Araftayım yardım edin:(

Ben sen çok araftayım bana yardım edin lütfen ...Eşimin tel de geçen bi msj gördüm abi 6 buçuğa kadar yokuz takılırsın evde ev boş gibi bi msj gördüm deliye döndüm eşime bu msj ne diye sordum hiç ikiletmeden ağzı dolanmadan o msj bana değil sakın üsteleme dedi tabi ben ağladım baya kavga büyüdü eşim yapma güvensizliğin artık beni çok yaralıyor bunun farkına var artık deyip durdu ... İşten eve evden işe gelen ,birisi ,dışarı hayatı yok , ilgisini hiç eksik etmez , sürekli çok sevdiğini söyler beni şarkılar söyler vs vs tel şifresi asla değişmez tel hep ortalardadır ... Ama benim içim içimi yiyor yardım edin bana ne olabilir ne düşünmeliyim..
ben de sanardım ki aldatma için bir sebep bir huzursuzluk, ilgisizlik olsun. Yokmus, gözü açık görünen ben misler gibi uyutulmusum.. İnsan konduramıyor ve anlamlandıramıyor bu yüzden inanmak istemiyor, ailesi mesleği kendisi ne kadar iyi oldugunun önemi yokmus bu konuda.. Açıklama yapmaması mesajın ona geldiğini gösteriyor net.

Beraber gittik tel dökğmanına aldık son bir haftanın hakikaten dediği gibi arkadaşı atmış msj okudum ,, şimdi nasıl düzelicez bilmiyorum çok şey söyledim çok ağır konuştum .. Anlayıp dinlenilmesi lazım her şeyden önce , o msj atmasına neden izin verdin dedim öyle bi şey yazacağına ummuyordum dedi şimdi hattını kırıp attım ayrı hat aldık .

Beraber gittik tel dökğmanına aldık son bir haftanın hakikaten dediği gibi arkadaşı atmış msj okudum ,, şimdi nasıl düzelicez bilmiyorum çok şey söyledim çok ağır konuştum .. Anlayıp dinlenilmesi lazım her şeyden önce , o msj atmasına neden izin verdin dedim öyle bi şey yazacağına ummuyordum dedi şimdi hattını kırıp attım ayrı hat aldık .
Birşey düzeltmesi gereken siz değilsiniz, kendinizi mahçup duruma sokmayın. Nasıl olaya temize çıktı hala anlamış değilim, ama sizi sakinleştirecek haklı bir sebebi vardıysa niye deşme, sakın üsteleme diye eziyet çektiriyor hamile eşine.

Yok arkadaşları sapık supuk işleri için eşinin tel numarasını kullanıyorsa, bu yaptığı yataklık da memlekte gayri meşru bir meslek. En az aldatma kadar çirkin ve ahlak dışı bence.

O msjdan önce yazılmış ki abi ben A....... benim telden msj atamıyorum ev müsait mi falan bi iki daha bi şeyler yazmış o A kişisi ... bana demişti ki zaten ondan öncede msj vardı onları silmiiş bu msj unutmuş silmeyi ben de kontrol etme gereği duymadım ben gösterince msj gördü o çocuğu da aradık yenge kusura bakma falan it herif zırladı bi sürü .. korkusundan bi daha ölse bi şeye kalkışamz..

Demek ki işten eve, evden işe değilmiş.
Evden başka eveymiş.

Hiç bir vukuatı olmayan adamın nesinden şüphe ediyosun da kocan sana bıktım bu güvensizliğinden diyor?

Ayrıca telefonu kocandan başka kim kullanıyor ki?

Buna ortak olduğu için zaten hattını kırıp attım ve saf gibi çocuk ne msj atmış ona bile önem vermiyor iş yerinde alır arkadaşları telini eşimin sorun yapmaz o da boş bulundu verdi sonucu az daha evliliğimize patlıyordu

O msjdan önce yazılmış ki abi ben A....... benim telden msj atamıyorum ev müsait mi falan bi iki daha bi şeyler yazmış o A kişisi ... bana demişti ki zaten ondan öncede msj vardı onları silmiiş bu msj unutmuş silmeyi ben de kontrol etme gereği duymadım ben gösterince msj gördü o çocuğu da aradık yenge kusura bakma falan it herif zırladı bi sürü .. korkusundan bi daha ölse bi şeye kalkışamz..
Açıklaması bu kadar basitmiş madem, sizi günlerce psikolojik şiddetle susturmaya çalışacağına, açıklamasını yapsaymış. Olayı bu boyuta onun tavırları getirmedi mi sizce? Şimdi neyin suçluluğunu çekiyorsunuz? Sanki çok mantıklı bir açıklama yapmıştı da, siz durduk yere ortalığı ayağa kaldırdınız.

