• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arafta kaldım..

Eğer konu sahibi ben olmasaydım kesinlikle şu düşüncelerinizi bende derdim. Ama çok eminim kesinlikle bir daha geri dönmeyeceğine. Bir insan geçmişte birşey yaptı diye hayatı boyunca hep öyle yargılanarak yaşamak zorunda mıdır :KK43:
ben hiçbir konuda kendimden bile emin olamazken
siz nasıl başkası ile ilgili bu kadar emin olabiliyorsunuz ilginç :kahve:

Yurdun bitmesi nedir?
Sevgilinizin şiddet eğilimi olduğu besbelli, geçmişte yaşananları da göz önüne alırsak mutlu bir evlilik olamayacağını öngörmek çok zor değil...

Yurdun bitmesi nedir?
Sevgilinizin şiddet eğilimi okdugu besbelli, geçmişte yaşananları da göz önüne alırsak mutlu bir evlilik olamayacağını öngörmek çok zor değil...
Yurt konusu biraz farklı bir konu o bende kalsın da ben ondan şiddet görmedim ki hiç anlamadım demek istediğinizi

ben hiçbir konuda kendimden bile emin olamazken
siz nasıl başkası ile ilgili bu kadar emin olabiliyorsunuz ilginç :kahve:
Hani araştırdım yanında duran kardeşi yurttan arkadaşımdı. Hiç bir konu da ailesi haksız olsa bile bana savunma yapmadı şu ana kadar yankılan yanlış doğruya doğru dedi tarafsızdı. Ondan da öğreniyorum

Hani araştırdım yanında duran kardeşi yurttan arkadaşımdı. Hiç bir konu da ailesi haksız olsa bile bana savunma yapmadı şu ana kadar yankılan yanlış doğruya doğru dedi tarafsızdı. Ondan da öğreniyorum
doğrudur ama bu kadar emin olmanız
çok aşıksınız galiba bu yüzden oluyor :kahve:

doğrudur ama bu kadar emin olmanız
çok aşıksınız galiba bu yüzden oluyor :kahve:
Aşk tabi ki var. Ama aşktan ötürü emin olmak değil sürekli araştırdım ya ondan eminim dedim

Bakın ben geçmişten bahsederek uyuşturucu kullanmadı demiyorum şuanda. Tamamen bıraktı diyorum. 2 gün başında bekledim ne yaptığını falan gözlemledim. Bu kadar mı duramıyor gibisinden. Ama şuan geçmişi ile alakası olmadığından yüzde yüz eminim
Yarın bir gün yine içerse napıcaksın? Ayrıca adamın kardeşi abini alnından vurmuş daha ne olması lazım ayrılman için. Yazık değil mi ailene nasıl bir araya getireceksin bu iki aileyi?

Bence istihareye yatın Allah gösterecek yada hissettirecektir mutlaka sizin için hayırlı mı hayırsız mı şahsen istihareye yatarak doğru yolu bulmuş biri olarak söylüyorum bunu.

Aşk tabi ki var. Ama aşktan ötürü emin olmak değil sürekli araştırdım ya ondan eminim dedim
sürekli araştırdığınız zaman dilimi belirli bir süre
kaldı ki geleceğin ne olacağını kimse bilemezken bu kadar emin konuşmanız değişik :kahve:

Yarın bir gün yine içerse napıcaksın? Ayrıca adamın kardeşi abini alnından vurmuş daha ne olması lazım ayrılman için. Yazık değil mi ailene nasıl bir araya getireceksin bu iki aileyi?
Ben zaten kalkıp gitmiyorum. Bu kadar ağır lafları burada işiteceğimi bilsem asla konu bile açmazdım ben sadece kimse ile paylaşmadığım için buraya yazdım herkes beni aşağılamış

Bence istihareye yatın Allah gösterecek yada hissettirecektir mutlaka sizin için hayırlı mı hayırsız mı şahsen istihareye yatarak doğru yolu bulmuş biri olarak söylüyorum bunu.
Tam 7 kişi yatırdım. 6sı gördü. Bunların 4ü hoca. 4ü yemyeşil yollar kıyafetler Biri pembe gördü. Olumsuz birşey gören olmadı hani bende ona şaşırdım zaten

Ay o benim gözümden kaçmış, gerçekten abisini kafasından vurmuşlar. Yazık ki ne yazık. Benim abimi kafasından vuran bir aileye ben gelin gideceğim. Daha neler okuyacağız burada, bilmiyorum.

Tam 7 kişi yatırdım. 6sı gördü. Bunların 4ü hoca. 4ü yemyeşil yollar kıyafetler Biri pembe gördü. Olumsuz birşey gören olmadı hani bende ona şaşırdım zaten

Sende yat artık sende kötü birşey görmez veya kötü birşey hissetmezsen annene söylersin istihareye yattım kötü birşey görmedim diye sonuçta birebir Allah gösteriyor veya hissettiriyor yani kendin için hayırlısını iste fakat buradaki kızlar da haklı bence aşk sevmek yetmez olumsuz faktörleri görmezden gelme

kavram karmaşası yaşıyorsun
burdaki kimse seni aşağılayacak kelimeler kullanmadı gördüğüm kadarıyla
sadece tecrübelerini paylaşarak yol göstermeye çalıştılar :kahve:
Hayır. Karmaşa yaşamıyorum. Senin gibi. Bir kardeşim olmasını asla istemezdim cümlesi biraz fazla ağır değil mi. Zaten karar vermiş olsam buraya neden yazayım

Sende yat artık sende kötü birşey görmez veya kötü birşey hissetmezsen annene söylersin istihareye yattım kötü birşey görmedim diye sonuçta birebir Allah gösteriyor veya hissettiriyor yani kendin için hayırlısını iste
Şey için yatmadım ben. Hani bilinç altım bana istediğim şeyi gösterir diye

Ben zaten kalkıp gitmiyorum. Bu kadar ağır lafları burada işiteceğimi bilsem asla konu bile açmazdım ben sadece kimse ile paylaşmadığım için buraya yazdım herkes beni aşağılamış
İnsanlar sana yardımcı olmak istiyor git evlen yaşayıp görürsün başına gelecekleri

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Fakat sadece konu okuyup yanıt verdiğiniz birini kırmanın bir anlamı da yok

Ateşe yürüyorsun, hem ailen hem burdaki herkes bunu görüp yapma diyor ama o kadar kafaya takmissin ki asla kimseyi dinlemeyeceksin.

Bu yüzden ne abilerinin ne annen babanın yerinde olmak istemezdim.

Sonun yuksek ihtimal 3. Sayfa haberi olacak

Back
X