Allah yardımcınız olsun yeni annişler, biz ne yapacağız bakalım. Benim göbeğim aşağı inmeyi bırak yukarı çıktı kızlar, sanırım bebek ağzımdan çıkacak.
ben daha dogurmadim kizlarsenağlama
Beni merak edenler sonunda oğlum doğdu arife günü sabah 10da 3.600 51cm epiduralli sezeryan oldum normal olsun diye tepinirken rahmimdeki anomali yüzünden normal doğum yapamadım zaten yırtınsamda yapamazmışım.Hamileyken biran önce doğsun istiyordum şimdide lohusalık depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum hayatım bitmiş gibi hissediyorum doğumdan sora sadece 4,5 kilo verebilmişim göbeğimin yarısı olduğu gibi duruyo hatta grümcemin küçük kızı yinemi hamilesin diye soruyo,göğüslerim yara içinde yarık halde emzirdikçe acıdan kıvranıyorum sağ göğüs ucum kopmadıysada yakında kopacak oğlum damaklarıyla göğüs ucumu sıkıştırıp kafasını sağa sola savuruyo(((((( sağlıklı olduğu için Allahıma binlerce şükrediyorum ama sanki ağır geldi bu sorumluluk bana eziliyorum sanki,sanki beceremiyorum anne olmayı bak yine gözlerim doluyosenağlama Serapı sormuşsun tatarkızı Seraptan haber yok valla bende çok merak ediyorum en son istanbula annesinin yanına gelecekti annesini arıyorum sürekli telefonu hep kapalı sanıyorumki serap ürdünde doğum yaptı aileside yanına gitti bakalım inşallah en kısa zamanda haberini alırız Elifcim canım mavili arkadaşımda dün doğumdan yarımn saat sonra beni aradı yırtına yırtına doğurmuş Allah ruzeciğimizi analkı babalı büyütsün ben artık nete giremiyorum şuanda annemin evindeyim bebeği kontrole getirdikte o bahaneyle girdim herkese sevgiler öpüyorum hepinizi.(Göğüslerim acıdan içimi dağlarken bile oğlum gözlerini dikip gözlerimin içine annecim napıyım ama çok acıkıyorum der gibi baktığında yüreğimdeki duyguları anlatamam anne olmak herşeye rağmen çok özel ve çok güzel)
Saka gibi ama ben hala dogum yapamadim. Inanamiyorum kabus görüyorum galiba. Hergün sanci hafif ama acilma yok tamamiyle inmemis bebek. Hergün hastanedeyim kalp atislari dinleniyor. Yarin suni sanci vermek istiyorlardi ama istemiyorum ben eger bebegim iyi ise 14 .gününe kadar beklemek halada olmassa (yok artik ) sezeryan istedigimi söylicem. Burda hiiic sicak bakmiyorlar ama napim. suni sancida aralar daha kisa ve sancilar ani ve sert oluyormus ve bebegin kalp atislari yavasliyormus ve sonuc yine sezeryana gitme ihtimali yüksekmis. Internetten yaptigim arastirmalar öyle diyor.
Aralik anneleri odasida bosaldi bir ben kaldim galiba, aglicam simdi bak yineeeee senağlama
suan 40+10
Saka gibi ama ben hala dogum yapamadim. Inanamiyorum kabus görüyorum galiba. Hergün sanci hafif ama acilma yok tamamiyle inmemis bebek. Hergün hastanedeyim kalp atislari dinleniyor. Yarin suni sanci vermek istiyorlardi ama istemiyorum ben eger bebegim iyi ise 14 .gününe kadar beklemek halada olmassa (yok artik ) sezeryan istedigimi söylicem. Burda hiiic sicak bakmiyorlar ama napim. suni sancida aralar daha kisa ve sancilar ani ve sert oluyormus ve bebegin kalp atislari yavasliyormus ve sonuc yine sezeryana gitme ihtimali yüksekmis. Internetten yaptigim arastirmalar öyle diyor.
Aralik anneleri odasida bosaldi bir ben kaldim galiba, aglicam simdi bak yineeeee senağlama
suan 40+10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?