- Konu Sahibi kucukprens
-
Merhaba soğuk Aralık ayının, sıcacık ve güzel anne adayları!!
Arkadaşlığımızın anısına bebeklerimize hediyeler göndermeye karar verdik. Hediyelerimizin fotoğraflarını da buradan paylaşacağız.
Bütün bebeklerimizin cinsiyetleri belli olsun, kurayı çekeriz. Bu arada topiğimizi güncel tutarak herkesin haberdar olmasını sağlamaya çalışıyoruz.
Bazı kararlar vermemiz gerekiyor,
1. Hangi ay gönderelim?
2. Limitimiz ne kadar olacak?
3. Herkes farklı kişiye mi gönderecek yoksa birbirine mi gönderecek? (Örn. Denizim16 Ersasu ya, Ersasu Denizim16 ya; veya Denizim16 Ersasu ya, Ersasu AyşeDuru ya gibi)
4. Kimin kime çıktığını hemen bilmek istermisiniz? Yoksa hediyeyi alınca mı öğrenmek istersiniz?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, herkese sevgilera.s.
öncelikle hayırlı olsu topiğimiz kaydirigubbakcemile2
1. bence ekim ayında gönderelim sona yaklaşırken...
2.50 lira bence de uygun
3.farklı farklı göndermek zor olabilir gibi
4.hediyeyi alınca öğrenmek isterim hihoyyyt
hayirli olsun topigimiz
insallah firesiz bitiririz annislera.s.
cekilisi yapinca kim kime alacak bilelimki
ona gore kizmi erkekmi bebis biliriz
olmazmi?
Hani herkes birbirine değilde başkasına alırsa hediye alacağı kişiyi bilir ama kendisine kimin hediye alacağını bilmez. Onu demek istemiştim, öyle de bi heyecan yaratabiliriz:lepi:
Hani herkes birbirine değilde başkasına alırsa hediye alacağı kişiyi bilir ama kendisine kimin hediye alacağını bilmez. Onu demek istemiştim, öyle de bi heyecan yaratabiliriz:lepi:
sürpriz bence de güzel olurdu ama adresleri vermek gerekecek ya...........
Adreslerinizi bana gönderirsiniz, ben özelden herkese gönderirim. Ağustos anneleri de öyle yapmış:lepi:
ayyyy çok güzel olucak çokkkk
ersasu süper düşünmüşsün valla.
sadece kime alacağımızı biliriz adres ve telefonları senden alırız.
ama bize kimin gönderceğini bilmeyiz. böylelikle süpriz olur.
hediyeler elimize ulaştığında biliriz.
bence de eylül sonu gibi kuaryı çekeriz.
ekimde hediyeleri gönderip paylaşırız.
sonr doğum telaşına düşmyelim.
çünkü eminim o 20li haftalarda olanalrdan
kasımda bebişlerine kavuşanalr olucaktır.
limit de gayet iyi.
Cok guzel bişe olacak denizimmm
İyi ki akıl etmişsiiiinnn
Kime paket hazırlayacağımızı bilmemiz guzel olucakk
Ama ersasucuma malesef surprız kalmayacak :))
Umarımm gelirler denizimm kasımda
Ellerine kollarına sağlık Erasu Seende olmasan a.s. Bencede bize kimin gönderdiğini bilmeyelim.Ekim içi hediyeleri yollamış oluruz güzel olur.
Yarın belli olcak canım inşallah akşam 16:30 da randevu eve gelince direk yazarım sayfaya.Cuma da Ankaraya yol alıcam bir aksilik çıkmazsa heyecanla yarını beklemekteyim :)))
Heyecan dorukta desenehihoyyyt
:CüvCüv: hemde nasıl varya yerimseniben birde özledim görmeyeli Allah tan hareketleri varda ben burdayım anne diyor bana kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun topiğimiz kızlar... Harikasınız denizim ve ersasu fikir ve emeklerinize sağlık.. bencede ekim ayı çok uygun olur yarın bende cinsiyetini kesinleştiriyim söylerim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?