Aradan yillar gecsede kayinvalidesine ANNNE diye diymeyenler..BUYRUNNN topigimeee..

hee bende bu konuda baya sorun yasadım ,,gercı kaynanam yok o yuzden rahatım anne demıom
olsaydı da once onun ısmını der sonra anne derdım orn; ayşe anne gıbı
kayınpeder var onada evlencegım gune kadar ahmet amca dedıydım:)) her seferınde adam dumur oluyodu
bılerek etmıodum sonucda ama dıemıodum hala bıle " sız" derım :)) sız nasılsnız ,yemek yermısınız gıbı :)))
yada kocama devrederım babana de yemek hazır gıbı :)) baskasına bıse derkende kayınpeder derım:))
yanı baba sozu cok mecburı durumlarda cıkıo
ama esım ıstemeye geldıklerınde anne baba dedı bızımkılere yuh dedım

bosver elden ana mı olur?

yok canımmm o sana abla desin oldu olacak küçülsün de cebimize girsin bari ? abla ne yahu ?

Ben anneyi bırak konuşmakta çok zorlandım ilk tanıştığımda annem nasılsın kızım diyordu mal mal kadının suratına bakıyordum şimdi anam diyip sarılıp öpüyorm kaynana lafı çok itici bence bana öyle geliyorda olablir kayınvalidem öz annemden farksız çok şkür çok emeği var üstümde allah bnlerce rağzı olsun annemden :)
ama bende çok zor alıştım anne dmye hatta annemn sorularına cevap vermye

varmı öyle kaynanalar ya :) ilginç benimki tam bi çaki ilk başlarda bende anne anne diye dolandım arkasında ama yaranamadım anam yook şuan zaten düşman ilan ettik birbirimizi karşı dairemde oturuyo evine adım atmıyom bırak anne demeyi yanii :)

yok canımmm o sana abla desin oldu olacak küçülsün de cebimize girsin bari ? abla ne yahu ?

adını söyliyim daha samimi olur öyle yakın hidemeyiyorum kendimi de benim kız kardeşimde teyze diyo kaynanasına gülesim geliyo sanki sokaktaki tanımadığı biriyle konuşuyo :)

Benim esim annem ona benim 2 evladim vardi sende 3 EVLADIM OLDUN demistide esim hangi akla hizmet söyledi cözemiyorum ama aynen söyle cevap

vermisti..HIIII üvey evlatttt:)))) suan konusmuyolar zaten..Annem hep anlatir bu konusmayi $ok olmustum o cevaba die....

Böyle kv delerin oldugunu duyunca icim garip oluyo sanirim bizler sanssiz cogunluktaniz:))) seninde allah arani bozmasin cnmm....

ben anne diyorum ama çok nadir genelde istermisin. gelicekmisin falan kullanıyorum anne diyeceğim zamanda o anne lafı ona söylerken ağzımda bi büyüyo bi uzuyo bitmek bilmiyo sanki sayfalarca şey söylüyorum.

mesela görümcem arıyo annen geliyomu yada nasıl vs. gibi bişi sorsam gülerek benim annem senin neyin oluyoki diyo. bende kayınvalidem diyorum. oda olurmu anne demek saygıdandır diyo. bende kayınvalidede saygıdandır saygısızca olan kaynana demektir diye kıvırıyorum. :))

Son düzenleme:
ben anne diyorum ama çok nadir genelde istermisin. gelicekmisin falan kullanıyorum anne diyeceğim zamanda o anne lafı ona söylerken ağzımda bi büyüyo bi uzuyo bitmek bilmiyo sanki sayfalarca şey söylüyorum.

aynen benim de oyle oluyor.esim de bunu problem yapiyor meraba bu arada herkese

tATlim sende benim gibisin bu aksam kv dedeydim bütün aksam agzimdan sadece kapidan cikarken bir kez cikti anne kelimesi..iyi geceler anne

anladim cnmm..emekliler heralde sen onlarin kurulu evinemi gelin geldin yoksa yeni evmi acmistiniz orayami geliyolar..idare etcen artik madem 3-4 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…