- Konu Sahibi kucukprens
-
hadi gözün aydın Aynur cum....
sanada yazarım canımcım.. hediye işinden sonra mektup arkadaşlığı eşleştirmesi yaparız.. bi de topik "2010 aralık anneleri mektuplaşıyor!!" :)) ben kızıma bilem mektup yazıyorum.. bi güzel yapıştırıyorum ağzını ondan başka kimse okumasın ikimize özel olsun diye.. kısmet olursa gebe kaldığında vereceğim eline.. okusun okusun ağlasın sıpa..
safacım çok güzeller çok şekerler şortuna bayıldım. güzel günlerde kullanın inşallah. bi ben kaldım sanırım. hadi bakalım bizimkide yola çıkmıştı bugün yarın gelir heralde..
Bende cumartesi günü hediyemi aldım. Evde modem bozuk olduğu için bugün yazıyorum.
Sibelcim hediyen için çok teşekkür ederim. Gerçekten zevklerimiz aynı. Mektubun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Evde eşim ve kızımda çok beğendiler. Şeniz Resmini eklemeye çalışıyorum.
safacım çok güzeller çok şekerler şortuna bayıldım. güzel günlerde kullanın inşallah. bi ben kaldım sanırım. hadi bakalım bizimkide yola çıkmıştı bugün yarın gelir heralde..
Rize ye gelmiş tatlım, inşallah bugün dağıtımı yapılır:lepi:
Teşekkürler arkadaşlar....
Oğlumun ilk hediyesi mavrulam teyzesinden geldi .... hepimiz çok mutlu olduk akşam :))
canım bebegın saglıklı mutlu gunlerde kullanır umarım gulerek gıyınsın.. begenmene cok sevındım. ben bıraz gec kaldım arkadaslara gore bu yuzden senı beklettım kusura bakma opuuyorum...
Ay beğenmene çok sevindim...
Çatladım burada valal nerde kaldı hediye diye..
Kendi oğluma dalacaktım ama tek takım kalmıştı şapkasına bende bittim aklinialirimsmile
Dün gece rüyama bile girdi KK yı bu topiği görüyordum sempatiksalakcinni
Güle güle kullanın inşallah Şeniz
hediyeme kavuştum sonunda :teytey:
sanırım en son ben kavuştum
kardelencim çok şık bir hediye göndermiş.. çok beğendim mektubuyla çok duygulandım.. çok teşekkür ederim arkadaşım.. cidden zevkli bir seçim.. hediyeme ulaşmam biraz sürüncemede olsa da değdi yani..
Beğenmene çok sevindim arkadaşım..... Evet biraz geç ulaştı eline az daha kargo şirketi geri yolluyodu bana aman dedim durun bugün mutlaka alacak...:))
geçen hafta izinli olduğum için sabah hasta yoğunluğum fazlaydı canım o nedenle hemen çıkamadım.. adam gibi kahvaltı bile yaptırmadılar bana.. birde kargonun yeri değişmiş.. bayaa onu aradım, sağolsun küçükprens yardımcı oldu bana opuyorumnanaktan
Biliyorum cnm sen geçen hafta yazıyosun rahatsızım annemdeyim alamıyorum falan benim burda içim içimi yiyiyodu... Küçükprens sağolsun onun hakkını ödeyemeyiz bitanemiz o bizim....
... ve bizim hediyemizde gldi.. en son biz aldım hediyemizi sanırım. ama bu bekleme heycanı çok güzeldi. çok zevk aldım bu çekilişten.. presence teyzemize çoooookkk teşekkür ediyoruz. hediyemizi çok beğndk. gerçekten ihtiyacımız vardı böle bişeye.. ben bi tane almıştım hastane çıkışı bi tanede presence teyzemiş almış saolsun.. zevkli tercihine tekrar teşekkür ediyoruz. onu ve bu çekilişte emeği geçen denizim ve kucukprensi kocaman öpüyoruz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?