- Konu Sahibi Lotus mavisi
-
KABUL ediyorum insanin kendi annesi disinda birine anne demesi gercekten zor ama..Nerdeyse 18 yil olacak ben neden beceremedim anne demeyii..HER SEFERDE donup kaliyorum yuvarliyorum...
KAYINBIRADERiM NISANLANDIGI gün eltim anne anne diye baslamisti bilee...gerci oda bana kizim diye sayili kez seslenmistir..Telefon acar birakin ismimi söylemeyi IIIIIIHHGG gibi garip
bir ses cikarir:)))
ben anne demek istiyorum ama k.validem bana "abla" de diyor
ciddiyim..
ama ben hala anne diyorum,abla diyemem :) ne de olsa eşlerimizin anne-babaları bence çok da abartmamak lazım.onlar olmasaydı sevdiğimiz adamlar da olmayacaktı.
yok canımmm o sana abla desin oldu olacak küçülsün de cebimize girsin bari ? abla ne yahu ?
Ben anneyi bırak konuşmakta çok zorlandım ilk tanıştığımda annem nasılsın kızım diyordu mal mal kadının suratına bakıyordum şimdi anam diyip sarılıp öpüyorm kaynana lafı çok itici bence bana öyle geliyorda olablir kayınvalidem öz annemden farksız çok şkür çok emeği var üstümde allah bnlerce rağzı olsun annemden :)
ama bende çok zor alıştım anne dmye hatta annemn sorularına cevap vermye
yok canımmm o sana abla desin oldu olacak küçülsün de cebimize girsin bari ? abla ne yahu ?
Anne denildiği için annemizin yerine geçmiyor karşımızdaki.
Genelde eşimizin amcasına, amca, teyzesine teyze denilmiyor mu, bu da öyle birşey eşimizin annesi.
Bu kelime çok büyütülmediği taktirde söylemek daha kolay olur.
Eşleriniz ailenize nasıl sesleniyor ? Eğer bu kelimeyi kullanmazlarsa olumsuz düşünmez misiniz ?
Ben anneyi bırak konuşmakta çok zorlandım ilk tanıştığımda annem nasılsın kızım diyordu mal mal kadının suratına bakıyordum şimdi anam diyip sarılıp öpüyorm kaynana lafı çok itici bence bana öyle geliyorda olablir kayınvalidem öz annemden farksız çok şkür çok emeği var üstümde allah bnlerce rağzı olsun annemden :)
ama bende çok zor alıştım anne dmye hatta annemn sorularına cevap vermye
HahahahahahaAkşam akşam hiç güleceğim yoktu yahu
ben anne diyorum ama çok nadir genelde istermisin. gelicekmisin falan kullanıyorum anne diyeceğim zamanda o anne lafı ona söylerken ağzımda bi büyüyo bi uzuyo bitmek bilmiyo sanki sayfalarca şey söylüyorum.
ben anne diyorum ama çok nadir genelde istermisin. gelicekmisin falan kullanıyorum anne diyeceğim zamanda o anne lafı ona söylerken ağzımda bi büyüyo bi uzuyo bitmek bilmiyo sanki sayfalarca şey söylüyorum.
aynen benim de oyle oluyor.esim de bunu problem yapiyormeraba bu arada herkese
Böyle kv delerin oldugunu duyunca icim garip oluyo sanirim bizler sanssiz cogunluktaniz:))) seninde allah arani bozmasin cnmm....
MRB cnm hg...Benimki bizimkilerle ztn küs oldugu icin yüzü tutup problem yapamiyo...
hosbuldum canim.ben bir de 3-4 ay ayni evde yasamak zorundayim ve kv ile yapamiyorum.olmadik sebepten problem cikiyor.basimin agrisindan kivrandim butun gece
Tahmin edebiliyorum ne diyim ins. en kisa zamanda sende evini yurdunu bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?