- Konu Sahibi kucukprens
-
... ve bizim hediyemizde gldi.. en son biz aldım hediyemizi sanırım. ama bu bekleme heycanı çok güzeldi. çok zevk aldım bu çekilişten.. presence teyzemize çoooookkk teşekkür ediyoruz. hediyemizi çok beğndk. gerçekten ihtiyacımız vardı böle bişeye.. ben bi tane almıştım hastane çıkışı bi tanede presence teyzemiş almış saolsun.. zevkli tercihine tekrar teşekkür ediyoruz. onu ve bu çekilişte emeği geçen denizim ve kucukprensi kocaman öpüyoruz opuyorumnanaktan
Güle güle kullanın kızlar.Küçükprensimiz ve denizcim sağolsun kızlar.Alnımızın akıyla bitti yani ilk çekilişimiz :))
... ve bizim hediyemizde gldi.. en son biz aldım hediyemizi sanırım. ama bu bekleme heycanı çok güzeldi. çok zevk aldım bu çekilişten.. presence teyzemize çoooookkk teşekkür ediyoruz. hediyemizi çok beğndk. gerçekten ihtiyacımız vardı böle bişeye.. ben bi tane almıştım hastane çıkışı bi tanede presence teyzemiş almış saolsun.. zevkli tercihine tekrar teşekkür ediyoruz. onu ve bu çekilişte emeği geçen denizim ve kucukprensi kocaman öpüyoruz opuyorumnanaktan
ayyy ben hediyemizi ekleyememiştim içimde kalmasın eklim istedim:) geç oldu ama güç olmasın...
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?