• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arafta kaldım..

O içerde olan kardeşine neden dedim neden yaptın çok pişmanım dedi bir daha ölsem dedi yapmam. Sizin olacak işinizi ben bozdum dedi
Kusura bakma da zaten bu olaylarda bir daha diye bişey olmaz ölür yada öldürülür.
Açık açık yazayım siz pek anlayamıyorsunuz.
Kendinize bela aramayın. Temiz aile çocuğu adamlar var. Kendinizi kandırmayın başkasının suçunu başkası çekmiyor merak etmeyin sadece mesele birlikte olmanızsa bunu sorun etmeyecek bir çıkar karşınıza.

Kusura bakma da zaten bu olaylarda bir daha diye bişey olmaz ölür yada öldürülür.
Açık açık yazayım siz pek anlayamıyorsunuz.
Kendinize bela aramayın. Temiz aile çocuğu adamlar var. Kendinizi kandırmayın başkasının suçunu başkası çekmiyor merak etmeyin sadece mesele birlikte olmanızsa bunu sorun etmeyecek bir çıkar karşınıza.
Yüksek ihtimalle zaten ailemi dinleyeceğim buraya yazdım çünkü kimseyle paylaşmıyorum. Anlayamıyor değil herkesin iyi niyetini ne anlatmaya çalıştığını da anladım. Nezaketiniz için teşekkür ederim, Herkese yorumları için ayrıca teşekkür ederim

Evlen çoçuğum,koşa koşa evlen, çünkü bu delikanlı bulunmaz hint kumaşı.
Madde kullanımı var,silahla adam yaralamak var.
Evlenince de seni döver,kavga dövüş yaşlanırsınız birlikte.
Sakın aileni dinleme,seviyorum,aşığım de,
koş kollarına...

Evlen çoçuğum,koşa koşa evlen, çünkü bu delikanlı bulunmaz hint kumaşı.
Madde kullanımı var,silahla adam yaralamak var.
Evlenince de seni döver,kavga dövüş yaşlanırsınız birlikte.
Sakın aileni dinleme,seviyorum,aşığım de,
koş kollarına...
Teşekkür ederim yorumunuz için

Hayır. Karmaşa yaşamıyorum. Senin gibi. Bir kardeşim olmasını asla istemezdim cümlesi biraz fazla ağır değil mi. Zaten karar vermiş olsam buraya neden yazayım
neyi anlamadım biliyor musun?
tüm ailen çevren vs vs sana sevgilinle ilgili olmaması gerektiğine dair bir sürü laf söylemişler
o kadar lafa alınmadın da burda hiç tanımadığın ve hiç karşılamayacağın
kim olduğunu bile bilmediğin bir üyenin I inanna gg lafına mı alındın?:kahve:

Yaşadığım şey karşılıklı. Ve onun çevresine bakıyorum onunla beraber kullanan arkadaşları evlenip düzenini kurdular ve asla da geri dönüş yapmıyorlar. Ki o bütün çevresini değiştirdi
Nerden biliyorsunuz? Yanlarında mısınız sürekli?
Geçen yıl bir velim eşinin madde kullandığını anlattı gözyaşları içersinde.
Karısından duymasam hayatta inanmam.
Öyle düzgün,mesleği elinde ve beyfendi bir adam ki dıştan...

neyi anlamadım biliyor musun?
tüm ailen çevren vs vs sana sevgilinle ilgili olmaması gerektiğine dair bir sürü laf söylemişler
o kadar lafa alınmadın da burda hiç tanımadığın ve hiç karşılamayacağın kim olduğunu bile bilmediğin bir üyenin lafına mı alındın?:kahve:
Nereden biliyorsunuz ki ? Alınıp alınmadığımı. Ailem dışında kimse ile bu konuyu konuşmadığım için, buraya yazdım dışarıdan acaba benim baktığım gibi mi görülüyor diye. Görülmüyormuş. Karar da vermemiştim zaten

Nerden biliyorsunuz? Yanlarında mısınız sürekli?
Geçen yıl bir velim eşinin madde kullandığını anlattı gözyaşları içersinde.
Karısından duymasam hayatta inanmam.
Öyle düzgün,mesleği elinde ve beyfendi bir adam ki dıştan...
Bakın ben duygu ve düşüncelerimi arafta kaldığım akıl karmaşası yaşadığım bir konuyu hiç kimse ile paylaşmadığım için buraya yazdım. Karar da vermedim. Vermeden buraya yazdım acaba dışardan nasıl görünüyor diye. Gördüm bunu şimdi

Teşekkür ederim yorumunuz için
Yavrum evladım kızma bana.
Senin iyiliğin için yazıyorum.
Sana 'bu iş olmaz' diyenlere hala ama şöyle,ama böyle diye adamı savununca çok kızdım sana.
Muhtemelen senin yaşın kadar evliliğim var benim.
Arafta kaldım demişsin başlıkta, ne arafı?
Arkana bakmadan kaç bu aileden.
Gençliğine yazık,canına yazık.

