Aralık 2010 anneleri buraya

sezen10

sağ salim gel meleğim..
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.710
0
116
Bursa
haydi anneler beraberce yaşayalım önümüzdeki 9 ayı:-)

sezen10;12558611][;12558424][table="head"]:nazar:|KK Nick|ismim|yaşım|SAT|Muhtemel Doğum|ılk Doktor Kontrolü|hamile kalınan kilo|
1|Akrep83|Gülbin|26|28 Şubat|5 Aralık|12 Nisan
2|LaBianca|?|32|4 Mart|9 Aralık|?
3 | BebiskoM88 |?|22|2 Mart|7 Aralık|?
4 | lachennnn|Esra|25|1 Mart|6 Aralık|2 nisan
5 | karabiber01|Eda|32|1 Mart|6 Aralık|?
6 | esra_37|Esra|25|28 Şubat|5 Aralık|13 Nisan|50 kg|
7 | Kaymaklım|?|24|11 Mart|16 Aralık|?
8 | Sezen10|?|34|2 Mart|7 Aralık|12 Nisan|59 kg|
9 | orays|?|26|25 Şubat|2 Aralık|?
10 | asliyilmaz79|Aslı|31|25 Şubat|2 Aralık|3 Nisan
11 | illet|?|28|26 Şubat|3 Aralık|
12 |Hazinem | |37 |10 mart |15 aralık | 7 nisan
13 |Ersu |Suzan |24 |3 mart |8 aralık |
14 |anego | |28 |5 mart |10 aralık |
15 |pelly1 |pelin |35 |24 şubat |2 aralık |3 nisan |56 kg
16 |cucu |Burcu |24 |8 mart |7 aralık | 7 nisan |68 kg |
17 |misivam |Gökçe |25 |2 mart |7 aralık | 8 nisan
18 |serpil_20de |Serpil |? |28 şubat |4 aralık | 30 mart
19 |erkil |? |22 |5 mart|10aralık | ?
20 |gelbebek26 |Ezgi |28 |13 mart |18 aralık | 10 nisan |60 kg |

[/table]
[/QUOTE]
son halidir kızlar

Son düzenleme:
sezencim hayırlı olsun topiğin de güzelim aylara göre alanında bu topik zaten var ve 2010 aralık anneleri orada paylaşımda bulunuyorlar haberin olsun.

sezencim hayırlı ugurlu olsun topiğimiz ve merhaba kizlar bende hayirlisi ile Allah nasip kismet ederse insallah, aralik annesi olacagim.SAT;4 MART YAS 32 ,.ilk bebegim olacak Allah nasip kismet ederse insallah....2 yildir istiyorduk, Allah'im nasip etti sonunda hala inanamiyorum.sukurler olsun Allah'im sana...ALLAH hepimize saglikli gebelikler ,saglikli gelisen bebekler ,hayirli evlatlar ve saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip kismet etsin insallah.Amin... Allah'im, isteyen herkese hayirlisiyla bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallah.Amin..kismet olurrsa insallah muhtemel doğum tarihi de 9 aralık gözüküyor.

Selam topigin hayirli olsun canim.
Bende 22 yasindayim 2yillik evliyim. 6.ayimda geldi cok sükür minigim. SAT 02 Mart .
Dogumda sanirim 07 aralik 2010.

merhaba kızlar benımde son adet tarıhım 1 mart,bende aralık annesı olucam Allah ızın verırse hepınızı tebrık edıyorum şimdiden umarım cook güzel bı hamıleleık gecırırız..yalnız benım kafama takılan bısey var ben tam 1 nısanda kan testı yaptırdım kan degerım 80 cıktı ama doktor gebelık varmı desem yokmu desem dedı ona canım sıkıldı bıraz ama arastırdıgıma gore degerım gayet ıyıymıs sızlerın nasıldı

sezencim hayırlı olsun topiğin de güzelim aylara göre alanında bu topik zaten var ve 2010 aralık anneleri orada paylaşımda bulunuyorlar haberin olsun.
aa e o zaman hepberaber orada olalım ben görmemiştim nasıl olacak şimdi:-)

merhaba kızlar benımde son adet tarıhım 1 mart,bende aralık annesı olucam Allah ızın verırse hepınızı tebrık edıyorum şimdiden umarım cook güzel bı hamıleleık gecırırız..yalnız benım kafama takılan bısey var ben tam 1 nısanda kan testı yaptırdım kan degerım 80 cıktı ama doktor gebelık varmı desem yokmu desem dedı ona canım sıkıldı bıraz ama arastırdıgıma gore degerım gayet ıyıymıs sızlerın nasıldı
canım benim bildiğim kadarı ile beta değeri herkeste aynı olacak diye birşey yok..hem iki günde bir hızla artıyormuş.. o nedenle sıkma canını doktora gittin mi?
benim SAT tarihim 2 mart ve 4 nisanda beta yaptırdım 196 idi..