ben hicbir sey anlamadim. tek anlamayan ben miyim?
o mesaj telefona gelmesi icin o telefondan mesaj atildi.
gönderilen mesajlarda bir mesaj yok mu - arkadasi gönderdiyse esinizin telefonundan ozaman bir sey yazmis olmali ki o mesaj geri gelsin.
yani arkadasi mi kullanmis telefonunu?
arkadasi evli mi?
kendi telinden görünmesin diye yazdiysa bile, esiniz bu riski niye göze aliyor - kendi yuvasi dagilacak haberi yok.
mahcup falan degilsiniz öyle bir izlenim vermeyin sakin.

ben hicbir sey anlamadim. tek anlamayan ben miyim?
o mesaj telefona gelmesi icin o telefondan mesaj atildi.
gönderilen mesajlarda bir mesaj yok mu - arkadasi gönderdiyse esinizin telefonundan ozaman bir sey yazmis olmali ki o mesaj geri gelsin.
yani arkadasi mi kullanmis telefonunu?
arkadasi evli mi?
kendi telinden görünmesin diye yazdiysa bile, esiniz bu riski niye göze aliyor - kendi yuvasi dagilacak haberi yok.
mahcup falan degilsiniz öyle bir izlenim vermeyin sakin.
Konu sahibinin gördüğü mesajın öncesi varmış. Mesajı yazan adam o mesajları silmiş ama konu sahibinin gördüğü mesajı silmeyi unutmuş. O ilk mesajlarda da yazıyormuş ki, "Ben a... telefonumdan mesaj atamıyorum, ev boş mu?" Yani mesajı yazan konu sahibinin eşi değil, a... imiş. Yılan hikayesi gibi valla.

Benim güven problemim oldum olası var, etrafım da aldatılmış Kişiler var onlar anlata anlata tv izleye izleye şizofrene bağladım kendimi yıprattım hep ama bu olay ders olacak yanlış yapıyorsa uyarmıycam söylwmiycem en güzeli çekip çıkıcam..

Vallahi ağZınıza sağlık , böyle şeyler snki sadece filmlerde olur snırız ama gerçekte de oluyormuş ..

Konu sahibinin gördüğü mesajın öncesi varmış. Mesajı yazan adam o mesajları silmiş ama konu sahibinin gördüğü mesajı silmeyi unutmuş. O ilk mesajlarda da yazıyormuş ki, "Ben a... telefonumdan mesaj atamıyorum, ev boş mu?" Yani mesajı yazan konu sahibinin eşi değil, a... imiş. Yılan hikayesi gibi valla.
sonradan okudum, görmemistim önce mesaji
ilginc yani Adam hemen aciklama yapmiyor sakliyor bir de

Arkadaşım hamilesin, seni gerçekten üzmek istemem. Ama eşin evli arkadaşının pisliğine yaltakçılık yapıyorsa, demek ki erkektir yapar zihniyetinde, bunu ahlaksızlık olarak gören biri değil.

Zaten diyorum ya sürekli bana o msj öncesi var bana ait değil diye söyleyip durdu hamileleik psikolojisiyle sarmam duman ettim her yeri eşim suçlanınca haklıysa bi defa söyler inanmazsam üstelersem inada bindirir işi biz birbirimizi uzun süre tanıyarak evlilik yaptık onun böyle bi işe bulaşacağını bilmem gerekiyordu ama olacağı varmış oldu ders oldu bundan sonra babasına bile tel vermez

kocamın öyle bi şeye ortak olduğundan haberi bile yok salak gibi tel vermiş gerisine bakmamış bile ben gösterince gözleri dört açıldı gençliğimin hayrını görmeyeyim ki haberim bile yok öyle bir msj attığından sadece abi tl versene SMS yok birine bi şey söylemem lazım diye almış ş....... siz gerisi tabi sizlere anlattığım gibi

Saolun arkadaşlar yorumlarınız destekleriniz için Rbbim kimsenin yuvasını bozmasın inşallah eşlerimizin bizlerin gözüne harama karşı perde indirsin inşallah,,

Biz iki sene nişanlı kaldık nikahsız elini elime sürmedi böyle birisi eşim şeutan dolduruşa getirdi beni kurdum da kurdum kafam da açıklama yaptıkça hep aynı şeyi söylediği için kitledim kapıyı dinlemedim. Ona bu iğrenç şeyi yakıştırdığım için bana o kadar tepki gösterdi inada bindirdi ..

Back
X