Aralık 2010 Anneleri Çekiliş Yapıyor!

beraser , names , sinemcim hediyelerinizi güle güle kullanın hepsi çok ciciler...
Benimki nerede kaldı acaba ?

Canım çok güzel bi takım yaa. bende kızıma kadife bişiler almak istiorum hiç kadifemiz yok.. sağlıklı günlerde kullanın. darısı başımıza artık :)

çok teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz sağlıklı günlerde giydirirz,valla sorma ilk gün getirmişler sanırım ama hiç not bırakmamışlar ayrıca alt komşumda gelen giden görmemiş allahtan dün bidaha yola çıkmış alt komşum almış bende akşam geldim aldım hemen çok mutlu oldummzemuszemus

Ay ne güzel hediyeler bunlar....
Gerçekten herkes çok düşünceli...
Names, sporstar güle güle kullanın kızlar hediyelerinizi....

beğenmene çok çok sevindim canım .. iyi ve sağlıklı günlerde giysin bebişin inşallah... çok mutlu oldum ... ayrıca mektupta yazacaktım, aklıma da gelmişti, o dileğin de olacaktı ama inan bu hafta bir türlü ortam bulamadım .. tüm bebişlerimiz güzel güzel giysin inşallah...

Hediyelerine kavuşanlar sinem, names, beraser gözleriniz aydın:)) Sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah!

Alan arkadaşlarımızın da keselerine bereket olsun inşallah!

Aynur ve Safa inşallah sizlerde en kısa zamanda kavuşacaksınız hediyelerinizi, arkadaşlar vakitsizlikten gönderemediler bir türlü hediyelerini, heyecanla bekliyoruuzzzz.... sizin kilerde daha bi heyecanlı oldu yani:))

beraser , names , sinemcim hediyelerinizi güle güle kullanın hepsi çok ciciler...
Benimki nerede kaldı acaba ?

Canım çok güzel bi takım yaa. bende kızıma kadife bişiler almak istiorum hiç kadifemiz yok.. sağlıklı günlerde kullanın. darısı başımıza artık :)

rica ederim namescim güLe güLe giysin inş bebişin sağLıkLa sıhhatLe tatLım :)

Veeeee hediyem geldi..... Teşekkür ederiz mavrulam teyzesi hediyene bayıldık özelliklede abisi şapkasına bayıldı kukla gibi kardeşime gösteri yaparım diye çok sevindi ...kesene bereket çok güzel...[a href=http://urlal.com/dqqf]

çok keyifli oldu bence bu çekiliş ya..denizim iyi ki önerdin küçükprens senin de emeğine sağlık..
katılan herkes de iyiki de katıldınız darısı diğer çekilişleree...kaydirigubbakcemile5

kızlar ben katılamadım çekilişe ama takipteyim sizi:) Sezenin hediyesi ulaştımı sahibine yoksa hala sırrımı koruyomu. Valla ben sizden daha çok merak ettim :kedi:

bide buradan denedim

Ay maşallah oğlunda çok yakışıklıymışşşş, bebeğinde güle güle giysin inşallah. Mavrulam kesene bereket arkdaşım:lepi:

çok keyifli oldu bence bu çekiliş ya..denizim iyi ki önerdin küçükprens senin de emeğine sağlık..
katılan herkes de iyiki de katıldınız darısı diğer çekilişleree...kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkis

kızlar ben katılamadım çekilişe ama takipteyim sizi:) Sezenin hediyesi ulaştımı sahibine yoksa hala sırrımı koruyomu. Valla ben sizden daha çok merak ettim :kedi:

Sezen in hediyesi ulaştı yerine canım, gerilerde fotoğrafı var baby's first shoes kutusu almış, çok şık ve ömürlük bir hediyeyerimseniben

Aselcim göndermiş göndermiş, senin hediyende yolda kuzummmmmhihoyyythihoyyyt

Böylece herkesin hediyesi gönderildi, çok mutluyuummmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Teşekkürler arkadaşlar....
Oğlumun ilk hediyesi mavrulam teyzesinden geldi .... hepimiz çok mutlu olduk akşam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…