- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi Masalruya6
-
cinsellik yaşadınız mı peki? özel olacak ama sormadan edemedimen başından olmaz demiştim ama bir iki konuşmaya alıştım onun da amacı zaten gönül eğlendirmekmiş çok sonradan anladım
hayır hiç gelmedi ben geleyim dedim onada hayır dedi istemediği ortada ama benim kafamı bulandırıyor kafasına esince yazıyor arıyorMesafe cok mu ? Bayram seyranda da mi gelmedi ?
Niye zorluyosun ki ozaman devam ettirmek adina ? Vakit kaybi goemuyor musun?
temiz eline el değmemiş birini bulursa evlenecekmiş temiz kız arıyormuşsiz evlilik düşünüyorsunuz o açıkça baştan söylemiş aldatmış bide daha sevgiliyken nasıl güvenip evleneceksiniz ki o dediğiniz tipte bir adam yer içer gezer hayatını yaşar anlattığınız özellikler de onun aşkla yuvayla işi olmaz zaten dürüstçe söylemiş birbirinizden uzaktasınız ayrıca sallayın gitsin düşünmeye bile değmez
Yani bu kadar salak birini seviyorum diyorsunuz. Resmen beyninde sorun var o adamın. Kendinize bunu yapmayın.ilk erkek arkadaşım değil ikinci evleneceği kişinin ilki olmalıymış kaldıramazmış bunu anlarım ama ben onun kim bilir 50.si falanımdır
Kendi ortalık olmuş bir de utanmadan el değmemiş kız istiyormuş. Naif bir yapınız var, gayet iyi şartlar taşıyorsunuz kendinize güzel bir sayfa açın.temiz eline el değmemiş birini bulursa evlenecekmiş temiz kız arıyormuş
hayır hiç gelmedi ben geleyim dedim onada hayır dedi istemediği ortada ama benim kafamı bulandırıyor kafasına esince yazıyor arıyor
öz güvenim sıfır galiba ne eksik neden eksik bilmiyorum lisede görüştüm birisiyle o da beni aldattı bitti 5 yıl sonra ilk defa biriyle konuşma cesaretinde bulundum ve sanki bir daha bu kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor evet naif ve fazlasıyla fedakar bir insanım kendim yerine hep onu düşündüm ama bir türlü yaranamadım bir de artık kimse olmaz diye düşünüyorumKendi ortalık olmuş bir de utanmadan el değmemiş kız istiyormuş. Naif bir yapınız var, gayet iyi şartlar taşıyorsunuz kendinize güzel bir sayfa açın.
inşallahGorunen koy kilavuz istemiyor ama adamin seni ciddiye aldigi yok.Umarim kurtulursun.
Hiç öyle düşünme canım. Emin ol iyi biri karşına çıkacaktır. Böyle biriyle evlensen de ömür boyu mutsuz olursun. Bu forumda bir sürü boşanma ve aldatma yaşayan insan var.öz güvenim sıfır galiba ne eksik neden eksik bilmiyorum lisede görüştüm birisiyle o da beni aldattı bitti 5 yıl sonra ilk defa biriyle konuşma cesaretinde bulundum ve sanki bir daha bu kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor evet naif ve fazlasıyla fedakar bir insanım kendim yerine hep onu düşündüm ama bir türlü yaranamadım bir de artık kimse olmaz diye düşünüyorum
kendi çok mu temizmiş maşallah kırmadığı fındık kalmamış evlenmeye gelince temiz kız ne ala geçsin bu ayakları çöplük zihniyettemiz eline el değmemiş birini bulursa evlenecekmiş temiz kız arıyormuş
ne yazıkki işte hayatkendi çok mu temizmiş maşallah kırmadığı fındık kalmamış evlenmeye gelince temiz kız ne ala geçsin bu ayakları çöplük zihniyet
kartları açık evet ama yazmıyorum aramıyorum o yazıyor . evet niyetini söyledi ve bende niyetimi söyledim eğer yolumdan çekilip gitseydi işte o zaman saygıyı hakederdi ve bende grursuzluk yaptığımı kabul ediyorum o yüzden de üç aydır kendime çeki düzen verip o yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorumyuregim kaldirmadi hepsini okuyamadim
cocukta hic suc yok. kartlari gayet acik. serefsizim diye aleni gosteriyor. yani sirf su yuzden kendini saklamadigi icin saygiyi hakediyor.
peki sen?
allah askina kendine bu saygisizligi nasi yapabiliyosun?bu derece kuculmek nefesini kesmiyomu senin?
allah sana akil fikir gurur versin.
buraya konu acarak mi yok sayiyosun ?ne yazıkki işte hayat
kartları açık evet ama yazmıyorum aramıyorum o yazıyor . evet niyetini söyledi ve bende niyetimi söyledim eğer yolumdan çekilip gitseydi işte o zaman saygıyı hakederdi ve bende grursuzluk yaptığımı kabul ediyorum o yüzden de üç aydır kendime çeki düzen verip o yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?