araftayım :sevgim mi gururum mu?

Adama ırkı için bir sürü hakaret ettikten sonra onun başkasıyla görüşmesini sorun ediyor bir de bunların üzerine hala görüştüğünü söylüyorsunuz ayrıca bu kadar tutkulu aşk yaşarken annenizin ırkını sorun etmesini sizde bu şekilde desteklemişsiniz nasıl bir tutku anlayamadım.

Hem suclusun hem guclu adama hakaret et ayril sonra pismanim geri don cocuk oyuncagi mi bu? Baska bir hemcinsinle evlenecek hala gorusuyorsun sevmis istemis sozlenmis bile ailesi istememis yok hakaret etmis turlu oyunlar oynamis bunlar seni hic ama hic alakadar etmez adam cocuk degil kendisi ile ilgili karari vermis. Bir yuva kuruyor senin yapman gereken basit mutluluklar dileyip yoluna devam edeceksin.

Reactions: twe
ben ırkına laf etmedim nrden çıkardınız bunu bu şekilde beni yargılayamazsınız..lütfen doğru okuyun hakaret işitmek için yazmadım

Bu konuyu erkek açsa yani dese ki sevdigim kiz irkima onlarca hakaretler etti, beni küçük düşürdü, ne yapmalıyım sizce gururumu secip affetmeyip yoluma devam mi etmeliyim? Deseydi.
Biz de derdik ki boşver, seni ırkın için assagilalayan birinden hayir gelmez. Daha iyilerini bulursun....

Yani demem o ki siz adama etmediginizi birkamamissiniz. Ayıp böyle şeyler cok ayip....

ya siz iyi misiniz kim hakaret etti ben onun ırkıyla ilgili hakret etmedim..benle alakalı problemlerle ilgili hakaret ettim bu site çözümden çok yargılamakla ilgileniyor

ya siz iyi misiniz kim hakaret etti ben onun ırkıyla ilgili hakret etmedim..benle alakalı problemlerle ilgili hakaret ettim bu site çözümden çok yargılamakla ilgileniyor

E çözümü yazmış çoğu kimse kendince.
Görüşmeyin, çıkarın hayatınızdan, hayır gelmez demiş.

Duydunuz ne oldu? Beyefendi ve sözlüsünün arasında olan mesele,kendi aralarında bi şekilde çözerler.
Hala o hanımla mı beraber "eski" sevgiliniz?

İlk mesajda bu şekilde yazıyor.

ne ırkına hakaret etmesi sanırım okumadınız..ben ilişkimizle ilgili problemlerde ona hakaret ettim..yargısız infaz bu olmalı..

tabiki hayır beraber değil sözlü de değil sadece görmeye gitmişler ama bu olaylar çıktı ortaya..
Hem onunla hem benimle görüşüyor yazmışsınız,evlilik hazırlığı yapıyorlar yazmışsınız..
Ben mi yanlış okudum?
Kızı arayın derim ben,bilsin beraber olduğu adamın ne pislik olduğunu(ikinizi idare ettiği için bana göre pislik)..
Sonra "aşkınıza" devam edersiniz ama kızı mutlaka haberdar edin.

E çözümü yazmış çoğu kimse kendince.
Görüşmeyin, çıkarın hayatınızdan, hayır gelmez demiş.
Sen zaten bi anlamda onun nasıl biri olduğu gördüğün halde bunu da dile getirdiğini halde daha neyin görüşmesi yarin ne yapayimin sorusu bu

Adam ikinizide idare ediyor sen yarin yanina gidiyorsun. Bence gitme
haklısınız arada çok kaldım.burada tam olarak ifade edemedim yükleniyor herkes neyse iyi akşamlar

Biz iyiyizde sen degilsin canim kiskancliktan gozun donmus seni neden tercih etmedi diye kizi bile aramissin ayiptir yahu insan birazcik utanir aralari bozulsun diye yapmadigin kalmamis madem cok seviyordun anneni ikna etseydin erkege edilmeyecek hakaretleri etmeseydin konyada yasamayi kabul etseydin. Niye simdi pismani magduru oynuyorsun? Hadi gel dese kosa kosa gideceksin o kizada yazik neler donuyor haberi yok biraz gururun varsa mutluluklar dile yoluna bak tukurdugunu yalama

haberi var zaten onlar ilk başladığında kız onun ilişkisi olduğunu bilerek bu yola girmiş...hala da beni aradığını biliyor ve kıza gel dese kız koşa koşa gidecek..

hakikaten anlamadan yazıyorsunuz neyse iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…