Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldiniz arkadaşlar.özlem nazlıefe trafiyemi takıldıki:))
slm, bende katılmak istiyorum. benim bat 04 Aralık, ama gecikebilirde (canı ne zaman isterse o zmn geliyor )
hoş geldiniz arkadaşlar.özlem nazlıefe trafiyemi takıldıki:))
hadi inş herkese uğur getirsin
Nazlıefe bat beklenen adet tarihi canım ama senin bu ayda olabilir bakalım onu bi netleştirelim olmazsa aralıktakini beklicez
oooo en uzak bat benimki oldu nasıl bekliycem bilmiyorum ozamana kadarbu arada kızlar ben bu akşam dr.gidiyorum ilk defa adetin 3.günü gel demişti çok heycanlıyım bakalım neler diycek:18:
oooo en uzak bat benimki oldu nasıl bekliycem bilmiyorum ozamana kadarbu arada kızlar ben bu akşam dr.gidiyorum ilk defa adetin 3.günü gel demişti çok heycanlıyım bakalım neler diycek:18:
arkadaşlar bişey sorcam, benim bat 4 aralık ama haala beyaz yumurta kıvamında akıntım ve fazlaca gazım var. hamile kalcağımı zannetmiyorum çünkü yumurtlama günlerinde bişey olmadı (anladınız) bu nedenle hamile değilim diye düşünüyorum.
ama bu durumda sizce akıntı ve gaz normalmidir?
evet cnm benm ki belirsiz ne zaman olursa:)
arkadaşlar bişey sorcam, benim bat 4 aralık ama haala beyaz yumurta kıvamında akıntım ve fazlaca gazım var. hamile kalcağımı zannetmiyorum çünkü yumurtlama günlerinde bişey olmadı (anladınız) bu nedenle hamile değilim diye düşünüyorum.
ama bu durumda sizce akıntı ve gaz normalmidir?