- Konu Sahibi Kbra_aknsu
-
Katılıyorum arkadaşa bence evden ayrıl ama ailelere söylemeKocanın gözü önünde eşyalarını topla evden uzaklaş bakalım bi kaç gün. Onu terk edeceğinden korkup anlatır belki...
Ayrıca nasıl anlatmaz ya kendisine ait değilse bile sırf seni kaybetmemek için her şeyi anlatması lazım, yazık hamilesin hiç mi acıması yok.
Aldatan erkek söylemez3 gündür perişan etti beni yiyemiyorum içemiyorum , açıklaması hep aynı şey Nuh diyo peygamber demiyor
Aynen aileler bilmesin amaç kocanın gözü korksun.Katılıyorum arkadaşa bence evden ayrıl ama ailelere söyleme
Bana pek aldatıyor gibi gelmedi bence güvenmiş gibi yapıp gizli gizli takip etmelisinÖncesinde aldatılma değil başka bi şey yaşamıştık onu hemen itiraf etti özrünü de diledi ,, sürekli bana nasıl böyle pis bi şeyi yakıştırıyorsun diyor kavga kıyamet kopuyor tabi ,, eğer varsa biri terkederim boşanırım senden rahat rahat istediğini yaparsın dedim ama daha çok dellendi artık susup gizliden takip edicem bi şey daha görürsem zaten hiç söylemeden çıkıp gidicem ..
Bunun bu kadar pis bir şey olduğunu düşünen insan, bu muhabbetleri yapan insanlarla arkadaşlık etmez, hadi ediyor diyelim kendini bu pis işlere aracı konumuna düşürmez. Bu kadar öfke ve bağırma da normal değil.Öncesinde aldatılma değil başka bi şey yaşamıştık onu hemen itiraf etti özrünü de diledi ,, sürekli bana nasıl böyle pis bi şeyi yakıştırıyorsun diyor kavga kıyamet kopuyor tabi ,, eğer varsa biri terkederim boşanırım senden rahat rahat istediğini yaparsın dedim ama daha çok dellendi artık susup gizliden takip edicem bi şey daha görürsem zaten hiç söylemeden çıkıp gidicem ..
Bin kez ne ara aldatacak yazmışsınız. Aldatmak isteyen iş yerinden karım hamile kontrolü var diye izin ister aldatır. Bunun arkasına sığınıp durmayın çok saçma.Ben o kadar cesaretli biri değilim bu söylediklerini yapamam ki hele de hamile halimle ,, zaten 2 gün işte bi gün boşu var ondada hep beraberiz ne ara başkasına gidicek hiç bi konuda sıkıntmız yok beni aldatacağı hiç bi sebep yok tartışmalar huzursuzluk falan olsa evimizde diycem yapabilir ama hiç öyle şeyler olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?