araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

oooo en uzak bat benimki oldu nasıl bekliycem bilmiyorum ozamana kadar :( bu arada kızlar ben bu akşam dr.gidiyorum ilk defa adetin 3.günü gel demişti çok heycanlıyım bakalım neler diycek:18:

hadi inş herkese uğur getirsin :36:

nazlıefe bat beklenen adet tarihi canım ama senin bu ayda olabilir bakalım onu bi netleştirelim olmazsa aralıktakini beklicez

arkadaşlar bişey sorcam, benim bat 4 aralık ama haala beyaz yumurta kıvamında akıntım ve fazlaca gazım var. hamile kalcağımı zannetmiyorum çünkü yumurtlama günlerinde bişey olmadı (anladınız) bu nedenle hamile değilim diye düşünüyorum.
ama bu durumda sizce akıntı ve gaz normalmidir?

arkadaşlar bişey sorcam, benim bat 4 aralık ama haala beyaz yumurta kıvamında akıntım ve fazlaca gazım var. hamile kalcağımı zannetmiyorum çünkü yumurtlama günlerinde bişey olmadı (anladınız) bu nedenle hamile değilim diye düşünüyorum.

belkide yeni yumurtluyosun geç yumurtluyosun onun belirtisidir belki

bazıları düşük olasılık bile olsa adet bitimi adetten öncede hamile kalabiliyor canım.yumurta geç oluşabiliyor geç döllenebiliyor.spermler 36-48-76 saat canlı kalabiliyormuş.her ihtimal olabiliyor.

Back
X