- Konu Sahibi kucukprens
-
çok teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz sağlıklı günlerde giydirirz,valla sorma ilk gün getirmişler sanırım ama hiç not bırakmamışlar ayrıca alt komşumda gelen giden görmemiş allahtan dün bidaha yola çıkmış alt komşum almış bende akşam geldim aldım hemen çok mutlu oldummzemuszemusEhe ehee :) Canım beğenmene çoook sevindim. Emin ol daha güzellerine layıksın.
elfrkn teşekkür ederim canım. Yalnız ben getirsem daha çabuk ulaşırdı yani kurdeşen döktüm burada :) Güle güle kullan canım....
günaydın kızlar... hediyemizi sonunda kargodan alabildik... Elifcim çok teşekkür ederiz.. kesene bereket.. tam bir küçük adam olacak... sabah acele bi şekilde resim çekmek zorunda kaldım . net görünmeyebilir... işte bizim küçük adamın Elif teyzesinden cicileriiiiii.....
çok ciciler bunlar canım inşallah sağlıkla giymek nasip olur güle güle kullanın
teşekkür ederiz canım,evet ya çok güzel hepsi elbiseyide görsen ayrıca bayılırsın arka askıları çapraz,inşallah seninkide biran önce gelir cnmsinemcm sağlıklı günlerde kullanın.çok ttalı hepsi de. heleki tulumun rengine bayıldmm..
teşekkür ederiz canımAy ne güzel hediyeler bunlar....
Gerçekten herkes çok düşünceli...
Names, sporstar güle güle kullanın kızlar hediyelerinizi....
güle güle kullanın canım gönlüne göre olmuş ne güzel çok yakışacaktık minik bebişinekızlar biz de hediyemizi dün akşamüzeri aldık. hem de eve gelmesini bekleyemeden kargo firmalarına sora sora bulduk. neyseki ilçede olduğumuz için fazla firma yok:) sevgili names'e çok teşekkür ediyoruz. hepimiz çok beğendik. inanın hediyemiz fotodakinden çok çok daha güzel. rengi de ayrıca fethetti eşimi ve beni. ayrıca küçükprens için aldığımız hediye ilk başta çok içime sinmemişti ve names'in aldığı hediyenin fotolarını eşime gösterip "işte böyle kadife bişey almak istiyodum aslında" demiştim. hoş bi tevafuk oldu...
daha önce de yazmıştım. herkesin aldığı hediyeler birbirinden güzel. benim gibi dün hediyelerine kavuşan arkadaşlar güle güle kullansın. o hediyeleri alan arkadaşların da yüreğine sağlık. Allah keselerine bereket versin...
aselcim ve safacım siz de en kısa zamanda hediyelerinizi alırsınız inş...
beraser , names , sinemcim hediyelerinizi güle güle kullanın hepsi çok ciciler...
Benimki nerede kaldı acaba ?
teşekkürler canım inşallah seninkide biran önce gelir
Ay ne güzel hediyeler bunlar....
kızlar biz de hediyemizi dün akşamüzeri aldık. hem de eve gelmesini bekleyemeden kargo firmalarına sora sora bulduk. neyseki ilçede olduğumuz için fazla firma yok:) sevgili names'e çok teşekkür ediyoruz. hepimiz çok beğendik. inanın hediyemiz fotodakinden çok çok daha güzel. rengi de ayrıca fethetti eşimi ve beni. ayrıca küçükprens için aldığımız hediye ilk başta çok içime sinmemişti ve names'in aldığı hediyenin fotolarını eşime gösterip "işte böyle kadife bişey almak istiyodum aslında" demiştim. hoş bi tevafuk oldu...
daha önce de yazmıştım. herkesin aldığı hediyeler birbirinden güzel. benim gibi dün hediyelerine kavuşan arkadaşlar güle güle kullansın. o hediyeleri alan arkadaşların da yüreğine sağlık. Allah keselerine bereket versin...
aselcim ve safacım siz de en kısa zamanda hediyelerinizi alırsınız inş...
