Aradiginiz sarkilar,istek parcalar,sorular buraya

sevgi bana özelden ulasmissin canim
ama inan ne istek yaptigini gormemistim simdi senin mesajini okuyunca gördüm istek parcani
canim biraz daha detayli anltatabilirmisin sarkiyi inan böyle bulmak cok zoorkafamçokkarıştı

teşekkürler ilgin için
valla parçayla ilgili ne desem yalan olur
sadece rumeli-trakya havalarında bir parça belki de yunanca
dediğim gibi nakaratında leylam leyla gibi birşeyler söylüyor
oyununu izlemiştim ben bir de
nakarat kısmında el ele tutuşmuş insanlar ellerini bırakıp 3 kere dizden yukarı doğru doğru el şaplatıyorlar

şimdi bir bilgi daha geldi Latif Doğan Yollarda programında da kullanılıyor

ENBE ORKESTRASI CANIM BİRAZ GEÇ OLDU SENDE ÖĞRENMİŞSİNDİR AMA

Arkadaşlar,
Sevgililer günü için eşime bi slayt gösterisi hazırlıyorum. Bu slaytta kullanmak için bir bayanın sözylediği slow güzel bi aşk şarkısı arıyorum. Şarkının sözlerinin türkçesinide slaytta kullanmak istiyorum. Acil olarak yardımınızı bekliyorum

selam kizlar bana yardim ederseniz cok sevinirim bir sarki var ismini bilemiyorum bir bay söylüyor hallelleyli seviyorum seni diye basliyor devami bilemicem yardimci olursaniz cok sevinirim:sm_cool:

slm arkadaşlar bu sayfada ortada çalan müzüğün adı nedir acaba nerden bulablirim.lütfen yardım edin....

Son düzenleyen: Moderatör:
50 ilk öpücük film müziği

kızlar verdiğim linkte okul günlüğü diye bi bölüm var orda 2. şarkı bu şarkının adını ve kimin söylediğini biliyomusunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sarkının adını bılmıyorum.fransızca bır sarkı.klıbınde kumsala bır bayan ve bır cocuk gıdıyor.cocuk kendı kendıne kumla oynuyor.kule gıbı bısey war.bır turlu denk gelemıyorum.kım soyluyor bılen warmı?nakaratın sonu ya pour toi dıye yada pour nue

kızlar ben bir salsa şarkısı arıyorum..varmısın yokmusunda tuncerle zeynep dans etmişti bir ara bu şarkıda..bu akşam da mevlütle nurçin(umarım doğru yazmışımdır)dans etti aynı şarkıda..şarkıya dair hiçbirşey bilmiyorum bu şarkının adını bilen var mı?

"noir desir / le vent nous portera" güzel şarkıdır a.s.

Şarkıyı söyleyen tansu Yalvaç Diye birisi bende şarkıyı aradım ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…