Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

listede cinsiyeti belli olmayan bi benim bebeğim kalmış. bu hafta öğreniyoruz inş. sıpanın canı isterse tabi....

o çekiliş mi var eeeeeee o zaman ben de varım
gerçi çok fazla topiğe bakamıyorum malum evde bır tane daha ufaklık var
o yuzden sızlerden kopuğum bırazama benı de eklersenız sevınırım

o çekiliş mi var eeeeeee o zaman ben de varım
gerçi çok fazla topiğe bakamıyorum malum evde bır tane daha ufaklık var
o yuzden sızlerden kopuğum bırazama benı de eklersenız sevınırım

Selam, ekleyeceğim ama senin bebişin cinsiyeti belli miydi? Aralık anneleri listesinde de yokbilmiyorumkismile

küçükprens canım limitde son durum ne burdanda bir duyuru yapalım mı kesn mi?

30 lira yapalım dedik bende ilk sayfaya da önyazıya yazdım tatlım. Zaten ben sormuştum 50 olsun mu diye kimse itiraz etmemişti, bir kişi itiraz etti bizde değiştirdik. Daha çok katılım olur umarım bundan sonra. Az ya da çok mühim olan birbirimize hoş hatıralar göndermek:lepi:

küçükprens kargoyu gönderen mi alan kişi mi ödeyecek onuda yazalım karışıklık olmasın... kaydirigubbakcemile5 bence gönderen ödemeli hediye olduğu için ...

bence ehrkes gönderdiği hediyenin kargosunu ödesin.
zaten ptt aracığıyla yollarız.
çok da uygun oluyo 3-4 lira gibi bişi.

Canım evet bende katılıyorum bu sefer çekilişe tamammı canım

Ekliyorum listeyekaydirigubbakcemile5

canım bebeğimin cınsıyetı tam olarakbelli değil canım
aralıkannelerınde listede adım vardı ama ara ara baktığım için silmişolabılırsınız canım

Tamam belli olunca yazarsın o halde, Aralık anneleri listesinde adın var ama bebeğin cinsiyeti yok demek istemiştimyerimseniben

küçükprens kargoyu gönderen mi alan kişi mi ödeyecek onuda yazalım karışıklık olmasın... kaydirigubbakcemile5 bence gönderen ödemeli hediye olduğu için ...

bence ehrkes gönderdiği hediyenin kargosunu ödesin.
zaten ptt aracığıyla yollarız.
çok da uygun oluyo 3-4 lira gibi bişi.

denıze katılıyorum herkez kendısı odesın

Bence de gönderen ödesin, ilk sayfada gerekli açıklamayı yaptımkaydirigubbakcemile5

kızlar ben de isterim katılmayı ama topiğe de yazmıştım ankaraya tayin oldum diye, eşimin tayinini geciktiriyolar maalesef, doğumda bursa damı ankarada mı olucam belli değil, ekim ayında da tabi. adres sorunum var yani...
ne zamana kadar kesinleşicek listeler? belki o zamana kadar netleşir durum.

canım bende aralık opiğinde yazmıştım ama sonra burda sana haber vermeyi unutmuşum,benide listeye eklermisin,herşeye varım ben siz sonucunu belirleyin yeter benimde bebişim kız hala :)))ekimin son haftası olabilir aslında çokta erken olmamış olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…