Araftayım

Evlilik bir tercihtir. Evlilik istemediğini söyleyen insanla birlikte olduğu kadın bu beyandan sonra ayrılmıyorsa o adamın tercihine saygı duymalıdır. Ama sizin durumumuz farklı adam evlilik düşünmüyor değil sizinle evlilik düşünmüyor ve bahanesi bence sizin kişiliğinize ve namusunuza hakaret. Ben sizin yerinize olsam o adam her iletişime geçtiğinde sizi ne yerine koyduğunu kendime hatırlatırım. Buna rağmen onunla görüşürseniz zaten onun size yakıştırdığı sıfatı kabul etmiş olursunuz. Bu yakıştırmayı kendinize reva görmeyin. Sizinle evlenmek istemeyen ama el değmemiş bir kızla evlilik düşünen bir adam sizi hayatına ne sıfatla hangi ihtiyacı için istiyor bir düşünün bence.

yorumunuz için teşekkür ederim inanın farkındayım ve göz yaşlarım tükendi yıllardır . inşallah sizin bu yorumlarınızla daha güçlü adımlar atacağım Allah razı olsun

Bakın siz aşk diyorsunuz ya gene bu forumda yıllar önce bir konu okumuştum. Kız çok aşık adama sırf adam istiyormdiye beraber oluyor ve ilk beraberliği sonra bir müddet sonra kızdan ayrılıyor ve kıza dediği sen nikahsız benle beraber oluyorsan benim nikahımda da başkasıyla olabilirsin . Yani karşınıdaki insan şeref yoksunu olunca sen ne yapsan o kendine bir kılıf bulur. Sizin erkek arkadaşınızda o şeref yoksunu adamın cinsinden bence. O yüzden bu tip adamları etrafınızda barındırmayın.

Seninle evlenmicekse yarın birgün başkasıyla evlenecek demekki
seninlede boş kaldıkça zaman dolduruyo
bi sirkelen kendine gel evlenirse acın ikiye katlanır git tedavi ol unut gerekirse

hepinizin yorumları ban cesaret umut oldu telekkür ederim gece uzun mu uzun birkaç msj yazdım gönderdim ve sabah baktım ki numaramı silip beni engellemiş çünkü bunu yapmasını ben istedim . Dualarınıza ihtiyacım var artık bu süreç bitsin istiyorum bu durumu atlatayım istiyorum hepiniz iyiki varsınız . Duygularımın ağır bastığı dönemlerde açıp sizin bu mantıklı yorumlarınızı okuyacağım. Tekrar teşekkür ederim

Bak gördün mü, hiç itiraz bile etmeden dediğini yapmış. Sırf seni daha çok incitmek için. Birkaç gün sonra kafası esince engeli kaldırıp yazacak çünkü senden cevap alacağını biliyor, yazacağını biliyor. Şuan senin pişman olup yalvarmani bekliyor bile olabilir iki yüzlü ukala. Sakin bir daha iletişime gecme. Yazik değil mi senin temiz duygularına. Lütfen daha fazla kullandırma hislerini.

ilk erkek arkadaşım değil ikinci evleneceği kişinin ilki olmalıymış kaldıramazmış bunu anlarım ama ben onun kim bilir 50.si falanımdır
Ya bir de sen sana bunu söyleyen adama aşık mısın Farkında mısın adam için sen onun fuckbodysisin. (Kusura bakmayın bu tarz ilişkilere böyle deniyor ) Sevgilisi değilsin yani. Kendine neden bunu yapıyorsun. Ayrıl. Seni seven değer veren biri mutlaka çıkacaktır karşına

fuckbody ne demek

bana da engellememi söyledi çünkü dayanamam yazarım dedi bende engelledim umarım bu son olur

bu arada uykusuzluktan çok yazım yanlışı yapmışım kusura bakmayın

Daha ortada olmayan adamlara bunu hissediyosunuzz düşünün ki bide sizi el üstünde tutan adam gibi seven adamlara neler hissedersiniz.. karşınıza o adam gibi adamın çıkmasını bekleyin yerinizde olsam onu hayatımdan çıkarırdım demiyorum bakın silerdim diyorum

Engelle ve sil numarayi.Sana ulasabilecegi sosyal medya hesaplari da dahil.Umarim bu kararliligini surdurebilirsin.

seviyorsun ve haliyle duyguların ön planda , mantığın belliki çok uzun bir tatile çıkmış , bu bana anormal gelmiyor ama lütfen duyguların ile hareket etme , evlilik çok farklı sevgili olduğun gibi diyil , her nekadar olmazsa biter vs.. diye düşünülsede öyle kolay olmuyor kaldıki karşında seni daha sevgili iken aldatmış bir erkek var sana saygı duymayan , bu evlilikte nasıl olacak kabullenebilecekmisin , sevgi bir çok kişinin ağzında sakız olmuş artık sürekli telafuz ediliyor sana tavsiyem ilerde ağlayacağına bugün ağla ve bitir

Böyle bir geriden zekalıyı daha düşünerek seviyesine gitmezsiniz değil mi?
Pisliğin teki, yolunuza bakın.

çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız enerjim yerlerde 26 yaşındayım ama kendimi bitmiş hissediyorum bir de boğa burcum belkide onunda etkisi vardır bu geldiğim noktada
valla benim kızkardeşim de boğa burcu pek güzel bir kız da sayılmaz oooo evlendi boşandı sayamadığım kadar çok sevgilisi oldu yani hayatta bi erkeği kafasına taktığını görmedim benim 3 sevgilim oldu ilki lise aşkıydı pek sayılmaz 30 yaşındayım bu arada boğa burcunun libidosu yüksek olur yalnız kalmayı sevmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…