şu an hem onunla hem benimle görüşüyor ve şimdi sürekli beni arıyor yarın da yanıma gelecek ben hala o eski adamıma aşığım ama beni bir anda başka bir kadınla unutmaya çalışması çeyizlerimizi bile birlikte seçmişken annesine annem demişken başka kadınla kurduğu hayaller ağrıma gidiyor.. kadın tarafından aklının çelinmiş olması ihtimaline mi sığınsam?? yarın ne yapmalıyım??
İKİSİ BİR ARADAYI DENEmerhaba arkadaşlar... o kadar arada kaldım ki ne işime odaklanabiliyorum ne mutlu olabiliyorum. 4 yıllık bir ilişkim oldu. tutkulu gerçekçi ve doğruyu bulduğunuza inandıran tüm hislerimle sevdim onu. her şekilde yanımda yer aldı maddi ve manevi anlamda hiçbir eksik bırakmadı hayatımda.onu ailemle tanıştırdım tüm çeyizlerimi onu düşünerek aldım ve onun ailesinden bir parça haline gelmiştim. ta ki annem onun ırkını sorun edinceye kadar evlenince konyada yaşayacaktık bu da eklendi üstüne soğudu kalbim. etmediğim zulüm kalmadı. erkeğe edilmeyecek hakaretler ve evliliği ertleleyen tavırlarım son noktayı koydu. zorda olsa ayrıldık. üç ay sonra duydum ki eski lise arkadaşına dönmüş onu istetmiş bile.. bu kadar kısa sürede evliilik planları yapmışlar o felfecir kızla( şu an hem onunla hem benimle görüşüyor ve şimdi sürekli beni arıyor yarın da yanıma gelecek ben hala o eski adamıma aşığım ama beni bir anda başka bir kadınla unutmaya çalışması çeyizlerimizi bile birlikte seçmişken annesine annem demişken başka kadınla kurduğu hayaller ağrıma gidiyor.. kadın tarafından aklının çelinmiş olması ihtimaline mi sığınsam?? yarın ne yapmalıyım??
Hiç o ihtimallere sığınma,kendini kandırmış olursun..merhaba arkadaşlar... o kadar arada kaldım ki ne işime odaklanabiliyorum ne mutlu olabiliyorum. 4 yıllık bir ilişkim oldu. tutkulu gerçekçi ve doğruyu bulduğunuza inandıran tüm hislerimle sevdim onu. her şekilde yanımda yer aldı maddi ve manevi anlamda hiçbir eksik bırakmadı hayatımda.onu ailemle tanıştırdım tüm çeyizlerimi onu düşünerek aldım ve onun ailesinden bir parça haline gelmiştim. ta ki annem onun ırkını sorun edinceye kadar evlenince konyada yaşayacaktık bu da eklendi üstüne soğudu kalbim. etmediğim zulüm kalmadı. erkeğe edilmeyecek hakaretler ve evliliği ertleleyen tavırlarım son noktayı koydu. zorda olsa ayrıldık. üç ay sonra duydum ki eski lise arkadaşına dönmüş onu istetmiş bile.. bu kadar kısa sürede evliilik planları yapmışlar o felfecir kızla( şu an hem onunla hem benimle görüşüyor ve şimdi sürekli beni arıyor yarın da yanıma gelecek ben hala o eski adamıma aşığım ama beni bir anda başka bir kadınla unutmaya çalışması çeyizlerimizi bile birlikte seçmişken annesine annem demişken başka kadınla kurduğu hayaller ağrıma gidiyor.. kadın tarafından aklının çelinmiş olması ihtimaline mi sığınsam?? yarın ne yapmalıyım??
KİMSENİN KİMSEYİ İDARE ETTİĞİ YOK BEN ZATEN BİTİRMİŞİM ISRAR EDEN PİŞMANLIĞINI DİLE GETİREN O YANLIŞ YAPTIĞINI BOŞLUKTA OLDUĞUNU SÖYLEYEN OSen zaten bi anlamda onun nasıl biri olduğu gördüğün halde bunu da dile getirdiğini halde daha neyin görüşmesi yarin ne yapayimin sorusu bu
Adam ikinizide idare ediyor sen yarin yanina gidiyorsun. Bence gitme
O YANIMA GELİYOR 500 KM ÖTEMDE NE YAPABİLİRİM KİSen zaten bi anlamda onun nasıl biri olduğu gördüğün halde bunu da dile getirdiğini halde daha neyin görüşmesi yarin ne yapayimin sorusu bu
Adam ikinizide idare ediyor sen yarin yanina gidiyorsun. Bence gitme
Irk mı?Yani ben bunu sorun etmezdım konya da yada baska yerde yaşamak.Zor tabı alısmak ama sevıyorsan bır sorun edemezdı kımse.Annem evlenmıcek ben evlenıcegım ıcın yanı.Bence orda yanlıs yapmıssın.Hayırlısı olsun.merhaba arkadaşlar... o kadar arada kaldım ki ne işime odaklanabiliyorum ne mutlu olabiliyorum. 4 yıllık bir ilişkim oldu. tutkulu gerçekçi ve doğruyu bulduğunuza inandıran tüm hislerimle sevdim onu. her şekilde yanımda yer aldı maddi ve manevi anlamda hiçbir eksik bırakmadı hayatımda.onu ailemle tanıştırdım tüm çeyizlerimi onu düşünerek aldım ve onun ailesinden bir parça haline gelmiştim. ta ki annem onun ırkını sorun edinceye kadar evlenince konyada yaşayacaktık bu da eklendi üstüne soğudu kalbim. etmediğim zulüm kalmadı. erkeğe edilmeyecek hakaretler ve evliliği ertleleyen tavırlarım son noktayı koydu. zorda olsa ayrıldık. üç ay sonra duydum ki eski lise arkadaşına dönmüş onu istetmiş bile.. bu kadar kısa sürede evliilik planları yapmışlar o felfecir kızla( şu an hem onunla hem benimle görüşüyor ve şimdi sürekli beni arıyor yarın da yanıma gelecek ben hala o eski adamıma aşığım ama beni bir anda başka bir kadınla unutmaya çalışması çeyizlerimizi bile birlikte seçmişken annesine annem demişken başka kadınla kurduğu hayaller ağrıma gidiyor.. kadın tarafından aklının çelinmiş olması ihtimaline mi sığınsam?? yarın ne yapmalıyım??
Adam niye yanınıza geliyor ben yine bişey anlamadım
BEN ZATEN ONA SÖYLEDİKLERİMDEN PİŞMAN OLDUĞUMDA HAYATINDA BİRİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM BASİT BİR KISKANÇLIK VE HIRS DEĞİL AĞIR ŞARTLARDAYDIM ÖFKEYLE SÖYLENMİŞ SÖZLERDİO kadar ağır laf ettikten sonra hiç içiniz cız etmiyor mu tekrar görüşüyorsunuz? Üstelik o kadar laf etmişsiniz başkasını bulunca neden kızıyorsunuz? Umarım sizinle evlenme planı yapıp da kendini ateşe atmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?