slm ben daha once hıc asılama yaptırmadım ama aralık ayında bende yaptıracagım ılk defa nasıl bır ıslem cok merak edıyorum
aralık ayında dördüncü aşılamamı yaptırcağım kendimi hazırlıyorum şimdiden aramızda başka benim durumumda olan arkadaşları buraya bekliyorum
arkadaslar sıze hıkayemı anlatayım ben 2007 de evlendım zaten bekarken bılıyordum polıkıstık oversın dedıler hemen evlen cocugun olmaz dedıler neyse evlendık tabı ılk basta vajınısmus oldum sekız ay esımle beraber olamadım sonra kendılıgımden yendım bu hastalıgı bu seferde cocuk ıcın doktora gıtmeye basladım yasadıgım sehır cok kucuktu hemen hemen hepsıne gıttım doktorların hap ıgne derken hıc bır sonuc alamadım sonra laproskopı yaptılar bana yumurtalarımı deldı doktor ama tuplerın tıkalı dedı cok uzuldum uzun sure bıraktım tedavıyı ve sehır degıstırmeye karar verdım anladım kı orda olmayacaktı bu ıs kurulu duzenımı bıraktım tayın ıstedım buyuk sehıre geldım burda da yabancıyım doktorları bılmıyorum her onume gelene sordum sonunda bır doktor tavsıye ettıler gıttım ve ılk defa yumurtamın bu kadar buyudugunu gordum doktor rahım fılmı ıstedı cektırdım ama omrumun yarısı gıttı oldum oldum dırıldım yıryedı yasındayım bu yasıma kadar hıc boyle bır acı gormedım neyse kı cektırdıgıme degdı tuplerım temız cıktı kıstlerım de yok gıbı doktorum hersey normal dedı normal yollada hamıle kalabılırsın dedı ama ıslemı hızlandırmak ıstersen asılama yapalım dedı bızde tamam dedık nasılsa devlet karsılıyormus hepsını sımdı heyecanla adet olmayı beklıyorum ve sunu merak edıyorum rahım fılmı gıbı acı hıssedıyor mu asılamada ınsan
arkadaslar sıze hıkayemı anlatayım ben 2007 de evlendım zaten bekarken bılıyordum polıkıstık oversın dedıler hemen evlen cocugun olmaz dedıler neyse evlendık tabı ılk basta vajınısmus oldum sekız ay esımle beraber olamadım sonra kendılıgımden yendım bu hastalıgı bu seferde cocuk ıcın doktora gıtmeye basladım yasadıgım sehır cok kucuktu hemen hemen hepsıne gıttım doktorların hap ıgne derken hıc bır sonuc alamadım sonra laproskopı yaptılar bana yumurtalarımı deldı doktor ama tuplerın tıkalı dedı cok uzuldum uzun sure bıraktım tedavıyı ve sehır degıstırmeye karar verdım anladım kı orda olmayacaktı bu ıs kurulu duzenımı bıraktım tayın ıstedım buyuk sehıre geldım burda da yabancıyım doktorları bılmıyorum her onume gelene sordum sonunda bır doktor tavsıye ettıler gıttım ve ılk defa yumurtamın bu kadar buyudugunu gordum doktor rahım fılmı ıstedı cektırdım ama omrumun yarısı gıttı oldum oldum dırıldım yıryedı yasındayım bu yasıma kadar hıc boyle bır acı gormedım neyse kı cektırdıgıme degdı tuplerım temız cıktı kıstlerım de yok gıbı doktorum hersey normal dedı normal yollada hamıle kalabılırsın dedı ama ıslemı hızlandırmak ıstersen asılama yapalım dedı bızde tamam dedık nasılsa devlet karsılıyormus hepsını sımdı heyecanla adet olmayı beklıyorum ve sunu merak edıyorum rahım fılmı gıbı acı hıssedıyor mu asılamada ınsan
Benimde eşimde varikosel vardı.Temmuz ayında ameliyat oldu.6.ayı aralık sonunda bitiyo ozamana kadar bende hamile kalmazsam aralık sonu ocak başı gibi bende yaptıracağım...
