Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

Bende varımm.. denizim ve ersasu aklınıza ve emeğinize sağlık a.s.

eylülde kura ekimde de hediyeleri göndermek bence de gayet mantıklı. hem doğuma da yakın olur güzel olur.. limitimiz de uygun ne altına inilir ne üstüne çıkılır.bölelikle adil bi hediyeleşme olur. gerçi paranın ne önemi var önemli olan hatırası ama eşitlik sağlanması açısından çok yerinde bi karar..

Adreslerinizi bana gönderirsiniz, ben özelden herkese gönderirim. Ağustos anneleri de öyle yapmış:lepi:

ersasu akıllı hatunsun vesselam.. alkisalkisalkis ablamıza saygılarrr buyrunnnnnnnnn

caım benide ekle benide.... :teytey: :lepi:

1- ekim ayı iyi gibi...
2-50lira uygundur
3- farklı kişi olunca karışır mı acaba? birbirimize mi göndersek.
4-öğrenmek isterimmm opuyorumnanaktan

ersasum ilk sayfaya bi liste koysakmı.
katılmak isteyenlerin isimlerini yazsak.
sonra çok birikecek sanki.

Teşekkür ederiz canımm.. ekledim listeye

ben de varım kızlar..beni de yazın..

Ekledim bile canımm

caım benide ekle benide.... :teytey: :lepi:

1- ekim ayı iyi gibi...
2-50lira uygundur
3- farklı kişi olunca karışır mı acaba? birbirimize mi göndersek.
4-öğrenmek isterimmm opuyorumnanaktan

Seni de ekledim canım listeye

ersasum ilk sayfaya bi liste koysakmı.
katılmak isteyenlerin isimlerini yazsak.
sonra çok birikecek sanki.

Denizim liste var ya ilk sayfada görmedin mikaydirigubbakcemile5, özellikle öyle alt alta iki kere yazmıştım ki biri liste olsun diye, birinci sayfaya bak listemiz hazır canım:lepi:

Kızlar kızlar benide ekleyin bende oğluşumla katılmak istiyom.
Ayrıca tüm isteklerinize uyarım hiç sorun çıkarmam topluluğun kararına saygıyla eğiliyorum buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

ben de warımmmmmmmm
çok güzeL düşünmüşsün ersasucummm süpersinnnnopuyorumnanaktan

Kızlar kızlar benide ekleyin bende oğluşumla katılmak istiyom.
Ayrıca tüm isteklerinize uyarım hiç sorun çıkarmam topluluğun kararına saygıyla eğiliyorum buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

ben de warımmmmmmmm
çok güzeL düşünmüşsün ersasucummm süpersinnnnopuyorumnanaktan

Ekledim ikinizide şekerler:lepi: Fikir annemiz denizim16 canımalkisalkisalkis

iyi akşamlar kıslar, bende varımmm limit uygun bencede , ekim ayıda iyi gibi hem cinsiyetlerden kesin emin olurus... Biz göndericemis anneyi bilsek bise gelen süpris olsa daha bi heyecanlı olur sanki ama çoğunluk ne derse keyifle uyar bana...

Ekledim seni de listeye tatlım:lepi:

Merhaba kızlar...
Kk da zaten böyle bir çekiliş vardı...
Hediyede limit koymuyorduk herkes bütçesine göre çam sakızı çoban armağanı birşeyler alıyor...
Ve bence kimin kime hediye aldığını öğrenmemesi daha zevkli hediyeyi açtığında öğrenmeli...
Sonuçta ben kime alacağımı bildikten sonra bebeğinin cinsiyetini de bilirim yazıyor çünkü cinsiyetler...
Veee en önemlisi herkes birbirine göndermesin herkesin farklı kişi olsun canım bence tabi...

Mavrulam limit koyduk ki hak geçmesin, ama artırılabilir azaltılabilir sizin önerilerinize göre. Öyleyse seni de listemize ekliyoruumm:lepi:

slm listeniz hayirli olsun kizlar, cok guzel bi dusunce...
bende seve seve katilirdim ama iste yurtdisindan olunca is biraz zorlasiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…