Selam topigin hayirli olsun canim.
Bende 22 yasindayim 2yillik evliyim. 6.ayimda geldi cok sükür minigim. SAT 02 Mart .
Dogumda sanirim 07 aralik 2010.
canım SATA ve muhtemel doğum tarihimiz aynı..sen doktora gittn mi görebildiniz mi bebişi?
Beta değerin hangi tarihte nasıl çıkmıştı?
ben 12 nisanda gideceğim doktora henüz çok minik diye gelme dedi doktor..

selam kızlar bende geldim:)
beta hcg değerim 29 martta 59 çıkmıştı . 1 nisanda 334 cıktı...
henüz bebeğimizi göremedik. kısmetse bu cuma gidicem...

canım benim bildiğim kadarı ile beta değeri herkeste aynı olacak diye birşey yok..hem iki günde bir hızla artıyormuş.. o nedenle sıkma canını doktora gittin mi?
benim SAT tarihim 2 mart ve 4 nisanda beta yaptırdım 196 idi..

gıttım cnm daha cok yenı anlamında soyluyorum dedı ama ben cok heyecanla gıtmıstım keseyı gormeden rahatlamıcam sanırım benım sat tarıhım 1 martıı 1 nisanda beta yaptırdım ıste 80 cıktı bıdaha yaptır falan demedı bana cuma gunu gel dedı bakalım belkı goruruz keseyı dedı

gıttım cnm daha cok yenı anlamında soyluyorum dedı ama ben cok heyecanla gıtmıstım keseyı gormeden rahatlamıcam sanırım benım sat tarıhım 1 martıı 1 nisanda beta yaptırdım ıste 80 cıktı bıdaha yaptır falan demedı bana cuma gunu gel dedı bakalım belkı goruruz keseyı dedı
kesin görürsün rahat ol bak sen 1 nisanda 80 yakalamışsın bu değer iki günde ikiye katlıyor ben 4 nisanda 196 gördüm yani ben de 1 nisanda baktırsaydım belki seninkinden daha az çıkacaktı..

içini ferah tut..kötü bişey getirme aklına..ben de 12 nisanda gidicem ama alttan bakıcak anca öyle görülür daha çok minik dedi..

canım SATA ve muhtemel doğum tarihimiz aynı..sen doktora gittn mi görebildiniz mi bebişi?
Beta değerin hangi tarihte nasıl çıkmıştı?
ben 12 nisanda gideceğim doktora henüz çok minik diye gelme dedi doktor..

evet canim öyleymis vallah.
Ben henüz gitmedim doktora persembeye randevum var. bakalim hayirlisi insallah görebilirim minigimi. Ama ben kan testi yaptirmadim cünkü burda yani yurtdisinda öyle bi imkan yok maalesef kontrol etmeden kan testi yapmiyorlar. e zaten bisi göremezler diye bende bosuna kontrol icin gitmek istemedim.

canım benimde sat 1mart
bende 3 martta yaptırdım 890 çıktı değerim

sağlıkk ocağında yaptırr birde değerin yükselmiştirrr

kizlar ne guzel ya hemen yaptirabiliyorsunuz testlerinizi...bizim burada aile doktoruna gidiyorsun o sana belge veriyor o belge ile gidiyorsun labratuvara...ben doktora 3 martta gitti bana sadece idrar testi yapti ve gebelik oldugunu soyledi simdi bir suru test verdi birazdan onlari yaptirmaya gidecegim...ve 25 nisanda gel dedi..cunku su an bakilsada gorulm ezmis..burada alttan muayene yapmiyorlar...25 nisan da gel dedi.Allah nasip ederse kalp atislarini da duyabilirmisiz..insallah...
Bu arada bugun ilk kez basim dondu sabahtan beridir...mide bulantilariniz oluyor mu?ilik ilik akintiniz oluyor mu...herhangibir tarafiniz agriyor mu hadi yasadiklarimizi paylasalim......neler yasiyorsunuz aksamlari yatarken..gun icerisinde...anlatin bakalim...

Son düzenleme:
aylara göre paylaşım bölümü var...
burayı kapatırlar arkadaşlar benden söylemesi.

Back
X