Abinizin kafasına ateş etmiş farkında mısınız? Normal herhalde sizin için, kızınca elinize silah alıp ateş ediyorsanız devam edin madem.

Yavrum evladım kızma bana.
Senin iyiliğin için yazıyorum.
Sana 'bu iş olmaz' diyenlere hala ama şöyle,ama böyle diye adamı savununca çok kızdım sana.
Muhtemelen senin yaşın kadar evliliğim var benim.
Arafta kaldım demişsin başlıkta, ne arafı?
Arkana bakmadan kaç bu aileden.
Gençliğine yazık,canına yazık.
Ben kimseye kızmıyorum sadece akıl almaya geldim herkes iyiliğime konuşmuş farkındayım ama zaten kötü birşey söyleyince ne oluyor yoksa hiç kimseye kızmadım ki herkes haklı. Ama diye savunduğum şeyler aklımda ki şeylerdi zaten

Abinizin kafasına ateş etmiş farkında mısınız? Normal herhalde sizin için, kızınca elinize silah alıp ateş ediyorsanız devam edin madem.
Canım ben karar vermedim akıl almaya geldim mübala yapmaya gerek yok. Yorumunuz için de teşekkür ederim

Ben kimseye kızmıyorum sadece akıl almaya geldim herkes iyiliğime konuşmuş farkındayım ama zaten kötü birşey söyleyince ne oluyor yoksa hiç kimseye kızmadım ki herkes haklı. Ama diye savunduğum şeyler aklımda ki şeylerdi zaten
Tek başına aşk karın doyurmuyor.
Sadece sevdiği insanla değil, ailesiyle de evleniyor insan.
Yarın öbürgün bu adam sana eziyet etse kime döneceksin? Kim arkanda duracak? Ailen...
Onun için anneni dinle,onları ezip geçme.
Ruh sağlığı bozuk olmadıkça hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez.
Senin aşktan kör olan gözlerinle göremediklerini annen ve burdaki büyüklerin görüyor.
Burda verilen akılları almayan,bildiğini okuyan üyeler çok geçmeden yeni konu açıyorlar;
Aldatıldım,eşimden dayak yedim,boşanıyorum...
Burayı hafife alma,çok akıllı,görmüş geçirmiş kadınlar var bdv'de.

Tek başına aşk karın doyurmuyor.
Sadece sevdiği insanla değil, ailesiyle de evleniyor insan.
Yarın öbürgün bu adam sana eziyet etse kime döneceksin? Kim arkanda duracak? Ailen...
Onun için anneni dinle,onları ezip geçme.
Ruh sağlığı bozuk olmadıkça hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez.
Senin aşktan kör olan gözlerinle göremediklerini annen ve burdaki büyüklerin görüyor.
Neden böyle Oldu demekten artık yoruldum ya :( :(

Neden böyle Oldu demekten artık yoruldum ya :KK43: :KK43:
Bırak artık neden böyle oldu? Diye düşünmeyi.
Gençsin,sağlığın yerinde,geleceğim nasıl olmalı?
Nasıl olursa mutlu olurum? Bunun için ne yapmalıyım? Bunları düşünüp planla.
Yaşanmışlıkların var diye geçmişe ve bu hayırsız adama takılıp kalma.

Canım ben karar vermedim akıl almaya geldim mübala yapmaya gerek yok. Yorumunuz için de teşekkür ederim

Mübalağa yapmadım ki keşke kafasına silah dayamamış olsaydı da ben mübalağa yapıyor olsaydım.

Ben canınızın değerini bilmediğiniz için size ve ailenize zarar veren birisinden vazgeçmeyip durumu düzeltebilir miyim diye düşünmenize bu tepkiyi verdim.

Back
X