma hissi geçer bi süre sonra merak etme beyninde uyuşuo alışıyosun sonra:)sagol canim her agzimdan cikisinda sanki dilim uyusuyor...
benimkinin de 2 kizi bir oglu var...keske 2 oglu olsaymis
benimkinin de yok kızı ben anne dedim demesine de o bi kere kızım demedi ismimle hitap eder hep:)k.pederim der kızım diye onun ağzından çıkmadı o bana kızım demedi o sıcaklığı veremedi bende ona anneciğim diyemediim soğuk bi şekilde anne olarak kaldı kalıcakta
kp en azından kızım diyo bunda tık yok anca milletin yanında cici kaynana rolü yapsın$appadanak anne diyenlere ne demeli....kp hele onu hic sormayin ne devlete ne millete
hehe beynimi uyusmus hissediyorum zaten su ana;ama dun geceki agridan dolayiuyuşma hissi geçer bi süre sonra merak etme beyninde uyuşuo alışıyosun sonra:)
$appadanak anne diyenlere ne demeli....kp hele onu hic sormayin ne devlete ne millete
yok ya kimse kimseyi sevmiyo falan seviomuş gibi yapıo anca idare ediyoruz işte ne yapalım başka benimki üst düzey sinsi olduğu için kimse çözmiyoda ne olduğunuDil uyusmasi gecerde kalp uyusmasi gecmiyo...Bastan nasil baslarsa öyle gidiyo..BANA diyolardi bak iste kizi yok seni cok sevecekler sudur budur...allll gördükkk
Dil uyusmasi gecerde kalp uyusmasi gecmiyo...Bastan nasil baslarsa öyle gidiyo..BANA diyolardi bak iste kizi yok seni cok sevecekler sudur budur...allll gördükkk
kadınlar hep fitne fücur erkekler daha iyi niyetli daha evlat gibi görüyolar ondan demişsindirhehe beynimi uyusmus hissediyorum zaten su ana;ama dun geceki agridan dolayi
kpe baba diyorum cnm ben.baba gibi cunku
kp de bana sordu ben soyledim dogruyu.bir kere denemistim cunkuBen nisanliydim kp le biyere gitmistik..aciktik kv yoktu..bi cafeye oturduk kp bana sigara uzatmisti iciyomusun die...sözde beni deniyo ben yermiyim cakalllllll
yok ya kimse kimseyi sevmiyo falan seviomuş gibi yapıo anca idare ediyoruz işte ne yapalım başka benimki üst düzey sinsi olduğu için kimse çözmiyoda ne olduğunu
annenle paylaş bence yarın bigün bişey olursa kendi ailen bile ne iyi kadın sen alttan alsaydın falan derlerdisaridaki insanlar seviyorlar,o yuzden sen sanslisin diyorlar bana..gelin de bir de siz yasayin diyesim geliyor.her seye karisir,bir sey onun istedigi gibi olmasin hemen baslar laf soylemeye.onun yuzunden defalarca agladim.bunun adina da ben icimde bisey tutmam diyor.gizlim yok diyor.bi tartisma olsun hemen kizlarina,ogluna yetistirir..annem uzulmesin diye onunla d apaylasamiyorum bunlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?