Aradiginiz sarkilar,istek parcalar,sorular buraya

lara- katmer katmer
İsmail YK-Şekerim
İzel- Bellimi Olur
Sibel Can- Çakmak Çakmak
Gülşen-Bütün Şarkıları :)))))))

İlk aklıma gelen bunlar oldu

Kızlaaar inşallah sesimi hemen duyarsınız yaa
aşağıdaki şarkıyı kim söylüyoo ve şarkının adı neee

Unutmadım unutamam kara sevdam merak etme
Yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende
(burda coşuyo)
Ama benim ciğerimmm yanaaar
ten oyalanaıııırr
can kanaaar
iki gözüm iki çeşmeee haberin yoook
içerime içerime akaaar
unutmadım unutamam kara sevdaaam merak etmeee
yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sendee

hıı kızlra çok damar bi şarkıı ama kim söliiyyy lütfeen acil yardımmm

SONER ARICA DENIZ GOZLUM CANIM

:teytey:içim coşsun istiyorum mesela uğurun şıkır şıkır şarkısını dinliyorum çok güzel aklınıza öyle şarkılar geliyosa hareketli yazın bana lütfennnn:teytey:

Ozan bosuna bosuna..yerimseniben
senın ıstedıgın gıbı fıkır fıkır bısey..:sm_cool::sm_cool:
yabancı hareketlıyse aradıgın yıne yardımcı olmaya calısırım..:icecream:

bida yazıom mesajımı yaa hala bulamadım bu şarkıyı yadrım istomm yaa

Kızlaaar inşallah sesimi hemen duyarsınız yaa
aşağıdaki şarkıyı kim söylüyoo ve şarkının adı neee

Unutmadım unutamam kara sevdam merak etme
Yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende
(burda coşuyo)
Ama benim ciğerimmm yanaaar
ten oyalanaıııırr
can kanaaar
iki gözüm iki çeşmeee haberin yoook
içerime içerime akaaar
unutmadım unutamam kara sevdaaam merak etmeee
yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sendee

hıı kızlra çok damar bi şarkıı ama kim söliiyyy lütfeen acil yardımmm

ben buldum bile kızlar şarkı mustafa ceceli unutamam mış yine de teşekkürler anladımki kimse bu bölüme pek uğramıyo

ya kızlar az önce bi şarkı dinledim slow çok güzeldi sanki mustafa sandal gibi ama sanırım o değil şarkının sözleri şöyle yinede aklımdasın sadece uzaktasın ama olmuyor sensiz olmuyor gülmüyor yüzüm gülmüyor aşk başıma vurdu müptelanım kaçma benden sen kanıma girdin yinede ayazım ben diye gidiyor kim söylüyor bilen varmı

arkadaşlar bende vido eklemek isitorum ama yapamıyorum..yardım bölümün aradım bulamadım..biri bana yardımcı olabilir mi?

canım ekleyeceğin video you tube da ise öncelikle url adresini kopyala ve mesaj yazdığın bölüme resim ekleme butonunun yanındaki film şeridi resmi var oraya tıkladıktan sonra videonun url adresini yapıştır öyle oluyor ama video sana aitse öncelikle you tube a üye olup orada videonu upload ediyorsun ondan sonra ekleyebiliyorsun ancak bak ben kendim bi video yaptım ve şiir video görsel bölümüne ekledim BEN SENDE TATTIM videomun adı yorumlarınızı bekliyorum umarın anlatabilmişimdir anlamadıysan başka şekilde anlatayım biraz anlatma özürlüyümdürde

1997-98 senesine ait bir şarkı vardı söyleyen tansu isimli bir genç sözler şöle:

içim buruk giderim burdan
senden ayrı yollara
neyleyim oralarda
yanımda sen yoksan

başı da şöle başlıyo

soldu renkler bu gece
yanımda yoksun diye .....

şarkıyı bulamıyorum hiçbiryerde. nerden indirebilirim bilen varmı

sarkının tam ısmını hatırlıyor musun..:1closedeyes:
hatırlıyorsan bulabılırım sana..sengözlerimebaksanab

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda Eti'nin reklamlarına takılmış durumdayım. Hani şu "Mutluluk İki Parmağınızın Arasında" sloganı ile yayınlanan.

Reklamdaki müziğin kime ait olduğunu bilen var mı??

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

Selam herkese.bir müzik arıyorum yardımlarınızı bekliyorum. eti antep fıstıklı çikolata reklamındaki müzik. adını bilen varsa bekliyorum( 1.oyuncu antep fıstığı, 2.oyuncu antep fıstığı, 3. oyuncu antep fıstığı...... diye devam ediyor.)

Merhaba arkadaşlar,
Daha önce de sormuştum ama yinelemek istiyorum.
Hani şu "Mutluluk İki Parmağınızın Arasında" sloganı ile yayınlanan Eti'nin reklam müziği varya, müziğin kime ait olduğunu bilen var mı?? :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

buraya kimse uğramıyor mu? herkes bişeyler soruyor ama cevap alan kişi sayısı %1? anlamadım bişey. yeni konu açsam bundan daha hızlı alabilirim cevabımı belkide. yeni konu açınca da hemen kilitleniyor böyle bir sayfa var açmayın diye. Anlamadım gitti? Hadi hayırlısı :)

Selamlar,

Linet in söylediği Hadi hadi hadi parçasını arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…