Ay ne güzel hediyeler bunlar....
beraser , names , sinemcim hediyelerinizi güle güle kullanın hepsi çok ciciler...
Canım çok güzel bi takım yaa. bende kızıma kadife bişiler almak istiorum hiç kadifemiz yok.. sağlıklı günlerde kullanın. darısı başımıza artık :)
çok teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz sağlıklı günlerde giydirirz,valla sorma ilk gün getirmişler sanırım ama hiç not bırakmamışlar ayrıca alt komşumda gelen giden görmemiş allahtan dün bidaha yola çıkmış alt komşum almış bende akşam geldim aldım hemen çok mutlu oldummzemuszemus
günaydın kızlar... hediyemizi sonunda kargodan alabildik... Elifcim çok teşekkür ederiz.. kesene bereket.. tam bir küçük adam olacak... sabah acele bi şekilde resim çekmek zorunda kaldım . net görünmeyebilir... işte bizim küçük adamın Elif teyzesinden cicileriiiiii.....
çok ciciler bunlar canım inşallah sağlıkla giymek nasip olur güle güle kullanın
teşekkür ederiz canım,evet ya çok güzel hepsi elbiseyide görsen ayrıca bayılırsın arka askıları çapraz,inşallah seninkide biran önce gelir cnm
teşekkür ederiz canım
güle güle kullanın canım gönlüne göre olmuş ne güzel çok yakışacaktık minik bebişine
teşekkürler canım inşallah seninkide biran önce gelir
çok teşekkür ederim hepinize kızlar. ayrıca krdlncim seninki de yola çıkmıştı diye hatırlıyorum. bugün alırsın inş.
beğenmene çok çok sevindim canım .. iyi ve sağlıklı günlerde giysin bebişin inşallah... çok mutlu oldum ... ayrıca mektupta yazacaktım, aklıma da gelmişti, o dileğin de olacaktı ama inan bu hafta bir türlü ortam bulamadım .. tüm bebişlerimiz güzel güzel giysin inşallah...
canım beğenilmeyecek gibi değil ki. bu sıpaların herşeyi çok tatlı oluyo. tekrar teşekkür ederim. mektup önemli değil canım ya o küçücük notun bile beni çok mutlu etti.
kızlar ben daha önce hiç böyle bişeye katılmamıştım ve açıkçası çok bi beklentim yoktu. daha önce bi arkadaşım katılmıştı bi hediyeleşmeye ve gelen hediyesini göstermişti. açıkçası sadece almış olmak için alınmış bi hediyeydi. ama burda gördüm ki herkes çok özendi bu iş için ve herkes gerçekten çok zevkli. hepinize teşekkür ediyorum...
teşekkür ederiz canım .inşalah hepimizin bebişleri sağlıklı ve iyi günlerde kullanır... Elifciğim bir de mektup yazmış ... mektup için ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... harika bir hatıra oldu... bu arada ilk hediyemizdi... mektubumuzu da bir ömür boyu saklayacağız oğluşumla... öpüyoruz...
bide buradan denedim
alkisalkisalkisçok keyifli oldu bence bu çekiliş ya..denizim iyi ki önerdin küçükprens senin de emeğine sağlık..
katılan herkes de iyiki de katıldınız darısı diğer çekilişleree...kaydirigubbakcemile5
kızlar ben katılamadım çekilişe ama takipteyim sizi:) Sezenin hediyesi ulaştımı sahibine yoksa hala sırrımı koruyomu. Valla ben sizden daha çok merak ettim :kedi:
fatoşcum güle güle kullanın sağlıklı uzun günlerde inşallah...
Aselcim göndermiş göndermiş, senin hediyende yolda kuzummmmmhihoyyythihoyyyt
Böylece herkesin hediyesi gönderildi, çok mutluyuummmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?