öncelikle aramıza hoşgeldin hepimizin değişik hiayeleri var gerçekten öncelikle şunu söylemek isterim aşılama hiç acıtmayan bir işlem emin olabilirsin rahim filmine gelirse bende çektirdim o ilacı verdikleri an hiç bitmeyecek gibi geliyor ama sonrasında hiç bir şikayetim olmadı ve rahim filminin aynı zamanda tıkalı kanalları açma özelliğide var sana moral olacaksa 2007 de ilk aşılamamı yaptırdım ve 3 yaşında bir kızım var morallari yüksek tutmak lazım şimdi aralık ayını bekliyorumarkadaslar sıze hıkayemı anlatayım ben 2007 de evlendım zaten bekarken bılıyordum polıkıstık oversın dedıler hemen evlen cocugun olmaz dedıler neyse evlendık tabı ılk basta vajınısmus oldum sekız ay esımle beraber olamadım sonra kendılıgımden yendım bu hastalıgı bu seferde cocuk ıcın doktora gıtmeye basladım yasadıgım sehır cok kucuktu hemen hemen hepsıne gıttım doktorların hap ıgne derken hıc bır sonuc alamadım sonra laproskopı yaptılar bana yumurtalarımı deldı doktor ama tuplerın tıkalı dedı cok uzuldum uzun sure bıraktım tedavıyı ve sehır degıstırmeye karar verdım anladım kı orda olmayacaktı bu ıs kurulu duzenımı bıraktım tayın ıstedım buyuk sehıre geldım burda da yabancıyım doktorları bılmıyorum her onume gelene sordum sonunda bır doktor tavsıye ettıler gıttım ve ılk defa yumurtamın bu kadar buyudugunu gordum doktor rahım fılmı ıstedı cektırdım ama omrumun yarısı gıttı oldum oldum dırıldım yıryedı yasındayım bu yasıma kadar hıc boyle bır acı gormedım neyse kı cektırdıgıme degdı tuplerım temız cıktı kıstlerım de yok gıbı doktorum hersey normal dedı normal yollada hamıle kalabılırsın dedı ama ıslemı hızlandırmak ıstersen asılama yapalım dedı bızde tamam dedık nasılsa devlet karsılıyormus hepsını sımdı heyecanla adet olmayı beklıyorum ve sunu merak edıyorum rahım fılmı gıbı acı hıssedıyor mu asılamada ınsan
uzun bir hikaye ama güzel anlatmışsın cesaretinden dolayı seni kutluyorum bende ekim 19 da rahim filmi çektirdim çok zor oldu ama aşılama hiç böyle değilmiş sadece vajinal muayene gibi birşey bir tanıdığım yaptırdı bende yanındaydım cesaret oldu benim için
benim hikayeme gelince 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim hiç hayatımda adetim şaşmadı yani düzenli artık olmayınca başarısız sonuçlanan 3 yumurta takibinden sonra rahim filmi sol tüp tıkalı çıktı ama doktorum çok umutlu konuştu bunu engel olmadığını söyledi ve aşılama için yarın start veriyorum adetmin ikinci günü yarın hakkımızda hayırlısı olur hepimizin inşallah eylül ekim kasım derken ettik aralık hadi bakalım ilk kim hamile kalacak yeni bir sayfa yeni bir başlangıç hepimiz için
özel hastanedemi aşılama yaptırıcaksın yoksa devlettemi.biz emekli sandığına bağlıyız özel hastaneye gidiyorum devlet karşılarmı nasıl oluyor bu işlemler pek bilmiyorum yardımcı olabilirmisin?
özel hastanedemi aşılama yaptırıcaksın yoksa devlettemi.biz emekli sandığına bağlıyız özel hastaneye gidiyorum devlet karşılarmı nasıl oluyor bu işlemler pek bilmiyorum yardımcı olabilirmisin?
ya arkadaslar ben bır sey daha soracagım ozellıkle rahım fılmı cektırenlere ben rahım fılmı cektırmedeen once zaten adetım bıtelı uc gun olmustu dorduncu gun cektırdım ve ıkı gun sonra asırı derecede kanamam oldu ıkı gun surdu hatta parca parca bır seyler dustu neyse ben sımdı adet tarıhımı eskı tarıhine goremı hesaplayacagım yoksa o rahım fılmı cekıldıkten sonrakı kanama tarıhıne gore mı hesaplayacagım bılen varsa yardımcı olsun lutfen
ya arkadaslar ben bır sey daha soracagım ozellıkle rahım fılmı cektırenlere ben rahım fılmı cektırmedeen once zaten adetım bıtelı uc gun olmustu dorduncu gun cektırdım ve ıkı gun sonra asırı derecede kanamam oldu ıkı gun surdu hatta parca parca bır seyler dustu neyse ben sımdı adet tarıhımı eskı tarıhine goremı hesaplayacagım yoksa o rahım fılmı cekıldıkten sonrakı kanama tarıhıne gore mı hesaplayacagım bılen varsa yardımcı olsun lutfen
merhaba kızlar, bende inşallah önümüzdeki hafta 3. aşılamamı olucam. ilk ikisi clomen ileydi, şimdi gonal f kullanıyorum. bugün 5. iğnemi oldum ve kontrole gittim. ancak doktor yumurtalarımın pek gelişmediğini söyledi. benimde eşimin sperm sayısı çok düşük oyüzden aşılama yaptırıyoruz. ama aşılamadan pek bir sonuç çıkmıyacağınında farkındayız. tüp bebek raporu çıkarabilmek için mecburen yaptırıyoruz işte. aranızda gonal f kullanan varmı, benim hiçbir fikrim yok bu iğnelerle ilgili. 75 üniteyle başladık, pazartesi dozunu artırırız dedi doktor. bide vurması çok zor oluyor yaw :)
merhabalar bende ilk aşılamamı iğneyle oldum gonal f 10.günde çatlatma iğnesi yapıldı ve sonuç şu an 3 yaşında bir kızım var daha sonrak aşılamalarımı klomenle yaptık olmadı şimde yine gonal f başlayacağım umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?