Araftayım

anladım ben öyle kolay kolay kimseyi alamam hayatıma çoğu zaman da yanlızımdır .

Nefret ediyorum bu tür erkeklerden madem evleneceği kadının ilki olmak istiyor o zaman kendiside yerinde dursaydı. Belli ki çok bencil bir adam hayat enerjinizi sömürür böyleleri yerinizde olsam olmayacağını kabullenirim bunu sindiririm gerekirse acıda çekerim belli bi süre alıştıktan sonra zihnimde uygun olmadığımızı kabullendikten sonra hayatıma devam ederim

evet üç aydır hazırlıyordum kendimi zaten mesafede olunca arada kendimi çok mutsuz hissettim ve gerekeni yapmaya çalışıyorum

Belirli özelliklerinizden dolayı sizinle evlemeyeceğini söylemiş adam daha ne desin ... Yani ondan ayrılmanız için başka ne yapması lazım ?

Yeni birini bulun civi civiyi söker..suan takilıp kalmissiniz..sizi gercekten seven biriyle oldugunuzda bu adamla bosa zaman gecirip uzüldugünüz icin pisman olacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…