Araftayım

Mesafe cok mu ? Bayram seyranda da mi gelmedi ?
Niye zorluyosun ki ozaman devam ettirmek adina ? Vakit kaybi goemuyor musun?
hayır hiç gelmedi ben geleyim dedim onada hayır dedi istemediği ortada ama benim kafamı bulandırıyor kafasına esince yazıyor arıyor

siz evlilik düşünüyorsunuz o açıkça baştan söylemiş aldatmış bide daha sevgiliyken nasıl güvenip evleneceksiniz ki o dediğiniz tipte bir adam yer içer gezer hayatını yaşar anlattığınız özellikler de onun aşkla yuvayla işi olmaz zaten dürüstçe söylemiş birbirinizden uzaktasınız ayrıca sallayın gitsin düşünmeye bile değmez
temiz eline el değmemiş birini bulursa evlenecekmiş temiz kız arıyormuş

ben bu süreçte çok yıprandım kendime olan saygımı yitirdim ve en kötüsüde karşıma çıkan herkese ona sadık kalmak için hayır dedim . uzaktan da çok zor çünkü sonu yok bekle bekle nereye kadar hemde dediğim gibi yaşıtlarım evleniyor sorun evlenmek değil ama doğru insanla bir hayatım olsun istiyorum bir evim bir düzenim her şeyi geçtim hastalandığımda beni merak edecek derdimle dertlenecek benim için çaba harcayacak birine ihtiyacım var sevilmeye değer görmeye çok ihtiyacım var

Kendi ortalık olmuş bir de utanmadan el değmemiş kız istiyormuş. Naif bir yapınız var, gayet iyi şartlar taşıyorsunuz kendinize güzel bir sayfa açın.
öz güvenim sıfır galiba ne eksik neden eksik bilmiyorum lisede görüştüm birisiyle o da beni aldattı bitti 5 yıl sonra ilk defa biriyle konuşma cesaretinde bulundum ve sanki bir daha bu kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor evet naif ve fazlasıyla fedakar bir insanım kendim yerine hep onu düşündüm ama bir türlü yaranamadım bir de artık kimse olmaz diye düşünüyorum

öz güvenim sıfır galiba ne eksik neden eksik bilmiyorum lisede görüştüm birisiyle o da beni aldattı bitti 5 yıl sonra ilk defa biriyle konuşma cesaretinde bulundum ve sanki bir daha bu kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor evet naif ve fazlasıyla fedakar bir insanım kendim yerine hep onu düşündüm ama bir türlü yaranamadım bir de artık kimse olmaz diye düşünüyorum
Hiç öyle düşünme canım. Emin ol iyi biri karşına çıkacaktır. Böyle biriyle evlensen de ömür boyu mutsuz olursun. Bu forumda bir sürü boşanma ve aldatma yaşayan insan var.

Günlerini, aylarını, yıllarını boşu boşuna heba edeceksin.

Bir aile kurmak istiyorsan eğer, yıllar sonra bu şansı da kaybedebilirsin.

Aslında boşu boşuna kürek çekiyorsun.

Bu tipler aşık olmaz bu yüzden evlenmez evlense aldatır aldatmaya cesareti olmazsa da mutsuz olur ve mutsuz eder o yüzden unut gitsin

yuregim kaldirmadi hepsini okuyamadim

cocukta hic suc yok. kartlari gayet acik. serefsizim diye aleni gosteriyor. yani sirf su yuzden kendini saklamadigi icin saygiyi hakediyor.
peki sen?
allah askina kendine bu saygisizligi nasi yapabiliyosun?bu derece kuculmek nefesini kesmiyomu senin?
allah sana akil fikir gurur versin.

kendi çok mu temizmiş maşallah kırmadığı fındık kalmamış evlenmeye gelince temiz kız ne ala geçsin bu ayakları çöplük zihniyet :bicak:
ne yazıkki işte hayat
yuregim kaldirmadi hepsini okuyamadim

cocukta hic suc yok. kartlari gayet acik. serefsizim diye aleni gosteriyor. yani sirf su yuzden kendini saklamadigi icin saygiyi hakediyor.
peki sen?
allah askina kendine bu saygisizligi nasi yapabiliyosun?bu derece kuculmek nefesini kesmiyomu senin?
allah sana akil fikir gurur versin.
kartları açık evet ama yazmıyorum aramıyorum o yazıyor . evet niyetini söyledi ve bende niyetimi söyledim eğer yolumdan çekilip gitseydi işte o zaman saygıyı hakederdi ve bende grursuzluk yaptığımı kabul ediyorum o yüzden de üç aydır kendime çeki düzen verip o yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum

Ayni durumu ev arkadasim yasamisti. Doguda calisiyirduk arkadasim oncesinde uzun ve ciddi bir iliskiden cikmisti neyse bu cocuk bir sekilde arkadasima destek vs olarak sevgili oldular. 2 yil tabiri caizse takildi kizla malum bence cinsellik icin . Kiza da yok evlenemem ailem siler vs diyordu. Yaz tatili pat diye tayin istedi duyduk ki nisanlanmis Bu tiler boyledir her halti yiyip sonrada ilk olmak ister ler. Bundan sonra iliskilerine dikkat et canim boyle adamlardan uzak dur cunku o kadar coklarki hele de memur ogretmen cevresinde

2+2 her zaman 4 yapar.
Seviyormuş da evlenemezmiş de bilmem ne tarzı laflar hep bahane. İnanmanız da hep kendinizi kandırmak.
Hepimiz bu yollardan az buçuk geçtik.
Gerçekten sevip sevildiğiniz bir ilişki olsa öyleydi böyleydi denmiyor. Her şey net her şey su gibi akıp gidiyor.
Seven erkek hissettiriyor. Zamanınızı daha fazla harcamayın.

ne yazıkki işte hayat
kartları açık evet ama yazmıyorum aramıyorum o yazıyor . evet niyetini söyledi ve bende niyetimi söyledim eğer yolumdan çekilip gitseydi işte o zaman saygıyı hakederdi ve bende grursuzluk yaptığımı kabul ediyorum o yüzden de üç aydır kendime çeki düzen verip o yokmuş gibi yaşamaya çalışıyorum
buraya konu acarak mi yok sayiyosun ?

Back
X