- Konu Sahibi kucukprens
-
Merhaba soğuk Aralık ayının, sıcacık ve güzel anne adayları!!
Arkadaşlığımızın anısına bebeklerimize hediyeler göndermeye karar verdik. Hediyelerimizin fotoğraflarını da buradan paylaşacağız.
Bütün bebeklerimizin cinsiyetleri belli olsun, kurayı çekeriz. Bu arada topiğimizi güncel tutarak herkesin haberdar olmasını sağlamaya çalışıyoruz.
Bazı kararlar vermemiz gerekiyor,
1. Hangi ay gönderelim?
2. Limitimiz 50 lira olsun diyorum?? Sizce uygun mudur?
3. Herkes farklı kişiye mi gönderecek yoksa birbirine mi gönderecek? (Örn. Denizim16 Ersasu ya, Ersasu Denizim16 ya; veya Denizim16 Ersasu ya, Ersasu AyşeDuru ya gibi)
4. Kimin kime çıktığını hemen bilmek istermisiniz? Yoksa hediyeyi alınca mı öğrenmek istersiniz?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, herkese sevgilera.s.
Adreslerinizi bana gönderirsiniz, ben özelden herkese gönderirim. Ağustos anneleri de öyle yapmış:lepi:
Merhaba soğuk Aralık ayının, sıcacık ve güzel anne adayları!!
Arkadaşlığımızın anısına bebeklerimize hediyeler göndermeye karar verdik. Hediyelerimizin fotoğraflarını da buradan paylaşacağız.
Bütün bebeklerimizin cinsiyetleri belli olsun, kurayı çekeriz. Bu arada topiğimizi güncel tutarak herkesin haberdar olmasını sağlamaya çalışıyoruz.
Bazı kararlar vermemiz gerekiyor,
1. Hangi ay gönderelim?
2. Limitimiz 50 lira olsun diyorum?? Sizce uygun mudur?
3. Herkes farklı kişiye mi gönderecek yoksa birbirine mi gönderecek? (Örn. Denizim16 Ersasu ya, Ersasu Denizim16 ya; veya Denizim16 Ersasu ya, Ersasu AyşeDuru ya gibi)
4. Kimin kime çıktığını hemen bilmek istermisiniz? Yoksa hediyeyi alınca mı öğrenmek istersiniz?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, herkese sevgilera.s.
Bende varımm.. denizim ve ersasu aklınıza ve emeğinize sağlık a.s.
eylülde kura ekimde de hediyeleri göndermek bence de gayet mantıklı. hem doğuma da yakın olur güzel olur.. limitimiz de uygun ne altına inilir ne üstüne çıkılır.bölelikle adil bi hediyeleşme olur. gerçi paranın ne önemi var önemli olan hatırası ama eşitlik sağlanması açısından çok yerinde bi karar..
ersasu akıllı hatunsun vesselam.. alkisalkisalkis ablamıza saygılarrr buyrunnnnnnnnn
ben de varım kızlar..beni de yazın..
caım benide ekle benide.... :teytey: :lepi:
1- ekim ayı iyi gibi...
2-50lira uygundur
3- farklı kişi olunca karışır mı acaba? birbirimize mi göndersek.
4-öğrenmek isterimmm opuyorumnanaktan
ersasum ilk sayfaya bi liste koysakmı.
katılmak isteyenlerin isimlerini yazsak.
sonra çok birikecek sanki.
tamam kuşum gördüm. kusura bakma yavyum
Kızlar kızlar benide ekleyin bende oğluşumla katılmak istiyom.
Ayrıca tüm isteklerinize uyarım hiç sorun çıkarmam topluluğun kararına saygıyla eğiliyorum buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
ben de warımmmmmmmm
çok güzeL düşünmüşsün ersasucummm süpersinnnnopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kıslar, bende varımmm limit uygun bencede , ekim ayıda iyi gibi hem cinsiyetlerden kesin emin olurus... Biz göndericemis anneyi bilsek bise gelen süpris olsa daha bi heyecanlı olur sanki ama çoğunluk ne derse keyifle uyar bana...
Ekledim ikinizide şekerler:lepi: Fikir annemiz denizim16 canımalkisalkisalkis
Merhaba kızlar...
Kk da zaten böyle bir çekiliş vardı...
Hediyede limit koymuyorduk herkes bütçesine göre çam sakızı çoban armağanı birşeyler alıyor...
Ve bence kimin kime hediye aldığını öğrenmemesi daha zevkli hediyeyi açtığında öğrenmeli...
Sonuçta ben kime alacağımı bildikten sonra bebeğinin cinsiyetini de bilirim yazıyor çünkü cinsiyetler...
Veee en önemlisi herkes birbirine göndermesin herkesin farklı kişi olsun canım bence tabi...
slm listeniz hayirli olsun kizlar, cok guzel bi dusunce...
bende seve seve katilirdim ama iste yurtdisindan olunca is biraz zorlasiyo
ersa su eklermisin benide. bende varıııım..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?